Aihe: Golfia jouluna? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golfia jouluna?

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia jouluna?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632602 Ilmoita asiaton viesti

  Koska meidän perheessä kunnioitetaan kovasti perinteitä, ajattelimme juhlistaa joulun sanomaa golfia pelaten…

  Tarkoitus olisi selvitä tästä matkasta mahdollisimman pienellä budjetilla, ja Espanjaan tuntui olevan ainakin edullisimmat lennot.

  Löytyiskös teiltä maailmanmatkaajilta kokemusta joulunajan golfmatkailusta? Vinkkejä ottaisimme mielellämme vastaan. Ovatkos kentät ylipäänsä joulunpyhinä auki Espanjassa, vai kannattaisiko suunnata johonkin ihan muualle?

  #639607 Ilmoita asiaton viesti

  Budjetti riippuu aika paljon siitä, paljonko aikoo pelata. Espanjaan on kyllä halpa lentää, mutta pelaaminen maksaa sitten jo aika tavalla, tietysti vähän kentästä riippuen.

  Yleisesti joulu – tammikuu on Euroopassa aika kylmää aikaa. Kokemusta on Portugalista ja Italiasta joulun / uudenvuoden aikoihin ja saderiski on siihen aikaan melkoinen. Ainakin Portugalissa uudenvuoden päivänä olivat kentät kiinni.

  Tunisia olisi harkinnan arvoinen vaihtoehto. Välimeren eteläpuolella on siihen aikaan lämpimämpää kuin Euroopan puolella ja Tunisiaan järjestetään myös hinnaltaan kohtuullisia matkoja sisältäen esim. 5 pelin paketteja. Itse olemme joulukuun alussa menossa Sousseen ja 5 tähden hotelli aamiaisella + 6 pelin paketti tuli maksamaan n. 850,- EUR / henkilö sis. lennot ja bägikuljetuksen.

  Viime vuonna olimme samassa paikassa 2 viikkoa myöhemmin ja kelit olivat ihan kohtuulliset. Päivälämpötila 15 – 20 asteen välillä ja pelaajia ainakin El Kantanouissa oli tosi vähän.

  Azoreilla en ole käynyt, mutta kovasti ovat monet kehuneet.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia jouluna?