21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

Golfia TV:stä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia TV:stä

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Olen katsonut useammaan vuoden golfia Viasat / V Golf -palvelusta. Siinä on ollut kohtalainen valikoima ET:n kisoja sekä LGPA:n kisoja sekä Majorit. Pari vuotta Masters on siirtynyt pois ja näkynyt lähinnä Ruutu+ sovelluksessa, jossa se on myös tänä vuonna. Viaplay on ollut taloudellisissa vaikeuksissa ja sen vuoksi ilmeisesti ryhtynyt kovalla kädellä karsimaan palveluita.

  Nykyisin Vgolf -palvelusta puuttuu kaikki golf. Ensin poistui LPGA:n linkki ja viimeisenä myös DP-linkki. Eli tällä hetkellä palvelu ei tunnista lainkaan golfia. Irtisanoin palvelun pari päivää sitten ja haluaisin löytää tilalle jonkin kanavan, mistä voisi katsoa livenä ainakin paria pääkiertuetta ja myös tallennettuna (jos pelit ovat Suomessa yöaikaan).

  Mikäköhän olisi paras valinta tällä hetkellä.

  LIV golfia näkee apin kautta ja suurten starojen lisäksi näkee Kallen peliä.

  Ruudun kautta pian Masterssi nähtävissä.
  Kumnon kisa tulossa.

  Mitä tarkoittaa että viaplay ei näyttäisi enää lpgata tai dp:tä?
  Kyllähän tänäänkin naisten reikäpelin finaali tulee kuten pitääkin…

  Discovery+ näyttää PGA Tourin erittäin kattavasti, mutta ei maajoreita sekä Champions Tourin. Toivottavasti myös DPWT ja LPGA sekä majorit siirtyy sinne, kuten monessa muussa maassa jo on.

  Eurosport.com tuolta pga, pappa tour nyt tullut kornferrytourin kisaakin, ja noin 65 muuta lajia urheiluun liittyen. Jälkilähetyksiä vaikka vuoden vanhoja jos nappaa/kiinnostaa. Eli katsojaa ei oli ”pakotettu” katsomaan esim. Kello 02.00 asti yöllä. Eka vuosi 40e sen jälkeen 7e kk. Eurotoureista en tiedä, katson mieluummin lajin parhaita eli pgata. Klubikisat eli yhteislähtö ei kiinnosta eli lämpö,vesi, ilma, vaikka tuubilta tulee ilmaiseksi.

  ”Mitä tarkoittaa että viaplay ei näyttäisi enää lpgata tai dp:tä?
  Kyllähän tänäänkin naisten reikäpelin finaali tulee kuten pitääkin…”

  Kiitos, piti vaan osata etsiä, kun lajien listauksessa ei ole mitään golfiin liittyvää (ainakaan minulla)

  Ei liity suoraan ketjun avaajan viestiin, mutta koitin tuossa hetki sitten katsoa Viaplaylta suoraa lähetystä naisten ensimmäisestä majorista, Chevron Championshipistä. Ei tuu hommasta mittään, muutama lyönti näytetään, jonka jälkeen lähetys käännetään johonkin tuomenoksaan, jota näytetää minuuttikaupalla! Samoin kun leaderboardia ryhdyttiin kelaamaan alaspäin, vilahti näyttö heti oksalle.
  Reilun puoliska tuntia tuota jaksoin, sen jälkeen ei kiitos!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Golfia TV:stä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia TV:stä