23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golfkentät Gävlen seudulla

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät Gävlen seudulla

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko Gävlen seudun kentistä mitään kokemusta? Kenttien (jos niitä on) taso kaiken kaikkiaan.. Pelikausi (sama kuin Suomessakin ..) Jaa tietosi, kiitos jo etukäteen!

    Gävlessä on kaksi mielestäni huippukenttää jo puistomaisia toinen oli mielwestäni Kungsbana toista en pelannut – katselin vain huippukisaa.

    Muistuttavat Maarinahaminan kenttiä, jotka ovat Suomen huippua. Mielestäni kausi alkaa varhemmin Maarianhaminan tyyliin Etelä- Ruotsissahan on kesä melkein ympäri vuoden Malmö – Göyteborg.

    Suosittelen myös huippukenttiä Gävlestä pohjoiseen – yllätyksiä myönteisiä täynnä Tornioon asti ; ovat yleensä vanhempia ja kehitteyneempiä kuin Suomen kentät. Hanki Ruotsin golfopas.

    Terve,

    asuin siellä puolitoista vuotta sitten ja pelasin yhden kesän. Gävlen kenttä on 2 x 18, jossa vanha on kapeahko ja osittain metsäinen, uusi on links-tyyppinen (ihan merinäköalalla) ja ainakin minun mielestäni kivempi. Prona on muuten Peter Hedblomin faija. Peter edustaa vieläkin ko. seuraa. Kohtuuhyvä ravintola, josta kiva näkymä kentälle.

    Hyvä range ja iso puttialue.

    Lisäksi tykkäsin Älvkarlebyn kentästä. Se on sellainen puoliavoin sympaattinen maalaiskenttä. Rento meininki. Siellä sisältyy muuten rangepallot greenfeen hintaan, eli paria tuntia ennen lähtöä paikalle vaan..

    Pelikausi on sama, kenttien kunto hyvä ja hinnat paljon halvemmat, tsekkaa netistä.

    Ja jos meet sinne avkarlebyyn kentälle, niin muista ottaa lohivehkeet mukaan. Dal-joki virtaa siinä kentän laidalla. Ja jos katsot tarkkaan sinne rannalle, niin voit nähdä B_eaglen 15-jalkainen kourassa lohia narraamassa. (ainakin ens vappuna)

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Golfkentät Gävlen seudulla

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät Gävlen seudulla