16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfmatkoista…

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkoista…

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Olen jo pidempään ihmetellyt golfmatkojen kalleutta. Katseltiin kaverin kanssa itse jos itse lähtisimme edulliselle matkalle esim. Espanjaan.

    Lennot 265 € Air finland (menopaluu malagaan)

    Majoitus 260 € viikko mökissä johon mahtuu 4 henkeä.

    Auto viikoksi 100 €

    Yhden hengen hinnaksi tulee tässä siis olettaen että vaikka 3 henkeä lähtee 385 €.

    Sen lisäksi greenfeet esim 5 kpl a 60 € kpl.

    685 € sisältäen lennot, majoituksen, auton, greenfeet.

    Esim täällä golfpisteen sivuilla on tuolla matkailu sivulla tarjouksena 7 vrk. portugalissa 1380 € sisältäen lennot, majoituksen sekä 5 greenfeetä.

    Onko jollain kokemuksia/kertomuksia noista valmismatkoista tai itse järjestetyistä matkoista?

    Tuo portugalintarjoius… Hotelli on 5-tähden hotelli, joten nostaa ehkä hintaa jonkin verran.

    Olimme toissa jouluna portugalissa tällaisella tarjousmatkalla. Lissabonin lähellä olevassa Caesars Park Penha Longa Golf resort- hotellissa, joka oli myöskin 5-tähden hotelli. Penha Longan kenttä oli upein mitä olen ikinä nähnyt, greenit oli kuin mastersissa konsanaan. Kuitenkin tällaisella tarjousmatkalla Greenfeet 2 kentälle ja majoitus maksoi saman verran mitä hotellissa olisi normaalisti maksanut viikon yöpymiset. Tosin se oli luksushotelli. (Penha Longan Green Fee olisi ollut muistaakseni pelkästään 100€)

    Moi,

    kokemuksia on ja omatoimimatkoista positiivisia. Oletko ajatellut Costa Bravaa ? Siellä tulee pelaaminen vielä edullisemmaksi, eikä kenttien laadusta pääse valittamaan ( mm. Emporda, PGA de Catalunya,Platja d´Aro ). Itse oltiin Golf Club de Costa Bravan mökissä isolla porukalla, klubin jamppa hoiteli varaukset muille kentille ( edukkaasti, esim PGA de catalunya 44 egeä ) ja homma toimi muutenkin mallikkaasti.

    Suosittelen ! Alla linkki.

    http://www.golfcostabrava.com/

    Valtaosa golfmatkoistamme on itsejärjestettyjä, esim. Ranskaan, Saksaan, Espanjaan ja Thaimaaseen ja kokemukset ovat poikkeuksetta positiivisia.

    Homma alkaa kohteen valinnan jälkeen halvan lennon etsimisestä ja useimmiten netistä löytyy lukuisia hotellivaihtoehtoja. Teeaikojen buukkaus suoraan klubeilta ei ole ongelma, esim. Ranskaan toivoimme teeaikoja klo 10 – 11 ja aikaisin oli 10.00 ja myöhäisin 10.50.

    Autonvuokraus tapahtuu kansainvälisten ketjujen kautta ja paikallinen liikkuminen helpottuu. Ei koske Thaimaata, missä lavataksi on ylivoimainen.

    Kustannukset jäävät poikkeuksetta valmismatkoja halvemmiksi, eihän minkään matkatoimistonkaan palvelut ole ilmaisia.

    Käytännössä homma edellyttää omatoimisuutta ja pikkuisen seikkailumieltä, mutta niitähän golffarilta löytyy. Ja omatoiminen matkan suunnittelu virittää jo kunnon lomamieleen.

    Hinta riippuu hyvin paljon siitä mitä tasoa matkaltaan odottaa.Voi tosiaan asua 5-tähden hotellissa tai jakaa apartementos huoneiston neljän hengen kesken.Auton vuokrauksessa löytyy myös monta hintaluokkaa joskin tosin golfarille ratkaisee paljon se että kaikki tavarat mahtuvat hyvin mukaan.Ja se itse tärkein pelaaminen;voit pelata edullisesti ruuhkattomilla kentillä tai valita turistialueet joissa hinta kaksinkertaistuu ja jonoa riittää.Loppu onkin sitten yhteenlaskua.Tosin täytyy huomioida että matkan ajankohta vaikuttaa myös hintaan.Täällä Pohjois-Portugalissa tuo mainitsemasi neljän hengen ryhmän viikon vierailu kustantaa em. eväillä halvemmillaan 475 EUR + lennot joita tänne tarjotaan n. 350 EUR.Kenttien tasosta ja ruuhkattomuudesta voi varmaan joku täällä käynyt palstan kirjoittelija kommentoida enemmän.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Miksi Eurooppaan, lähde jenkkeihin.

    Meno-paluu Floridaan on noin 350 euroo. Yöpyminen ja auto ja kuuden päivän greenfeet 660 taalaa.

    kato netistä. Taala on sikahalpa ja motellissa puhutaan kotimaista kieltä. JA aattele mitä saat ostettua, kun kaikissa paikoissa on kesän takia alennusmyynnit.

    http://www.new-sungate.com

    Omatoimisuus on edullista kimppagolfareilla. Yksittäisen golfarin kohdalla etu hupenee melko pieneksi.

    Olen samaa mieltä, että golfin matkapaketit ovat todella kalliita. Matkan järjestäjien tuoma lisärvo on useimmiten melko vaatimaton.

    Onko se niin, että golfarit on mielletty vaativiksi ja hyvää extrapalvelua edellyttäväksi joukoksi, jotka marisevat heti jos kaikki asiat eivät ole ’avaimet käteen’ toimitettuna.

    Toivoisin itse, että voisin osallistua matkalle, jossa voi pelata golfia tavallisella kentällä. Ottaa Prolta tunnin jos siltä tuntuu ja pelata taas pari kierrosta…. ei siinä mitään erikoiskallista hömppää tarvita.

    Ei millään kehtais kehua Pohjois-Portugalia, kun sitten sinne ryntää kaikki 🙂

    Kalevin mainoslauseessa ainut sana ruuhkattomuus oli se mikä ratkaisi meidän matkamme ennen pääsiäistä. Ja tottahan se Kalevi puhui. Melkein kuin omalla kentällä olisi pelannut 🙂 Viikonloppuna tietysti voi olla kisoja, mutta silti löysää.

    Pelasin viikko pääsiäisen jälkeen Costa del Solilla (perhematka) pari kierrosta. Ja en millään päässyt Atalaya Old kentälle vaikka olin varauksen sinne tehnyt 4 kk aiemmin. Olivat siirtäneet New kentälle ja matkatoimisto ei kertonut tästä siirrosta. Kentät aivan eri planeetalta. Melkein sama kuin tekisit varauksen St. Andrews Old courselle ja sitten kun meet paikallen niin kerrotaan, että et sä nyt sinne pääsekään. Pelaa joku muu tossa vieressä. Kyllä otti päähän. Costa del Sol pannaan!!! 🙂 No on kai sieltä jotain hyviäkin kokemuksia, mutta kyllä tämä lähtee seuraavalle matkalle brittilään tai takas Kalevin vieraaksi.

    Kentistä Pohjois-Portuglissa suosittelen

    1. Estela links (paras, pelattiin 3 kertaa, kerran kovassa tuulessa ja sateessa (–> haastava) ja 2 kertaa huippu kelissä)

    2. Montebelo (hyvä mutta kaukana)

    3. Ponte de Lima (ihan ok varmaan, sato vaan kun pelattiin)

    4. Oporto (ihan OK ja perinteikäs. Peltomaisuutta, hyvä aloitus. MIINUS: Ei Kalevin voucherit passaa.)

    Itse olen skipannut valmismatkat hinnan ja vaihtoehtojen puutteen takia. Tämä koskee sekä golf- että skimbamatkoja alpeille. Lapissa ei enää juurikaan kannata hiihtää hintatason vuoksi.

    Itse olen havainnut parhaiksi vaihtoehdoiksi järjestää lennot/vuokra-auton itse ja sitten paikalliselta toimistolta majoituksen/kenttä-voucherit. (Tosin Tucanon vuokra-autotarjous oli suoraa vuokrausta edullisempi, joten otin sen.)

    Lentojen ja muiden bookkausten tekemisessä olen havainnut internetin/puhelinsoitto-yhdistelmän olevan lyömätön. Useilla hiihtokeskuksilla on nettipohjaiset keskusvaraamot, jotka toimivat hyvin.

    Golf-puolella paikalliset golfiin erikoistuneet toimistot ovat mielestäni parhaita.

    Positiivisiä kokemuksia minulla on seuraavista:

    Brittein saaret:

    http://www.golfbreaks.com

    Portugal:

    http://www.tucanogolftours.com (Kts. Zapalin vastaus)

    Lisäksi jenkki-ystäväni suositteli jenkeistä:

    http://www.myrtlebeachgolf.com/

    Siellä on pienellä alueella kenttiä pilvin pimein ja low season-aikaan hinnat ovat todella kohdallaan.

    Negatiivisia kokemuksia yhdestä portugalilaisesta välitystoimistosta (nimeä en muista), jonka tekemää varausta ei löytynytkään Quinta do Perusta. Jouduin maksamaan green feen. Tapaus osottautui CM:n inhimilliseksi virheeksi ja rahani palautettiin myöhemmin.

    Lennot / autot täällä:

    http://www.ebookers.com/fi

    Nimetön

    Hyviä ehdotuksia tulee, kiitos niistä. Täytyykin tässä alkaa tutkimaan vaihtoehtoja kun kesäloma alkaa väkisin työntämään päälle.

    Costa del Solilla ainakin matkatoimistojen suosimilla kentillä (siis niillä joille matkatoimistot eniten tekevät buukkauksia) on sellainen pikku ongelma, että kenttää ei suljeta vaikka se olisi miten palaamattomassa kunnossa tahansa koska silloin kenttä joutuisi palauttamaan jo saadut rahat! Pelaa siinä sitten polvia myöten kurassa ja koeta nauttia! Eli jos suinkin mahdollista kannattaa varaukset tehdä vasta paikan päällä.

    Tervehdys.En usko että saamme suomalaisten voimin ruuhkaa syntymään tänne vielä vähään aikaan vaikka samalle viikolle tulisi enemmänkin pelaajia Suomesta.Jos lisäämme paikalliset pelaajat/kenttä (10-20/päivä viikolla kierroksen aikana) niin vielä mahtuu hyvin joukkoon ilman ajanvarauksia.P.S. Oporton v.1890 perustettu manner Euroopan toiseksi vanhin kenttä on voucherien kanssa työn alla,joten seuraavalla reissullanne se on todenäköisesti reviirissämme.Hyviä pelejä kotomaassa.T.Kalevi

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Oporto hyvä lisä voucher valikoimiisi, vaikka ei sun suosikkikenttä olekaan 🙂 Kunhan vaan korjaavat bunkkerit. Niissä oli joku vika. Kovia kun betoni. Onneksi vierailin vain kerran siellä bunkkerissa –> tupla. Kaveri sen sijaan hävis lounaan melkeinpä bunkkereissa. Sääliksi kävi. Yhdellä par 4:lla murhenäytelmä ja korttiin 13. Itselle birdie 🙂

    Ja viikonloppuna aukeaa kenttä Oulussa niin pääsee täälläkin kohta pelaamaan.

    Törkeätä mainontaa, osta banneri!

    Mainontaa ehkä, mutta banneria en olisi klikannut ja matkaa Kalevin kautta ottanut. Minua ei haittaa tälläiset ns. harrastusmielessä tehtävät mainostukset. Lähinnä tiedottamista. Samaan kastiin meni Hörhön vinkit Johan Laaksosesta. Ei haitannut sekään.

    Ehkä olisi hieman eri asia, jos Aurinkomatkat alkaisi päivittäin pommittamaan täällä.

    Tämä vain mun mielipide.

    Oikeastaan hyvä jos Kalevin mainostus loppuu niin pysyy Pohjois-Portugali ruuhkattomana 😉 Ymmärsin myöskin, ettei Kalevi kauheaa bisnestä noilla matkoilla tehnyt. Harrastus lähinnä.

    Muita mielipiteitä?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Golfmatkoista…

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkoista…