16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfmatkalle Italiaan

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkalle Italiaan

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Oiskos kellään hyviä vinkkejä Pohjois-Italian golfkentistä/matkapaketeista (majoitus, green fee). Me lennetään 4 hengen porukalla juhannusviikolla Milanoon ja ajatus olisi löytää mieluiten mukava ’golf resort’, jostain 200 km:n säteeltä. Oiskos suosituksia?

    Kiitos jo etukäteen 🙂

    Lombardia on maakunnan nimi, joten tsekkaa taalta:

    http://www.pmfgolfguide.com/it/lombardia.htm

    Kaveri asuun ihan Golf dei Laghin kupeessa ja on pelannut sen useesti. Kehuu kovasti. Itsekin nain sen pari vuotta sitten, kun kavin siella tyohaastattelussa ja hyvalle naytti. On noin tunni matkan paassa Milanosta Lago di Maggioren lahella.

    Homepage

    On saunat ja kaikki! 😉

    200 km säteellä Milanosta olevia resortteja ovat mm. Castelconturbia, Le Robinie, Biella ja Arzaga.

    Lue lisää: Aikaisempi keskustelu Milanon kentistä

    Garda-järven rannalla on 2 kenttää. Länsipuolella lähellä Salon kaupunkia on 27-reikäinen Gardagolf, jossa on pelaatu myös Euroopan Tourin kisoja. Puistomainen kenttä sisältää korkeuseroja ja hienoja näköaloja.

    Itäpuolella juuri Gardan kaupungin yläpuolella vuorenrinteessä on Degli Ulivi. Golfhotelli on ihan 1. tiin vieressä ja esim puttigriini on hotellin katolla.

    PAR 71 – kenttä sisältää huimia korkeuseroja ja vaihtelevia väyliä. Kaiken kruunaa upeat näköalat Garda-järvelle. Paikalta löytyy myös tosi haastava 9-reikäinen PAR 3 – kenttä.

    Mielestäni Suomesta on järjestetty golf-matkoja nimenomaan Degli Uliviin mutta jos vuokraat perillä auton on myös Gardagolf alle tunnin ajomatkan päässä.

    Nimetön

    Gardan alueella tällä hetkellä neljä kenttää Arzaga golf, Garda Golf, Degli d’Ulivi ja uusin Paradiso Golf.

    Hyvää golifa eikä juurikaan tartte jonottaa koskaan.

    Olen itse käynyt 4-5 kertaa ja menen taatusti uudelleen.

    Matkoja Gardalle mainosti ainakin messuilla Golf Tailors Travel . Löytynee netistä ???

    Jos rahaa on käytettävissä, voin todella suositella Palazzo Arzagaa. Hyvät kentät, loistava lounas, huippuluokan illalliset, erinomaiset huoneet. Ja kaikki samassa yhteydessä, vanha linna muutettuna hotelliksi ja golfkeskukseksi. Veronaan matkaa parikymmentä kilsaa, jos Arzagasta nyt malttaa sinne lähteä.

    Hotellihuoneet ovat siinä vähän päälle 300 EUR/yö (alkaen), green fee vajaa 80 EUR.

    Meillä ainakin kaikki toimi loistavasti.

    Gardan kenttiin täytyy laskea vielä Veronan kenttäkin mukaan, joka on todella mukava puistomainen kenttä, ei kuitenkaan mikään tasanko vaan sopivasti korkeuseroja tarjoava kenttä. Ajoaikaa Veronan, Arzagan ja Gardagolfin välillä majoittuessa korkeintaan puoli tuntia kullekin kentälle. Degli Ulivin kenttä ei näihin kolmeen verrattuna ole mistään kotoisin. Uutta Paradisoa en ole nähnyt, mutta kohtuuetäisyydellä se ainakin on järven eteläpäässä.

    Pelasin viime syksynä Castelconturbia, Bogogno ja LeRobinie kentät.

    Castelconturbia on erittäin nasta kenttä kuten aikaisimmissa viesteissä on todettu

    Bogognon toisella kentällä oli paljon vesiesteitä, joten palloja meni paljon kun lyönti ei ollut kunnossa. GF lähes 90 euroo. Hieno kokemus.

    LeRobinie kenttä on aika tasainen edellisiin verrattuna. Silloin se oli vähän huonossa kunnossa. GF jotain 45 euroo.

    Voin suositella, nämä on tutustumisen arvoisia.

    Gardalla sekä Arzaga että Gardagolf ovat todella hienoja kenttiä. Arzagassa iso kylpylähotelli, Nicklauksen suunnittelema 18-reikäinen kenttä ja Gary Playerin suunnittelema 9-reikäinen kenttä. Molemmat kentät todella hienoja. Gardagolfissa on 27 reikää ja klubirakennuksessa myös muutama hotellihuone.

    Olen Cleven kanssa samaa mieltä siitä, että näistä huippukentistä ei kannata puhua edes samana päivänä Degli Ulivin kanssa. Degli Ulivi on tusinakenttä, jota en lähtisi itse uudestaan pelaamaan.

    Ei kannata unohtaa myöskään Costantino Roccan kotikenttää Bergamoa, jonka kotisivujen osoite löytyy aiemmassa viestissäni olleen linkin takaa.

    Oltiin nyt pääsiäisenä MasterGolf (ks. linkki alla) järjestämällä matkalla Milanon lähellä. Kaikki järjestelyt ym. luvatut asiat sujuivat täsmälleen niin kuin oli sovittu. Al Isotta hotellin isäntäväki Teresa ja Giuseppe (toimi myös kuskina) olivat aivan mahtavia.

    Ja kentät – Bogogno ja Castelconturbia aivan loistavia. Niissä on kalliit Green feet, mutta ne sisältyivät tuohon varaamaamme pakettiin. Kannattaa valita pakettiin juuri nuo kentät, ellei nyt sitten halua joka päivä eri kenttää. Jäimme vain unelmoimaan millaisia nuo kentät ovat maisemaltaan kun puissa on lehdet ja pelattavuudeltaan, jos peli kulkisi (tämä viimeinen koski seurueestamme lähinnä vain minua). Kenttien kunto oli kuitenkin jo tässä vaiheessa täysin moitteeton.

    Hotellissamme oli samaan aikaa myös kaksi muuta suomalaista, jotka olivat varanneet majoituksen hotellista suoraan ja tee-ajat suoraan kentiltä. Ei tullut vertailtua, kuinka paljon halvemmaksi tämä tuli – tuskin paljoa. Meidän valintamme oli ehkä vaivattomampi.

    Voin kertoa enemmänkin tästä vaihtoehdosta ,jos kiinnostaa.

    http://www.mastergolf.it/Milan.html

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Golfmatkalle Italiaan

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkalle Italiaan