23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Roomassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Roomassa

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olemme lähdössä tammikuun 18.päivä viikoksi Roomaan pelailemaan. Onko kokemuksia alueen kentistä?

    Ruokapaikat ym?

    Tammikuuhan ei ole mitään helleaikaa Roomassa, mutta kyllä kai siellä tarkenee? Kertokaahan tammikuun hujakoilla siellä pelanneet pelimiehet ja-naiset.

    Kiitokset etukäteen.

    Alueella on ihan kivoja ja järkevän hintaisiakin golfkenttiä, mutta logistiikka onkin sitten toinen juttu. Millähän aiot liikkua – vuokratulla autolla vai taksilla? Edellinen vaihtoehto on Rooman sokkeloisessa ympäristössä ja sekavassa liikenteessä aika haasteellinen vaihtoehto, jälkimmäinen vie mennen tullen aika paljon euroja. Missähän meinaat asua, kaupungissa vai golf resortissa?

    Täältä löydät lisätietoja kentistä. Jos ostat Mastergolfilta Rooman-paketin saat sen mukana kaikki kuljetukset mennen tullen sekä golfkentille että lentokentälle.

    Miksihän kyselet ruokapaikoista? Niitähän Roomassa riittää jokaiseen makuun.

    KL

    Roomassa ei ole tammikuussa mitenkään lämmin, lämpötila vaihtelee nollan ja muutaman lämpöasteen välillä (tänään on +2). Joskus voi mennä pakkasenkin puolelle yöllä, varsinkin vähän ylempänä merenpinnasta. Toisaalta aurinkoisina ja tyyninä päivinä voidaan päästä lähelle kymmentä astetta. Mistään shortsikeleistä ei kuitenkaan voi puhua.

    Aa, Rooma, ikuinen kaupunki,

    Ruokapuoli: Jos osut keskustaan, niin ainahan niitä ostoskatujen ja pääkatujen ja colosseumien varrellaolevia turistirysiä kandee välttää, paikassa kuin paikassa. En tiedä miten kova Italian kävijä olet, mutta suosittelen tekemään kuten paikalliset, eli ensin aperitiivoa (drinksua ja alkupalaa) huuleen jossain sisällä tai ulkona ja sitten kivassa nousussa mukavaan illallispaikkaan ja kello 22 ollaankin jo syöty jälkkärikin. Rooman keskustan länsipuolella tois puol jokkee vatikaanista ehkä etelään on Trastevere -niminen kaupunginosa. Siellä paikalliset jopa ylpeilee ettei ole käynyt ’tois puol jokkee’ koko elämänsä aikana. Itse ainakin aion seuraavan kerran roomassa ollessani katsoa majoituksen nimenomaan tuolta. Välipalat kahvilasta, panninia tms ja jätskiä ja kahvia ja mehua. Sekaan vaan ja jos juo tiskillä on halvempaa, jos ahtautuu istumaan niin on yleensä kalliimpaa.

    Mitä tulee golffiin, olen heittänyt kiekkaa keväthelteessä kun oleilin näemmä erääksi golf-resortiksikin luonnehditussa paikassa: http://www.mastergolf.it/sheraton.htm (aikaisemmasta linkistä poiminta). Palvelu oli perus OK ja Sheratonissa suomalainen on niin kotonaan kuin Italiassa vain voi olla. Kenttä oli ihan Fine, tuolla niitä on enempikin, en osaa sanoa että onko suhteessa hyvä vai huono, mutta ei nyt maailman luokan kokemuksena jäänyt mieleen. Tosin emmä ole paljon missään golffannutkaan, joten olen hieman jäävi sanomaan. Kivaa oli kuitenkin ja jos Tammikuussa pääsee pelaamaan niin samapa tuo. Bussi vie ja tuo keskustaankin ilmatteeksi monta kertaa päivässä, joten shoppailemaan ja nähtävyyksille pääsee helposti ja vaivattomasti. Tosin vaimo raportoi että kerran oli bussiin pääsyssä ruuhkaa (semmonen iso, ilmastoitu ja moderni jossa lukee kyljessä Sheraton, vaikea eksyä), ja siinä vaiheessa suomalaisen ’odotan hiljaa vuoroani’ taktiikka ei toimi vaan kyynärpäällä piti raivata ittensä kyytiin. Itse suosin paljon taksia tuosta bussista eteenpäin sen takia, että vaikka joskus on vähän ruuhkaa niin kamoista on pienempi huoli ja voi käyttää ajan perehtymällä paikallisteokseen jotta lingo natiivien kanssa olisi mutkattomampaa. Ja jos on varaa reissata toiselle puolelle euroopaa pelaamaan golffia, niin voi sitä paikallista taksiyrittäjääkin vähän sponssata 😉

    Toki jos ei ole kiire, niin suosittelen kävelemistä joka paikkaan. Tai jos saa kiksejä siitä että decipheroi taas yhden metro/lähijuna/paikallisbussi/pikalinja/riksa aikataulun niin tottakai sekin on suositeltavaa. Jätäthän arvokamat hotelliin, niinkuin aina tuntemattomilla vesillä liikkuessasi…

    Vuokra-auto löytyy meidän porukalta. Kierrokset buukattu puuhamiehemme hoitamana from Härmä ja majoituskin löytyy hotellista lentokentän lähistöltä.

    Halusin vain kysellä kokemuksia ja uskokaa tai älkää, niin aiemmin muualla Italiassa (Toscana, Milanon seutu, Verona, Parma jne) käyneenä tunnen ja tunnustan mahtavan ruokailukulttuurin. Kaikki vinkit ovat anyway edelleen tervetulleita, mutta eiköhän me siellä saada ruokaa kylliksemme…;)

    Kiitokset vinkeistä ja yhteenvetoa reissusta luvassa tammikuun loppupuolella.

    Nälkään ei tosiaan tarvitse Roomassa kuolla. ’Turistipaikkojen’ kanssa voi tulla pettymyksiä.
    Yhden vinkin olen Roomaan suuntaan matkanneille kavereille antanut ja se on Trattoria der Pallaro. ’Menu’ on yksinkertaisuudessaan nerokas – Ruokaa 😮

    Eucalyptus golf hiukan rooman ulkopuolella. Ei kovin kummoinen kenttä, klubirakennuskin hiukan kotikutoinen mutta ihan ok. Eikä taatusti ole ruuhkaa.Taitaa olla Brittiomistuksessa, ainakin caddiemasterina toiminut ystävällinen ukko oli britti. Pelasimme tuolla muutama vuosi sitten työmatkalla. Hyvä puoli tässä on se että klubin portille pääsee junalla rooman keskusrautatieasemalta ja sinne taas pääsee metrolla kätevästi varsinkin jos hotelli on metroaseman vieressä. Junamatka kestää noin 25-30 min. Klubilla on ravinola josta saa ruokaa ja juomaa ja jos missaa junan niin voi odotellessa ottaa lisää pizzaa ja virvoketta. Juna-aseman vieressä on pikkuinen myymälä josta saa ostettua lisää eväitä junamatkalle.
    Me olimme roomassa huhtikuun alkupäivinä ja silloin satoi mm. räntää joten…sää voi olla millainen vain.

    Hiihaa: ’Olemme lähdössä tammikuun 18.päivä viikoksi Roomaan pelailemaan. Onko kokemuksia alueen kentistä?

    Ruokapaikat ym?’
    ***

    ym? Kenkienostoparatiisi! Varsinkin naiselle.

    Minäkin kävin tuolla Eucalyptus golfissa pelaamassa. Kierroksen pelailin lainamailoilla. Puumailat oilivat ihan oikeaa puutakin:) Ihan kiva kokemus, kun ei ollut niitäkään ennen kokeillut. Huomas, jotta nykyaikaset ovat tosiaan paljon helpompia osuman suhteen.

    Junalla pääsi tosiaan ihan viereen ja takas. Klubi oli ihan viihtyisän oloinen, ja sapuskakin oli ihan ok.
    Pientä jännitystäkin sai, kun paluumatkalle ei ehtinyt lippuja ostamaan vaan jäniksinä junassa…

    Rooma tuli koettua ja tässä vähän yhteenvetoa reissusta:

    Ryanairilla lennettiin Tampereelta Hahnin kautta ja homma toimi moitteettomasti. Hotelli Arcadia lentokentän lähelle aivan jees 3 tähden hotelli. Kelvollinen aamupala ja 2 hengen huoneessa 22.50e yö/nokka.

    Maanantaina pelasimme Parco Di Roman kentän, joka taitaa olla lähimpänä keskustaa. Kenttä varsin haastava. Valitettavasti edellisillä viikoilla Rooman alueella oli satanut vettä oikein urakalla ja kenttä oli todella märkä. Haittasi aika lailla pelaamista ja kierros venyi ja venyi. Kesti yli 5h. Kenttä avattu 10 vuotta. Kuivemmalla ilmalla varmasti hyvä kenttä.

    Tiistaina Country Club Castelgandolfo. Upea linnamainen klubitalo. Haastava kenttä ja valitettavasti sateiden jäljiltä tämäkin kenttä oli melkoisen märkä. Low seasonin ansioista tälläkään kentällä ei ollut ruuhkaa ja rauhassa saimme pelailla.

    Keskiviikkona suuntasimme sateiden takia vuokra-autolla vajaan 200 kilsan päähän Toscanaan Argentario Golf Clubille. 3 vuotta sitten avattu hieno kenttä, joka myös sateiden takia märässä kunnossa. Rauhassa saimme taas pelailla. Ei juuri muita pelaajia näkynyt. Tie klubille on aika surkea ja väkisin hiipi mieleen ajatus, että onkohan täällä mitään golfkenttää, mutta olihan siellä. Lisäksi futusristisen ufoa muistuttavan klubitalon vieressä oli uutuuttaan hohtava resort&spa. Kysyin cädäriltä, että onko heillä aina näin hiljaista ja hän sanoi kentän olevan varsin täynnä huhtikuusta eteenpäin. Kiva haastava kenttä mukavassa merenrantakaupungissa nimeltään Porto jotain…

    Torstaina pelasimme tässäkin keskustelussa aiemmin mainitulla Parco de Medicillä-Hotelli Sheratonin kentällä. Klubitalo hieno. Paavin metsästysmaja kuulemma aiemmin. Etuysi ok. Takaysi mielikuvitukseton ja paha pettymys. Kenttä myös märkä. Plussana reissun paras peli-ilma. Pikeepaidassa pelattiin ja aurinko paistoi komeasti.

    Perjantaina peleipaikkana oli Marco Simone. Hieno kenttä, jossa pelattu myös kuulemma Euroopan Touria. Klubilla loistava ruoka. Pasta toimi, samoin punaviini…;)

    Lauantaina vuorossa oli Fioranello, joka on hyvin lähellä Ryanairin käyttämää lentokenttää. Kaikenlaisia letsikoita lensikin jatkuvasti yläpuolella. Tällä kierroksella myös sateli vähän vettä ja tämäkin kenttä oli hyvin märkä. Go Golf korttimme ei jostain syystä tarjonnutkaan alennusta tällä kentällä. Kielitaidoton rehevä cädäri pyysi 9 reiästä 35e. Sanoimme sateen uhan takia pelaavamme ensin 9 reikää ja kenties toiset 9 reikää vielä perään. No, täysi rundihan vedettiin ’kostoksi’ sillä 35 eurolla… Kentän opastetaulut todella epäselvät. Aloitimme vahingossa reiältä 18. Sen jälkeen sekoillen reiälle 4 jne ja itseasiassa pelasimme reiän 18 vielä toisen kerran eli 35 eurolla reikiä tulikin 19…;) Pastaruoka oli erinomaista tälläkin klubilla.

    Rooman liikenne on aika kaottinen ja gps on must autossa. Säästi kyllä monelta ongelmalta. Kentät olivat paperilla n 30.min hotellilta. Käytännössä ruuhkien takia matka venyi hyvinkin tunnin pituiseksi.

    Roomaa voin suositella kaikille golffareille. Ehkäpä helmikuu on kuitenkin parempi pelikuukausi. Tosin Rooman seudulla ei ole kuulemma vuosikausiin satanut tammikuussa näin paljon. Tämän vahvisti meille Fioranellossa kanssamme viimeiset 3 reikää pelannut hyvää englantia puhunut lentokapteeni.

    Go Golf kortilla tulee säästöä urakalla. Kortti maksoi 30e/lurjus ja säästöä tuli viikon kierrosmaksuissa n 200e. Romano-herra toi kortit meille Parco Di Roman klubille ja antoipa 7 miehen seurueellemme laatikollisen pallojakin.

    Rooma tuli koettua ja tässä vähän yhteenvetoa reissusta:

    Ryanairilla lennettiin Tampereelta Hahnin kautta ja homma toimi moitteettomasti. Hotelli Arcadia lentokentän lähelle aivan jees 3 tähden hotelli. Kelvollinen aamupala ja 2 hengen huoneessa 22.50e yö/nokka.

    Maanantaina pelasimme Parco Di Roman kentän, joka taitaa olla lähimpänä keskustaa. Kenttä varsin haastava. Valitettavasti edellisillä viikoilla Rooman alueella oli satanut vettä oikein urakalla ja kenttä oli todella märkä. Haittasi aika lailla pelaamista ja kierros venyi ja venyi. Kesti yli 5h. Kenttä avattu 10 vuotta. Kuivemmalla ilmalla varmasti hyvä kenttä.

    Tiistaina Country Club Castelgandolfo. Upea linnamainen klubitalo. Haastava kenttä ja valitettavasti sateiden jäljiltä tämäkin kenttä oli melkoisen märkä. Low seasonin ansioista tälläkään kentällä ei ollut ruuhkaa ja rauhassa saimme pelailla.

    Keskiviikkona suuntasimme sateiden takia vuokra-autolla vajaan 200 kilsan päähän Toscanaan Argentario Golf Clubille. 3 vuotta sitten avattu hieno kenttä, joka myös sateiden takia märässä kunnossa. Rauhassa saimme taas pelailla. Ei juuri muita pelaajia näkynyt. Tie klubille on aika surkea ja väkisin hiipi mieleen ajatus, että onkohan täällä mitään golfkenttää, mutta olihan siellä. Lisäksi futusristisen ufoa muistuttavan klubitalon vieressä oli uutuuttaan hohtava resort&spa. Kysyin cädäriltä, että onko heillä aina näin hiljaista ja hän sanoi kentän olevan varsin täynnä huhtikuusta eteenpäin. Kiva haastava kenttä mukavassa merenrantakaupungissa nimeltään Porto jotain…

    Torstaina pelasimme tässäkin keskustelussa aiemmin mainitulla Parco de Medicillä-Hotelli Sheratonin kentällä. Klubitalo hieno. Paavin metsästysmaja kuulemma aiemmin. Etuysi ok. Takaysi mielikuvitukseton ja paha pettymys. Kenttä myös märkä. Plussana reissun paras peli-ilma. Pikeepaidassa pelattiin ja aurinko paistoi komeasti.

    Perjantaina pelipaikkana oli Marco Simone. Hieno kenttä, jossa pelattu myös kuulemma Euroopan Touria. Klubilla loistava ruoka. Pasta toimi, samoin punaviini…;)

    Lauantaina vuorossa oli Fioranello, joka on hyvin lähellä Ryanairin käyttämää lentokenttää. Kaikenlaisia letsikoita lensikin jatkuvasti yläpuolella. Tällä kierroksella myös sateli vähän vettä ja tämäkin kenttä oli hyvin märkä. Go Golf korttimme ei jostain syystä tarjonnutkaan alennusta tällä kentällä. Kielitaidoton rehevä cädäri pyysi 9 reiästä 35e. Sanoimme sateen uhan takia pelaavamme ensin 9 reikää ja kenties toiset 9 reikää vielä perään. No, täysi rundihan vedettiin ’kostoksi’ sillä 35 eurolla… Kentän opastetaulut todella epäselvät. Aloitimme vahingossa reiältä 18. Sen jälkeen sekoillen reiälle 4 jne ja itseasiassa pelasimme reiän 18 vielä toisen kerran eli 35 eurolla reikiä tulikin 19…;) Pastaruoka oli erinomaista tälläkin klubilla.

    Rooman liikenne on aika kaottinen ja gps on must autossa. Säästi kyllä monelta ongelmalta. Kentät olivat paperilla n 30.min hotellilta. Käytännössä ruuhkien takia matka venyi hyvinkin tunnin pituiseksi.

    Roomaa voin suositella kaikille golffareille. Ehkäpä helmikuu on kuitenkin parempi pelikuukausi. Tosin Rooman seudulla ei ole kuulemma vuosikausiin satanut tammikuussa näin paljon. Tämän vahvisti meille Fioranellossa kanssamme viimeiset 3 reikää pelannut hyvää englantia puhunut lentokapteeni.

    Go Golf kortilla tulee säästöä urakalla. Kortti maksoi 30e/lurjus ja säästöä tuli viikon kierrosmaksuissa n 200e. Romano-herra toi kortit meille Parco Di Roman klubille ja antoipa 7 miehen seurueellemme laatikollisen pallojakin.

    Rooma tuli koettua ja tässä vähän yhteenvetoa reissusta:

    Ryanairilla lennettiin Tampereelta Hahnin kautta ja homma toimi moitteettomasti. Hotelli Arcadia lentokentän lähelle aivan jees 3 tähden hotelli. Kelvollinen aamupala ja 2 hengen huoneessa 22.50e yö/nokka.

    Maanantaina pelasimme Parco Di Roman kentän, joka taitaa olla lähimpänä keskustaa. Kenttä varsin haastava. Valitettavasti edellisillä viikoilla Rooman alueella oli satanut vettä oikein urakalla ja kenttä oli todella märkä. Haittasi aika lailla pelaamista ja kierros venyi ja venyi. Kesti yli 5h. Kenttä avattu 10 vuotta. Kuivemmalla ilmalla varmasti hyvä kenttä.

    Tiistaina Country Club Castelgandolfo. Upea linnamainen klubitalo. Haastava kenttä ja valitettavasti sateiden jäljiltä tämäkin kenttä oli melkoisen märkä. Low seasonin ansioista tälläkään kentällä ei ollut ruuhkaa ja rauhassa saimme pelailla.

    Keskiviikkona suuntasimme sateiden takia vuokra-autolla vajaan 200 kilsan päähän Toscanaan Argentario Golf Clubille. 3 vuotta sitten avattu hieno kenttä, joka myös sateiden takia märässä kunnossa. Rauhassa saimme taas pelailla. Ei juuri muita pelaajia näkynyt. Tie klubille on aika surkea ja väkisin hiipi mieleen ajatus, että onkohan täällä mitään golfkenttää, mutta olihan siellä. Lisäksi futusristisen ufoa muistuttavan klubitalon vieressä oli uutuuttaan hohtava resort&spa. Kysyin cädäriltä, että onko heillä aina näin hiljaista ja hän sanoi kentän olevan varsin täynnä huhtikuusta eteenpäin. Kiva haastava kenttä mukavassa merenrantakaupungissa nimeltään Porto jotain…

    Torstaina pelasimme tässäkin keskustelussa aiemmin mainitulla Parco de Medicillä-Hotelli Sheratonin kentällä. Klubitalo hieno. Paavin metsästysmaja kuulemma aiemmin. Etuysi ok. Takaysi mielikuvitukseton ja paha pettymys. Kenttä myös märkä. Plussana reissun paras peli-ilma. Pikeepaidassa pelattiin ja aurinko paistoi komeasti.

    Perjantaina pelipaikkana oli Marco Simone. Hieno kenttä, jossa pelattu myös kuulemma Euroopan Touria. Klubilla loistava ruoka. Pasta toimi, samoin punaviini…;)

    Lauantaina vuorossa oli Fioranello, joka on hyvin lähellä Ryanairin käyttämää lentokenttää. Kaikenlaisia lentsikoita lensikin jatkuvasti yläpuolella. Tällä kierroksella myös sateli vähän vettä ja tämäkin kenttä oli hyvin märkä. Go Golf korttimme ei jostain syystä tarjonnutkaan alennusta tällä kentällä. Kielitaidoton rehevä cädäri pyysi 9 reiästä 35e. Sanoimme sateen uhan takia pelaavamme ensin 9 reikää ja kenties toiset 9 reikää vielä perään. No, täysi rundihan vedettiin ’kostoksi’ sillä 35 eurolla… Kentän opastetaulut todella epäselvät. Aloitimme vahingossa reiältä 18. Sen jälkeen sekoillen reiälle 4 jne ja itseasiassa pelasimme reiän 18 vielä toisen kerran eli 35 eurolla reikiä tulikin 19…;) Pastaruoka oli erinomaista tälläkin klubilla.

    Rooman liikenne on aika kaottinen ja gps on must autossa. Säästi kyllä monelta ongelmalta. Kentät olivat paperilla n 30.min hotellilta. Käytännössä ruuhkien takia matka venyi hyvinkin tunnin pituiseksi.

    Roomaa voin suositella kaikille golffareille. Ehkäpä helmikuu on kuitenkin parempi pelikuukausi. Tosin Rooman seudulla ei ole kuulemma vuosikausiin satanut tammikuussa näin paljon. Tämän vahvisti meille Fioranellossa kanssamme viimeiset 3 reikää pelannut hyvää englantia puhunut lentokapteeni.

    Go Golf kortilla tulee säästöä urakalla. Kortti maksoi 30e/lurjus ja säästöä tuli viikon kierrosmaksuissa n 200e. Romano-herra toi kortit meille Parco Di Roman klubille ja antoipa 7 miehen seurueellemme laatikollisen pallojakin.

    Rooma tuli koettua ja tässä vähän yhteenvetoa reissusta:

    Ryanairilla lennettiin Tampereelta Hahnin kautta ja homma toimi moitteettomasti. Hotelli Arcadia lentokentän lähelle aivan jees 3 tähden hotelli. Kelvollinen aamupala ja 2 hengen huoneessa 22.50e yö/nokka.

    Maanantaina pelasimme Parco Di Roman kentän, joka taitaa olla lähimpänä keskustaa. Kenttä varsin haastava. Valitettavasti edellisillä viikoilla Rooman alueella oli satanut vettä oikein urakalla ja kenttä oli todella märkä. Haittasi aika lailla pelaamista ja kierros venyi ja venyi. Kesti yli 5h. Kenttä avattu 10 vuotta. Kuivemmalla ilmalla varmasti hyvä kenttä.

    Tiistaina Country Club Castelgandolfo. Upea linnamainen klubitalo. Haastava kenttä ja valitettavasti sateiden jäljiltä tämäkin kenttä oli melkoisen märkä. Low seasonin ansioista tälläkään kentällä ei ollut ruuhkaa ja rauhassa saimme pelailla.

    Keskiviikkona suuntasimme sateiden takia vuokra-autolla vajaan 200 kilsan päähän Toscanaan Argentario Golf Clubille. 3 vuotta sitten avattu hieno kenttä, joka myös sateiden takia märässä kunnossa. Rauhassa saimme taas pelailla. Ei juuri muita pelaajia näkynyt. Tie klubille on aika surkea ja väkisin hiipi mieleen ajatus, että onkohan täällä mitään golfkenttää, mutta olihan siellä. Lisäksi futusristisen ufoa muistuttavan klubitalon vieressä oli uutuuttaan hohtava resort&spa. Kysyin cädäriltä, että onko heillä aina näin hiljaista ja hän sanoi kentän olevan varsin täynnä huhtikuusta eteenpäin. Kiva haastava kenttä mukavassa merenrantakaupungissa nimeltään Porto jotain…

    Torstaina pelasimme tässäkin keskustelussa aiemmin mainitulla Parco de Medicillä-Hotelli Sheratonin kentällä. Klubitalo hieno. Paavin metsästysmaja kuulemma aiemmin. Etuysi ok. Takaysi mielikuvitukseton ja paha pettymys. Kenttä myös märkä. Plussana reissun paras peli-ilma. Pikeepaidassa pelattiin ja aurinko paistoi komeasti.

    Perjantaina pelipaikkana oli Marco Simone. Hieno kenttä, jossa pelattu myös kuulemma Euroopan Touria. Klubilla loistava ruoka. Pasta toimi, samoin punaviini…;)

    Lauantaina vuorossa oli Fioranello, joka on hyvin lähellä Ryanairin käyttämää lentokenttää. Kaikenlaisia lentsikoita lensikin jatkuvasti yläpuolella. Tällä kierroksella myös sateli vähän vettä ja tämäkin kenttä oli hyvin märkä. Go Golf korttimme ei jostain syystä tarjonnutkaan alennusta tällä kentällä. Kielitaidoton rehevä cädäri pyysi 9 reiästä 35e. Sanoimme sateen uhan takia pelaavamme ensin 9 reikää ja kenties toiset 9 reikää vielä perään. No, täysi rundihan vedettiin ’kostoksi’ sillä 35 eurolla… Kentän opastetaulut todella epäselvät. Aloitimme vahingossa reiältä 18. Sen jälkeen sekoillen reiälle 4 jne ja itseasiassa pelasimme reiän 18 vielä toisen kerran eli 35 eurolla reikiä tulikin 19…;) Pastaruoka oli erinomaista tälläkin klubilla.

    Rooman liikenne on aika kaottinen ja gps on must autossa. Säästi kyllä monelta ongelmalta. Kentät olivat paperilla n 30.min hotellilta. Käytännössä ruuhkien takia matka venyi hyvinkin tunnin pituiseksi.

    Roomaa voin suositella kaikille golffareille. Ehkäpä helmikuu on kuitenkin parempi pelikuukausi. Tosin Rooman seudulla ei ole kuulemma vuosikausiin satanut tammikuussa näin paljon. Tämän vahvisti meille Fioranellossa kanssamme viimeiset 3 reikää pelannut hyvää englantia puhunut lentokapteeni.

    Go Golf kortilla tulee säästöä urakalla. Kortti maksoi 30e/lurjus ja säästöä tuli viikon kierrosmaksuissa n 200e. Romano-herra toi kortit meille Parco Di Roman klubille ja antoipa 7 miehen seurueellemme laatikollisen pallojakin.

    hiihaa kirjoitti: (4.1.2009 13:15:10)
    Olemme lähdössä tammikuun 18.päivä viikoksi Roomaan pelailemaan. Onko kokemuksia alueen kentistä?

    Ruokapaikat ym?

    Tammikuuhan ei ole mitään helleaikaa Roomassa, mutta kyllä kai siellä tarkenee? Kertokaahan tammikuun hujakoilla siellä pelanneet pelimiehet ja-naiset.

    Kiitokset etukäteen.

    Pahoitteluni sähläyksestä väsyneenä. Viesti tuli tarpeettoman monta kertaa, kun yritin muokata tekstiä jne.. Jos moderaattori voi poistaa ylimääräiset viestit. Kiitos.

    hiihaa kirjoitti: (1.2.2009 22:12:17)
    Go Golf kortilla tulee säästöä urakalla. Kortti maksoi 30e/lurjus ja säästöä tuli viikon kierrosmaksuissa n 200e. Romano-herra toi kortit meille Parco Di Roman klubille ja antoipa 7 miehen seurueellemme laatikollisen pallojakin.

    Voitko tarkemmin kertoa mikä tämä on? Päteekö vain Italiassa? Vai vain Roomassa? Mistä tilataan? Mitä sillä saa?

    Sen verran aloin sikainfluenssaa varomaan, että alustavasti suunniteltu Kalifornian matka vaihtui Rooman matkaan, lennot ostettu lokakuulle ja matkan muu suunnittelu aloitetaaan piakkoin. Eli nostin vanhan hyvän Rooman keskustelun näkyville, jotta hyviä vinkkejä voi kirjoittaa pelaamisesta, asumisesta ja liikkumisesta.

    Taitaa olla ikivanha ketju, mutta meillä on tällä hetkellä suunnitteilla reissu Roomaan maaliskuussa. Onko uusia vinkkejä ja onko mm. tuo GoGolf-kortti joku paikallinen italialainen juttu? Kaipaamme paikkaa, jossa olisi majoitus kentän yhteydessä ja enemmän kuin 18 reikää. Marco Simone lienee yksi tällainen vaihtoehto?

    Kyllä Marco Simone on juuri sellainen paikka. Siellä on ihan pelattavat 27 reikää. Ainoa haittapuoli on se, että paikasta on hieman hankalat yhteydet Rooman keskustaan. Metrolla ei pääse perille, mutta metro+taksi -yhdistelmällä pääsee, jos onnistuu löytämään taksin sieltä metroasemalta. Muistaakseni parhaat mahdollisuudet taksin saantiin ovat lähimpää metroasemaa edeltävältä asemalta.

    Vielä siitä Marco Simonen paikasta. Onko tietoa majoitusvaihtoehdoista? Se CarpeDiem siinä vieressä näyttää ihan ok:lta, mutta siellä ei taida olla aamiaisia ym. tarjolla? Onko siellä muita paikkoja lähellä?

    niblick kirjoitti: (8.11.2015 18:38:52)
    Vielä siitä Marco Simonen paikasta. Onko tietoa majoitusvaihtoehdoista? Se CarpeDiem siinä vieressä näyttää ihan ok:lta, mutta siellä ei taida olla aamiaisia ym. tarjolla? Onko siellä muita paikkoja lähellä?

    Jos kerran sillä puolella Roomaa olette, yksi varteenotettava vaihtoehto on majoittua Tivoliin – kyllä siis sama paikka, josta tivoli-sana on saanut alkunsa. Erittäin upea historiallinen kaupunki ja älyttömän upea Villa D'Este. Matkaa Marco Simonesta on noin 20 km ja minusta vierailemisen arvoinen.

    Marco Simone oli ainakin pari vuotta sitten aika kuollut paikka ja klubitalokin joskus aikoinaan varmaan ollut hieno, mutta silloin puoliksi suljettu. Minä en majoittuisi ihan viereen.

    Toisaalta ei matkat ihan mahdottomia ole eikä taxihinnatkaan Suomen tasoa, joten yksi upea paikka on Golf Aquasanta – Italian vanhin kenttä. Se on noin 20 km päässä Marco Simonesta etelään.

    Kiitos vinkistä PP:lle. Meitä on sellainen kahdeksan hengen porukka ja on aiemmilla reissuilla huomattu, että paikassa pitää aina olla enemmän kuin 18 reikää, jotta ehditään pelaamaan kaksi rundia päivässä.

    Samaten pienikin kulkeminen paikasta toiseen vie äkkiä tunnin ylimääräistä. Mutta jos siis Marco Simone on mennyt alaspäin, niin pitää varmaan harkita taas vakavasti Milanon aluetta.

    Vaikka Milanon lähistön golfkentät ovat selvästi parempia kuin Rooman alueen, niin kannattaa kuitenkin vaihtelun vuoksi käydä Roomassa eikä ' taas vakavasti Milanon aluetta'.
    Parco de' Medici Golf Club voisi olla teille hyvä ratkaisu, 27 reikää. Pelit kummallakin alueella kannattaa ostaa Milenalta, Mastergolf.it.
    Viikonloppuisin ei kannata pelata kilpailun jälkeen, saattaa jopa pimeä yllättää.

    Nostetaanpa täältä Milanon ketju taas ylös, koska matkaa pukkaa sinnepäin huhtikuun lopussa.
    Kauden avaus tapahtuu tällä kertaa Milanossa tai siis sen ympäristössä. Aluehan ei ole yhtään pöllömpi noin niin kuin ihan maailman mittakaavassa. Aamulento to Malpesaniin ja sieltä vuokra-auto ja sitten suoraan Castelconturbiaan, joka on ns. sielläpäin. Se on täälläkin suositeltu ja käsittääkseni yksi Italian parhaimmista kentistä? Yöksi Milanon keskustaan nauttimaan kultivoituneesta kulttuurista. Aamulla painelemme autolla aina Sveitsiin asti, Luganoon, jonne ei kuitenkaan ole matkaa kuin vajaa 100 km. Huonommissakin maisemissa on tullut ajettua, joten luulen, että pelkkä matka on jo nautinto. La on viimeinen päivämme Milanossa, joten ajattelin lentokentän lähellä olevaa Le Robinea, mutta siellä sattuu olemaan kisat, joten sitten menemmekin Milanon lähikentälle Le Rovedineen.
    Näistä kentistä en itse tiedä juuri mitään paitsi, että Castelconturbiaa on kehuttu, mutta muista en osaa sanoa muuta kuin mitä kenttäesittelyssä on kerrottu. Onko kellään parempaa tietoa?

    Näistä kentistä en itse tiedä juuri mitään paitsi, että Castelconturbiaa on kehuttu, mutta muista en osaa sanoa muuta kuin mitä kenttäesittelyssä on kerrottu. Onko kellään parempaa tietoa?

    En tiedä kannattaako ajaa Sveitsiin asti, kun lähempää löytyy sellaisia helmiä, kuten
    – Bogogno (2)
    – Biella (yksi Italian parhaista)
    – Villa D’Este
    – Bergamo L’Albenza
    – Carimate
    – sitten vielä erikoisuutena Golf de Menaggio Como-järven rannalla, joka yksi Italian vanhimmista kentistä

    KL1

    Tommyn aikataulu vaikuttaa perin tiukalta, mutta jos sattuu muutama ylimääräinen tunti löytymään ja Campari kiinnostaa, niin Milanossa sijaitsevat Camparin tehtaat ja sinne kaiketi edelleen järjestetään opastettuja kiertokäyntejä. Suosittelen, vaikkei Camparista tykkäisikään, siellä nimittäin opetetaan tykkäämään eikä syyttä!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 26)
Vastaa aiheeseen: Golfia Roomassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Roomassa