5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Golflehti nummero 7 meile taviksille ja lokeil

Etusivu Foorumit Yleistä Golflehti nummero 7 meile taviksille ja lokeil

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178586 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos Mr Leppävuori ylevsitä sanoisdtasi meile taviksilöle may every flower florish sallimme kaikkien anuttia kolohvista haluamallaan tavallaan – tietyn sopivaisuuden puitteissa, jonka jokainen kolohvari voi ite päättää tilanteen mukaan. Nautttia voi vaika ola menemät pellaan liian kalliille kentälle ja pela Malkuusa ku griinvii on 10 – insead of 90 ja ostaa etukäteen 80 e 16 pulloo törlei kuohuviinii ja menneä kattoon Viikin lintui: ruskosuohaukkaa, taivvaanvuohhii harmmahaikaroi , nokikanoi citronvästäräkkii, sinsisuohaukkoi suokukoi, kuhan kieittäjää, uutyukyyhkyi, lapasorssii kuhmu- ja laulujoutsenii haukoi, pajulintui jne. Kitos myös Leppävuoren lisäksi Tavis vuoristoon Uusvuoren rinnalle kohonneeeeen Vuorelle UK-INSTISTTUTIST, JOKA SIUNAA LIIKUNAN SENIORIN TAPAAN TÄRKEÄKS KOLOHVIN YTIMEKLS. TÄST ON KIVA MENNÄ ETTEENPÄIBN KEHITTÄÄ TAVSI KOLOHVII pOROKOLOHVIN RINNALLE JA OHIKII – VAIMTÄ ??

  #343507 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  tähän pitäis saada SLU:n kehittämiskokousen naisppj:n huudahus – en jatak akokousta , ellei SLU:n kehittämiskouksen osanottajat pyydä het puheenvuoroa , ellei Golflehdenlukijat het kommnetoi Leppävuoren ja Mattivuorern kirjootukisa – vai luetteko vast sisäällysluetteloo.

  #343508 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Uudessa Golflehdessä 7/05 kirjoittaa lehden kolumnisti Mauri Salo palstallaan ’Murinoita’ näin ikään:

  ’Suomessa samat tutut peliporukat kiertävät samaa vanhaa kenttää, pelaten sitä yhtä ja samaa pistebogia, mielessään toive siitä, että jonain päivänä kaikki menee nappiin JA VOI JÄTTÄÄ KORTIN.’ (lihavointi minun).

  Näin siis Sarfvikin monivuotinen kapteeni Muri Salo.

  Siellä suljetussa yhteisössä on varmaan helppo saada nimikin korttiin sen jälkeen kun kaikki on nappiin mennyt.

  #343509 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Täydellinen hiljaisuus – eli Sarfvikissa kaikki ok ja se kulkee etiketin, sääntöjen ja moraalin airueen kärjessä. Kyllähän kapteeni nyt tietää.

  Minullakin olisi hcp 6 jos kesässä jätettäisiin kortti vain ennätykierrokselta.

  #343510 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Leppävuori muistaa väärin viitatessaan Tilanderin kirjoitukseen. Tavis=tavallinen harrastaja, ei todellakaan ole se tumpelo, jonka tasoitus on yli 36.

  Tuntemani tavallisten pelaajien tasoitukset ovat jossakin 5-20 välillä.

  Myös pistebogey-pelleilystä Leppävuorella on aivan väärä käsitys. Se ei todellakaan ole nopeata, koska se mm. kannustaa kovaan riskinottoon, joka taas johtaa taitoihin nähden ylioptimistiseen riskinottoon, jonka seurauksena palloja haetaan joka väylällä. Kaiken lisäksi nämä pistebogeytumpelot pelaavat kuitenkin rei’ät loppuun asti.

  En voi käsittää näitä, jotka puhelevat kierroksen jälkeen jostain pisteistä, en myöskään niitä, jotka tuloksesta puhuessaan puhuvat nettolyöntimäärästä. Itse en ole koskaan lyönyt pisteitä enkä nettolyöntejä.

  Jos pitäisi mielipide ilmaista, kuten tässä pyydellään keskustelunavaajan toimesta, niin Tilanderin kirjoituksessa oli huomattavasti enemmän asiaa, kuin Leppävuoren.

  #343511 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Chip:

  ’En voi käsittää näitä, jotka puhelevat kierroksen jälkeen jostain pisteistä, en myöskään niitä, jotka tuloksesta puhuessaan puhuvat nettolyöntimäärästä. Itse en ole koskaan lyönyt pisteitä enkä nettolyöntejä.’

  Tämähän tarkoittaa, että et siis hyväksy golfissa käytettävää tasoitusjärjestelmää. Ei siinä mitään. Helpompihan se on laskea vain ne faktiset lyönnit. Pelimuotohan se pistebogeykin vaan kuitenkin on niin kuin esim. pokerin lukemattomat variaatiot.

  #343512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tottakai hyväksyn tasoitujärjestelmän, mutta jos kysymykseen: Paljonko pelasit, vastaus on 74, vaikka on pelannut 104, eihän se kerro mitään siitä, minkälaista peliä on pelattu.

  #343513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Lassin kirjoituksessa oli ideaa, muttta monasti asiaan otetaan keskustelun sijaan äärasenne –

  Leppävuori yritti turhaan silotella Tilöanderin kirjoitusta,

  mutta käytti hyvän epäelististisen TAVIS- puheenvuoron —

  Kolohvi on liian hieno asia jätettäväkis urheiluna härrä – ja frouvaklubien päätettäväksi .. siis kolohviurehilun..

  Lassihan taas nyt kirjoitii hyvää kolohvikentien tavis-maisuuden pyuolesta — eikä mennä turhaan muutteleen kenttien kulkua… annetaan luojan parannella vanhaa.. siistitään .

  urheilunahan klohvi on enemmän suorituksesta kiinni kuin puitteista.. mutaa toisethan nauttivat vain puiteista —

  julkkkisten kans on kivempi pelat ku työntekijän taviksen .kaa. . enhän m’ä ratikkakkaan käytä nekä busaa..osankokaan ..

  on kivampi kattoo hyvin pukeutuneuneita..

  fiinii kaaroi parkissa ..

  kauniit istutuksii..

  suihkulähteitä..

  klubiraknneuksia

  jne.. Spede saattoi kuolla vain yhen klubin

  sohvalle..

  ..nautinto voi tulla itse urehilusuoroituksesta ..

  .. pääasialliseti..

  ei aianskaan yksinomaan puitteista..

  .. mutta rahalla saa ja hevooislla pääsee..

  ihahhaaaaa — jarrjuta jarrjuta eteti mee jepikkoon työntekijän kolohvi .. herrian reessä..

  #343514 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Miten on pelattu? Itse pelaan kenttää, itseäni, miksei pelikumppaneita ja tasoitusta vastaan.

  Jos pelaan jollain sovitulla tavalla tasooni tai itseäni paremmin, pidän sitä pelkästään golfin vaihteeksi elastisena piirteenä. Fundamentalistit pelatkoot omat kisansa.

  Jos klubikisoissa tai suffeleita jaettaessa vain se brutto jotain merkitsi, kierrosajat nousisivat järkyttävästi ja voisi se ns. yhteisöllisyys kaventua.

  Nimimerkillä paras brutto 91.

  Joka tapauksessa ne oikeat kisat ovat olemassa, ne missä maksetaan kunnon korvaukset. Sinnehän sopii yrittää, jos 36:t vievät suffelit nenän edestä.

  #343515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  En ole mielestäni mitenkään missään kohtaa viitannut suffeleiden viemiseen. Suffelit ei minua kiinnosta, pelaaminen ja tulokset kylläkin.

  Asioista pitäisi puhua oikeilla nimillä. Esim. Miten pelasit? Pelasin 104, mutta netto bufferiin 74.

  Nimimerkillä kauden paras kilpailutulos 67(brutto).

  #343516 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pelaamme lyöntipelissä tosiaan eri tasoilla. Jos ottaisin golfin vakavasti, olisin tosiaan kateellinen sinulle.

  Menneenä kautena joku 94-95 taisi olla paras brutto lyöntipelinä.

  Itse nautin pelistä ja kun on kerran tai toisen sattunut kaltaisiasi loistopelaajia matkaan, olen viimeisellä reiällä kiittänyt vilpittömästi, että on mukavaa saada oppia ja nähdä pelimiehen työskentelyä.

  Arkisempi puoli on ollut se, että singeliltäkään aina ei suju 18 reikää niinkuin pitäisi.

  Siinä golfin hienous.

  Itselleni honour on ihan yhdentekevä asia, mutta muutaman kerran on tapahtunut, että laatupelaajat ovat ikäänkuin unohtaneet, että se honour meni klubituupparille.

  #343517 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Haluan vielä selventää, että katson olevani tavallinen pelaaja, vaikka tasoitus onkin kai hyvä.

  Pelaan mielelläni kaikentasoisten pelaajien kanssa, enkä vain ns. hyvien pelaajien kanssa. Joskus olen sortunut neuvomaankin pelikumppaneita, mutta ainostaan, jos siihen saa ensin luvan(yleensä saa).

  Esiintyessäni omalla nimelläni en ole ihan näin kärkevä(nimimerkin suojassa on helppo huudella ja provosoida).

  En pidä muutamista asioista tällä alalla, ne ovat: Fuskaaminen, pistebogey, tasoituspinnaaminen, sääntöjen osaamattomuus, pelimiehenä esiintyminen(vaikk’ei olisikaan) yms.

  Sensijaan, jos tasoitus on huono, ei tietenkään tee ihmisestä huonoa, mutta voishan sitä vähän harjoitella ja miettiä mitä kentällä tekee. Niin tulisi pelaamisesta itsellekin paljon nautittavampaa.

  Se, mitä täällä joskus sanotaan, että ei muka edes haluaisi pelata hyvin, ei takuulla pidä paikkaansa. Jokainen haluaa tehdä mieluummin hyvin sen mitä tekee, kuin huonosti, jos se vain suinkin on mahdollisista(lähes aina se on).

  #343518 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Oletko kehittänyt jonkun softan tuolle siansaksallesi?

  seniorin kavereita kun olet, ymmärrän pointtisi kyllä, ainakin melkein aina. 😉

  kaverini teki sellaisen suomi-teini-suomi kääntäjän, mikä heittää randomilla isoja ja pieniä kirjaimia, tyyliin mäKiSUksI.

  #343519 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  En oo kehittänt mittään mut tää on mulle jazzii tää kirvaamine — niinkos urheilukkii .

  ku ottaa rennost jaksaa pitempään skulata ja lahjaks kun oon verbaalisesti, myös musikaalinen ja moorikalta tää kirjopttamin ja kohvaamine kehittyvät itestään kuhan vaan jaksan pipertä.

  mitä tässsä ees koko elämäs pitäis ottaa niin kauhianvakavasti – ku tuntuu et rennosti meneeparemmin. myös koko elämä.

  #343520 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Itse en tunne noita Mäkkärin mainitsemia lintusia, varmaankin aika harvinaisia lajeja..

  Tavikset tietävät yleensä vain muutaman lintulajin. Ensiksi lokit, jotka ovat valkoisia, varikset taasen mustia. Kolmanneksi tunnetaan pikkulinnut, joita onkin monen värisiä ja kokoisia.

  Kokeneen havainnoitsijan pälyileviin pupilleihin osuu varsin erityyppistä lajistoa. Nimittäin, joskus golfkentillä ja erityisesti klubiravintoloiden läheisyydestä voi klubibongari löytää todellisen rariteetin – silkkihousu-uikun!

  Se (tai paremminkin hän) viihtyy erityisesti kynttilöiden valaistuksessa ja arvostaa myös shampanjapullojen poksahtelelua. Usein läsnäolon arvaakin jo kuulohavainnon perusteella. Lajin hyvänä tuntomerkkinä on muun taustasorinan yli hyvin kuuluva korkeääninen ’kikatus’.

  Melkein yhtä yleisenä esiintyy samanlaisissa ravintolakosteikoissa punahuulisorsa.

  #343521 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  ons nää niit ilolintui – hihihihihi

  mäkihypyn suojelulintu on kotka ja pyryharakka

  joskus ollaan lupillakin käkenä

  joku voi ol käenpiikanakkii

  itse asiassa kolohvikentien lintfauna on puolisukeltajia ja usien haukat eegelit liitelee taivaala.

  jos ei halua lokien tulevan kentälle hyvä varjelukeino on seivästtä lokki siisänmenotien varteen – ei tuu lokkeja lisää

  onhna siel riikikukoi

  ja tois kanopja …

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Golflehti nummero 7 meile taviksille ja lokeil

Etusivu Foorumit Yleistä Golflehti nummero 7 meile taviksille ja lokeil