16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Gardalla

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Gardalla

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moi!

    Matka Garda-järvelle varattu heinäkuun alkuun. Olisi mukava kuulla kokemuksia Garda-järven ympäristön kentistä. Tarkoitus olisi pelata 4-5 kierrosta/kentällä.

    Kiitti jo etukäteen matkansuunnitteluavusta 🙂

    Tästä linkistä löydät jonkin verran tietoa alueen golfkentistä. Googlea käyttämällä saat varmaankin esille ao. kenttien omat esittelysivut.

    Garda on aivan upee paikka – on ristarntteja ja seinkiipeilyvuorii – järven eteläpäässä
    Roomalaisen runoilijan linna – käy myös Como-järvellä , jossa muistaakseni myös roomalisten aikuista lomalinnaa-kallista kylläkin. Golf niisä ympyröissä onoltava upeeta.

    Vastaan hieman jälkijättöisesti, mutta kuitenkin. Gardagolf ja Arzaga olivat puitteiltaan ja kunnoltaan upeita kenttiä, Gardagolf hieman puistomaisempi, Arzaga taas avonaisempi. Pelasimme myös Ca Degli Ulivin, joka oli vaatimattomampi, mutta ihan sympaattinen tuttavuus. Majoitukset ja greenfeet varasimme golfseasons.com:sta, suomen kielellä ja melko edullisesti, myös greenfeet. Auto on kyllä aika lailla pakollinen, jotta noille Arzagan ja Gardagolfin kentille pääsee, riippuen tietysti mihin majoittuu.

    Kiitos! Gardagolf ja Arzaga olivat nettisurffailun perusteella jo listalla, ja mukava kuulla, että ovat myös kokeiltuna hienoja. Pari muuta pitäisi vielä päättää… 🙂

    Kannattaa katsoa: http://www.golfclubparadiso.it , heidän sivuiltaan löytyy hetken klikkailun jälkeen pieni, mutta epäselvä kartta (italialaiseen tyyliin), jossa on muutamia lähialueen kenttiä (etäisyydet). Tuon Paradisonkin pitäisi lukemani perusteella olla ihan hyvin suunniteltu ja toteutettu kenttä, mutta omakohtaista kokemusta ei (vielä) ole. Sama on tilanne Franciacortan kentän kanssa, vaikkakin se on hieman kauempana. Italialaiseen tapaan nettisivuihin ei ole liiemmälti panostettu, joten yhteystietojen saaminen voi olla tavallista jännempää. Onnea metsästykseen.

    Muutama vuosi takaperin pelasin ton del´Uglivin ja Veronan kentän.
    Gardalta siis Gardan kylästä ei ole pitkä matka autolla Veronan kentälle.
    Ei ollut silloin GPS:ää ,mutta silti löysin ongelmitta perille. Ei pidä säikähtää jos portti on kiinni – soita ovikelloa ja kerro että olet tulossa pelamaan . Mahtava klubitalo – valitettavasti en päässyt testaamaan keittiön antimia kun olivat juuri panneet kiinni.
    Kentästä, ajo-ohjeista sun muusta löytyy enemmän tietoa englanniksi ja saksaksi
    sivulta golfclubverona.com. Kenttä oli mukava metsäkenttä pienillä korkeuseroilla (ihan toista maata kuin Del´Uglivi) .

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Golfia Gardalla

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Gardalla