Aihe: Golfia Miamissa - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Miamissa

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia Miamissa

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190717 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Suunnitellaan golfreissua Miamiin lokakuussa. Miten kentille yleensä pääsee pelaamaan? Aika monet näyttävät olevan yksityisiä, mutta kai löytyy kunnallisia ja muitakin sellaisia joille pääsee. Minkälainen on hintataso kentillä nykyään? Entäs varusteissa? Vinkkejä (myös majoitukseen)vastaanotetaan mielellään :) Hanna HCP 23

  #523020 Ilmoita asiaton viesti

  Hmm, kenttiä on Jenkeissä enemmän kuin kukaan tajuakaan. Eli lupaan, että löydätte golfkentän jolle pääsette pelaamaan. MUTTA kunnallisten ja muiden nk. halpiskenttien pelikokemus voi olla (ja yleensä onkin) täyttä helvettiä. Kentät sinänsä ovat yleensä todella hyviä ja hyväkuntoisiä, mutta kun ne tungetaan totaalisen täyteen kaiken maailman tuuppareita (kukaan ei mitään green cardia kysele, jos green feen maksaa btw. Jenkeissä ei ko. systeemiä ole olemassakaan, siis green card-koetta).

  Kunnallisille kentille (ja ehkä muillekin ei-yksityisille) pääsee pelaamaan kävelemällä suoraan caddie masterille ja kysymällä aikaa. Yleensä sitten pannaan jonotuslistalle, ja ykköstiiltä lähdetään 4 hengen ryhmissä heti kun edellä olevat ovat noin (ei aina) lyönnin kantamattomissa.

  Omat kokemukseni ovat tosin Californiasta, mutten usko että Florida pahemmin eroaa siitä. Siis peli on HYVIN todennäköisesti todella hidasta kunnallisilla kentillä, mutta kentät ovat toisaalta hyviä.

  Mitä hintoihin tulee, niin 18r pääsee pelaamaan about alkaen 20USD (jopa halvemmallakin). Mutta 20 taalan kentällä on takuuvarmasti paljon muitakin…

  PS. Rahalla saa, eli jos enemmän haluaa maksaa niin todennäköisesti löytää todellisia helmiä, jotka eivät ihan täyteen ahdettuja ole. Hintaluokassa lähemmäs 100USD alkaa löytymään jo todella todella hyviä kenttiä, joilla tilaakin paljon on…

  #523021 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  TUota tallahetkella USA:ssa (keskilannessa) pelaavana taytyy sanoa, etta lahes jokainen kentta on paremmassa kunnossa kuin yksikaan Suomalainen. Aamupaivan lahdot ovat usein edullisempia ja niilla ei ole ruuhkaa. Iltapaivaa kohden sitten puuroutuu kovastikin.

  Jenkeissa ei tosiaan ole mitaan Greencard systeemia ihan puhtaasti siita syysta, etta taalla riittaa tilaa pelata, tuskin sita suomessakaan olisi jos kenttia olisi tuhat.

  Taallahan ei siis todellakaan ole mitaan kunnallisia kenttia vaan kaikki ovat yksityisia, public/private luokitus tulee siita paaseeko sinne pelaamaan ilman jasenyytta tai jasenen seuraa. hyvan ysin pelaa 12-20 taalaan. 18 maksaa 20-50 taalaa.

  Kannattaa tsekata http://www.golfflorida.com (varmaan sen oletkin jo tehnyt)

  #523022 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hei! Muutama vinkki paikan paalla asuvalta. Miami on Dade Countyssa ja siita heti seuraava county pohjoiseen on Broward County eli se missa on mm. Ft.Lauderdale. Autolla n. 30 min. Miamista. Pelkastaan taman countyn alueella on n. 55 kenttaa eli valinnanvaraa on. Ja paljon! Osoitteesta http://www.broward.orggolf.htm pitaisi loytya aika paljon alueen kenttia ja jorinoita hinnoista yms.

  Valineista sen verran, etta ainakin nyt tuntuu olevan paljon alennusmyynteja meneillaan. Mita hinnat ovat Suomen hintoihin verrattuna en osaa sanoa, kun Suomesta en ole ikina ostanut mitaan golfiin liittyvaa. No lakin ehka! Esimerkkina hyvasta alennuksesta oli Callaway VFT Hawkeye PW, jonka irtohinta pyorii normaalisti $175-195, sai ylijaama amparista hintaan $25!!!!

  Et sillain!

  PS. Miksi ihmeessa menette Miamiin? Tulkaa ennen tanne Browardiin. On paljon rauhallisempaa ja turvallisempaa ja kuitenkin kaikki samat asiat ovat saatavilla kuin Dade Countyssakin.

  #523023 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Majoituskysymykseen tarvitaan enemman tietoa. Millaista majapaikkaa haet? Kaikkea loytyy. Luxus-hotelleista halpoihin murjuihin.

  Internet osoitteesta http://www.exstay.com loydat Extended Stay of American tietoja. Kyseessa on ns. studio-tyypinen majoitus eli talo tarjoaa sulle siistin huoneen, jossa on kylppari, sanky, poyta, narikka, mikro, hella ja jaakaappi. Eli ruuat pitaa valmistaa itse ja muutenkin olla omatoiminen. Tahan aikaan vuodesta hinta pyorii siina $330/vko veroineen (6%) eli erittain evukas. Loppujen lopuksi se on ihan sama missa asuu, Browrd tai Dade, silla joka tapuksessa joka paikkaan on pitka matka ja auto on tarpeellinen.

  #523024 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Moi. Olen pelannut Floridassa muutaman kierroksen ja Miamin lähellä on yksi tuttu kenttä. Se on n. 30 km Miamista A1A:n varrella sijaitsevassa Hollywoodissa oleva Hollywood golf and country club. Kenttä on ns. semi public kenttä. Greenfee oli muistaakseni 30 taalan paikkeilla ja sisälsi pakollisen auton. Väylät oli ok. Tasamaata ja joitakin vesiesteitä ’häiritsemässä’. Kenttä ei ole mikään huippukenttä, mutta ainakin pääsee tuntumaan millaista paikallinen greenin pinta on, ennenkuin siirtyy tasokkaammille areenoille (esim Doral, jossa on viiden kentän kokonaisuus)

  #523025 Ilmoita asiaton viesti

  Onko Miamin lentokentällä Golf-kamaa myytävänä, esim. erillinen nurkkaus jossain shopissa? (Välilaskun aikana voisi käydä shoppailemassa, matkan päämäärä ei ole USA)

  #523026 Ilmoita asiaton viesti

  Jos oikein muistan, niin valitettavasti ei ole.

  Tietenkin voin muistaa väärinkin, mutta mielikuva on tämä.

  Välilaskun aikana shoppaaminen on siinäkin mielessa vaikeaa, että mihin meinaat laittaa ostetut tavarat?

  Mailoja ei saa viedä koneeseen ja pallot voidaan tulkita heittovälineiksi.

  Ehkä jotain hanskoja voit viedä koneeseen, viheriöhaarukkakin on terävänä esineenä siinä ja siinä.

  #523027 Ilmoita asiaton viesti

  Hei,

  kenttiä Miamin alueella tosiaankin runsaasti. Kannattaa vaikka ostaa ensimmäiseltä klubilta/golfkaupasta alueen golfkenttäkartta. Itse olemme pelailleet alueella parilla matkallamme ja kummallakin kerralla varasimme etukäteen muutamalta ’paremmalta’ kentältä teeajat ja jätimme sitten muutaman päivän, joille varasimme paikan päältä. Käytimme Teebonen varauspalvelua, jossa osa maksetaan etukäteen ja loput klubille suoraan.

  Pelailimme lähinnä Miamin pohjoispuolella ja kävimme kerran Lake Worthissä asti. Siellä pelasimme halvimman kierroksemme (15 usd )tuttujen suomalaisten kanssa kävellen, mutta muuten pelasimme noin 60-90 usd kentillä. Suosittelen lämpimästi noita Miamin pohjoispuolen kenttiä.

  Itse arvostamme hyviä kenttiä ja puitteita, joten siksi ehkä pelasimme suht kalliilla kentillä.

  Miamin pohjoispuolella on muutama Edwin Wattsin liike, mm. outlet, joista varmasti löydätte haluamaanne ! Fort Lauderdalen Edwin Watts on erittäin iso ja kansallisestikin arvostettu.

  Lue lisää: Teebonen golfaikavaraukset ja kenttäesittelyt

  #523028 Ilmoita asiaton viesti

  Tuossa löytyikin ihan hyviä ja kivoja vinkkejä.

  Mihin hintaan kentillä yleensä vuokrataan välineitä vai vuokrataanko niitä ollenkaan? Tarkoitus olisi pelata kierros parilla eri kentällä Miamin läheisyydessä(ei vielä tietoa missä) tai siedettävän automatkan päässä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia Miamissa