26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golfmatkailu Pohjois-saksassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkailu Pohjois-saksassa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • JJH

    Olisiko jollain kokemuksia hyvistä golfkentistä ja kohtuuhintaisista majoitusvaihtoehdoista Hampuri- Hannover- Bremen välisellä alueella. Kenttien ei tarvitse olla kaupunkien välittömässä läheisyydessä.

    Kiitos jo etukäteen!

    Hampurissa on erittäin hieno ja suhteellisen edullinenkin kenttä Falkensteinissa eli n. 10 kilometriä keskustasta länteen.

    Kentän on suunnitellut englantilainen Harry Colt, joka on viime vuosisadan alun kuuluisimpia kentän suunnittelijoita. Hänen firmansa Colt&Alison on suunnitellut kenttiä ympäri maailmaa esim. Englannissa Wenthworthin ja Japanissa Hironon kentän.

    Ovat kuuluisia siitä, miten he käyttävät maan muotoja eivätkä ryhtyneet suuriin ja hintaviin maansiirtotöihin.

    Falkenstein ei ole pitkä nykymittapuulla, mutta myös pitkälyöntiselle kiinnostava, koska lyöntejä joutuu miettimään eikä aina voi lyödä kovaa keskelle. Esteinä on myös esim. kanervikkoa, jota on käytetty englantilaisilla heathland-kentillä erityisen paljon lisäämässä mielenkiintoa peliin. (Sinne ei kannata lyödä! Tai kannattaa ainakin harjoitella jollakin mäntykankaalla Suomessa etukäteen 🙂 )

    Kenttä on myös rankattu Saksan parhaaksi tai toiseksi parhaaksi suunnilleen vuorovuosin. Käydessäni siellä jäsenistö oli erittäin ystävällistä ja jopa antoi minulle kyydin takaisin keskustaan, taksilla kun olin liikkeellä. Suosittelen lämpimästi.

    Lue lisää: Falkenstein

    Nimetön

    Kokemusta ei ole (vielä) mutta ao. linkistä löytyy tietoa kaikista saksan kentistä / clubeista. Paina ao. sivuilla golfclubs linkkiä josta pääsee hakukoneeseen hakemaan kenttiä saksan eri alueilta.

    Itse olen etsinyt kenttiä Rostockin lähistöltä, jonne olisi tarkoitus lähteä firmaporukan kanssa pelaamaan jossain vaiheessa.

    Lue lisää: Saksan kentät

    Rostockista n. 70 km länteen sijaitsee Golf Hohen Wieschendorf, jonne olen menossa ensi viikolla. En ole kentällä ennen käynyt, mutta avoin ja tuulinen kuvista päätellen on – sijaitsee Itämeren rannalla eikä korkeata puustoa ole. Hotelli on alle 100 metrin päässä 1. tiistä ja on edullinen. Päivägreenfee arkisin 36€ ja viikonloppuisin 41@. Lähempiä tietoja löytyy allaolevasta linkistä, jossa on myös webkamera.

    Lue lisää: Golf Hohen Wieschendorf

    Kokemusta ei ole, vielä.

    Mutta alla linkki mistä pääset katsomaan kenttiä.

    http://www.golfworldinfo.com/

    Sieltä visual search

    ja loput on kiinni itsestäsi

    Rostockista noin 120 kilsaa etelä-kaakkoon sijaitsee ehkä Saksan paras kenttä Fleesensee. Löytyy 3×18 reikäinen ja 1×9 reikäinen.

    Kentällä on pelattu mm. PGA ET:n kisoja ja kaikki kolme kenttää olivat viime syksynä käydessäni erinomaisessa kunnossa.

    Voin vilpittömästi suositella hieman pidempääkin ajomatkaa, sillä kenttäkokonaisuus on ehdottomasti kokemisen arvoinen!

    Olen menossa taas huhtikuun loppupuolella Saksaan ja olen varannut 3-4 päivää Fleesenseen kiertämiseen 🙂

    Lue lisää: Fleesensee

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Golfmatkailu Pohjois-saksassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfmatkailu Pohjois-saksassa