26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golfmatkatoimistot

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkatoimistot

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kokemuksia palveluista eli saako rahalle vastiketta?

    KL1

    Golfpassi on ollut todella hyvä.

    Nyt olis Deturilla hyviä tarjouksia… pieni kevennys näin kärkeen. Hyviä toimistoja lähtökohtaisesti varmaan kaikki. Toisilla on omiin vakkari paikkoihinsa omia pieniä erikoisuuksiaan ja voi olla jopa omat edustajat paikan päällä. Golfpassista on monta hyvää kokemusta ja asioiden hyvää hoitoa. Belekin reissut on hoidettu Bilyana Golfin kautta ja niiden palvelu oli suorastaan loistavaa. Jotain Euroopan kohteita saa edukkaammin kun ottaa ite lennot, hotellit ja feet netistä. Yhtä nopeeta ja helppoa kun Matkatoimiston kautta. Oikeastaan ainoa paska hoito on ollut tämän Mallorcan osaajan Bike&Travelsin kanssa. Suomalainen mimmi joka asuu siellä. Jotain kertoo että niiden kotisivuilla ei ole edes ko.henkilön yhteystietoja. Varmaan asiansa osaa mutta ehdottomasti liian kapeet hartiat kun asiat pitää oikeasti hoitaa…

    Golf Tailors.

    Deturilla on hyvä tarjonta

    Toinen ääni Golf Tailorsille

    Kolmas ääni Golf Tailorsille. Seurasivat ainakin aikaisemmin tätäkin forumia, joten terveiset Orimattilaan!

    Ärjyn minäkin Orimattilan suuntaan.

    Viides ääni Golf Tailorsille.

    AK-matkat. Pieni, perhekeskeinen matkatoimisto. Mukavia ja hyviä kokemuksia heistä. Antero vielä ”eläkepäivinään” muisti minut ja vaimoni esim. lentojen ruokavalioiden suhteen. Vaikka viimeisestä heiltä varaamista matkoistamme on vuosia en parempaa palvelua ole löytänyt. Pikainen lähtö Espanijaan. Perjantaina illalla suht. myöhään yhteydenotto, liike kiinni. Anterolta soitto ja hetken odotuken jälkeen löytyi sopiva lento ja asunto muutamaksi päiväksi.
    Myös aikanaan tuo Detur hoiti matka minulle ja vaimolleni sekä golfporukalle matkat hvyin. Silloin Merita oli töissä järjestämässä ehkä vaikaeitakin juttuja, kaikki onnistui.

    Kuudes ääni Golf Tailorsille.

    Mihin nykyisin tarvitsee matkatoimistoa, kun kotikoneelta voi varata ihan itse lennot, vuokra-auton, hotellit ja tiiajat. Tietenkin matkatoimistojen kautta on porukka, jonka kanssa viettää aikaa iltaisin. Golf on muuten sikäli hyvä laji, että golfkentällä on peliseura ihan kentän toimesta (toisin aika satunnaista)

    KL1

    Mihin nykyisin tarvitsee matkatoimistoa, kun kotikoneelta voi varata ihan itse lennot, vuokra-auton, hotellit ja tiiajat.

    Kyllä tuli eilen matkatoimistoa ikävä, kun pelkän lentovarauksen läpimeno kesti melkein tunnin.

    Tulee muuten tarkkaan katsottua mitä perhe ottaa matkalle mukaan, kun yksittäisen matkalaukun kuljettaminen eestaas maksaa 195 euroa…

    Tulee muuten tarkkaan katsottua mitä perhe ottaa matkalle mukaan, kun yksittäisen matkalaukun kuljettaminen eestaas maksaa 195 euroa

    Ei kannata matkustaa Ryan Airillla.

    Amazing Travels.
    Nettisivut vähän kököt, mutta palvelu pelaa (omistaja mukana matkoilla).
    Matkalla kilpailujen palkinnot vähän erilaiset (erikoiset) (Dexalia, Gefilusta jne).

    Putti-Possu kyselee, mihin nykyään tarvitaan matkatoimistoa? Ei sitä tarvitakaan, jos pelaa tutuilla alueilla, vaikkapa Malagassa, Nizzassa tai Hua Hinissä, tuntee alueen hotellit ja kentät sekä vuokraa auton tai tuntee kuljetuspalvelut. Itse olen käyttänyt matkatoimistoa, jos menen pelaamaan itselleni uudelle alueelle. Esim. Indonesiassa, Etelä-Afrikassa jollain itselleni uudella alueella, Karibialla. En halua myöskään toimia matkanjärjestäjänä esim 4 tuttavapariskunnan golf-reissulla. Jos kukaan muu matkalle lähtijöistä ei halua kaikkia varauksia organisoida, paras ottaa matkatoimisto. Liian paljon säätöä, muutoksia, ”minä en sitten pelaa kuin 4 päivänä”, parempi jättää tämä kaikki matkatoimistolle. Keskustelkoon jokainen näistä muutoksistaan matkatoimiston kanssa, joka reissun myös hinnoittelee. Jos kyse ei ole järjestetystä ryhmämatkasta (esim golf-klubin reissusta), joita varmasti melkein mikä tahansa matkatoimisto kykenee järjestämään, niin vaativammista reissuista positiivisia kokemuksia minulla on monta kertaa Golf Tailorsista. Ovat itse käyneet tsekkaamassa hotellit, hyvä käsitys kentistä, luotettavat kuljetuspalveluita tarjoavat partnerit. Itse en ajaisi autoa esim. Indonesiassa, Kazakstanissa tai edes Turkissa. Kaikki tämä yli 40 eri maassa pelatulla kokemuksella. Voi toki saada halvemmalla reissun itse järkkäämällä, mutta hyvästä palvelusta (ja todennäköisesti paremmasta ja turvallisemmasta reissusta) voi kyllä myös maksaa enemmän.

    KL1

    Ei kannata matkustaa Ryan Airillla.

    Eipä ollut Ryan Air, vaan ihan tämä kotimainen yhtiömme.

    Eipä ollut Ryan Air, vaan ihan tämä kotimainen yhtiömme.

    Tänä lentänyt 5 euroopan edestakaista lentoa kotimaisella illaksi kotiin lentoyhtiöllä ilman ylimääräisiä matkalaukkumaksuja.

    KL1

    Tänä lentänyt 5 euroopan edestakaista lentoa kotimaisella illaksi kotiin lentoyhtiöllä ilman ylimääräisiä matkalaukkumaksuja.

    Mitähän lisäarvoa tuo kertomuksesi antaa sille faktalle, että meiltä tuo summa veloitettiin?

    Muistin Kaira-Airin aikaan kun lennettiin penalmadeenaan pelaamaan ja ei niistä lenoista nyt kun mietin niin mitään muistettukaan. Elämäni ensimmäisen holarin siellä tosin sain, golfkentällä.

    kun yksittäisen matkalaukun kuljettaminen eestaas maksaa 195 euroa…

    No toi on kyllä jo kiskontaa, viimeksi ennen koronaa matkustanut ja silloin laukku ruumaan ja toinen käsimatkatavarana ei maksanut mitään. Lennot taisi olla 120€ meno paluu.

    Mitähän lisäarvoa tuo kertomuksesi antaa sille faktalle, että meiltä tuo summa veloitettiin?

    Sen, että illaksi kotiin lentoyhtiö ei veloita järjettömiä matkalaukkumaksuja mikäli matkustajat noudattaa laukuille etukäteen asetettuja ja kaikkien tiedossa olevia rajoituksia (esimerkiksi paino). Liian moni yrittää säästää muutaman kympin ottamalla matkustamoon järjettömän kokoisia ”käsimatkatavaroita”.

    Olisiko niin, että tuo 195 € onkin ero halvimman lipun (vain käsimatkatavara) ja seuraavan kategorian lipun välillä ? Tähän jälkimmäiseen kuuluu sitten jo ruumaan menevä matkalaukku. Ylimääräisistä kiloista tämä mainittu lentoyhtiö kyllä laskuttaa rasvaisesti.

    KL1

    Tässä Pokituupparille faktatietoa Finnairin varausketjusta, ettei tarvitse väittää tyhjänpäiväisiä:

    ”Light-lipputyyppi
    Huomaathan, että valitsemallesi lennolle tai lennoille ei kuulu ruumaan meneviä matkatavaroita.”

    Klubipelaaja ymmärsi asian todellisen laidan.

    ”Light-lipputyyppi
    Huomaathan, että valitsemallesi lennolle tai lennoille ei kuulu ruumaan meneviä matkatavaroita.”

    Ottamatta kantaa onko kallista vai ei, mutta onhan se aika järjetöntä ostaa halpa lippu, johon ei kuulu matkatavaroita (jos siis tietää tarvitsevansa ottaa matkatavaroita mukaan…), ja sitten valittaa kun matkatavarat maksaa. Kaipa tuollainen light-lippu on tarkoitettu juuri siihen, jos tavaroita ei tarvitse mukanaan kuljetella?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: Golfmatkatoimistot

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkatoimistot