Aihe: Golfia Gardalla - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Gardalla

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Gardalla

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632483 Ilmoita asiaton viesti

  Moi!

  Matka Garda-järvelle varattu heinäkuun alkuun. Olisi mukava kuulla kokemuksia Garda-järven ympäristön kentistä. Tarkoitus olisi pelata 4-5 kierrosta/kentällä.

  Kiitti jo etukäteen matkansuunnitteluavusta 🙂

  #638768 Ilmoita asiaton viesti

  Tästä linkistä löydät jonkin verran tietoa alueen golfkentistä. Googlea käyttämällä saat varmaankin esille ao. kenttien omat esittelysivut.

  #638769 Ilmoita asiaton viesti

  Garda on aivan upee paikka – on ristarntteja ja seinkiipeilyvuorii – järven eteläpäässä
  Roomalaisen runoilijan linna – käy myös Como-järvellä , jossa muistaakseni myös roomalisten aikuista lomalinnaa-kallista kylläkin. Golf niisä ympyröissä onoltava upeeta.

  #638770 Ilmoita asiaton viesti

  Vastaan hieman jälkijättöisesti, mutta kuitenkin. Gardagolf ja Arzaga olivat puitteiltaan ja kunnoltaan upeita kenttiä, Gardagolf hieman puistomaisempi, Arzaga taas avonaisempi. Pelasimme myös Ca Degli Ulivin, joka oli vaatimattomampi, mutta ihan sympaattinen tuttavuus. Majoitukset ja greenfeet varasimme golfseasons.com:sta, suomen kielellä ja melko edullisesti, myös greenfeet. Auto on kyllä aika lailla pakollinen, jotta noille Arzagan ja Gardagolfin kentille pääsee, riippuen tietysti mihin majoittuu.

  #638771 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos! Gardagolf ja Arzaga olivat nettisurffailun perusteella jo listalla, ja mukava kuulla, että ovat myös kokeiltuna hienoja. Pari muuta pitäisi vielä päättää… 🙂

  #638772 Ilmoita asiaton viesti

  Kannattaa katsoa: http://www.golfclubparadiso.it , heidän sivuiltaan löytyy hetken klikkailun jälkeen pieni, mutta epäselvä kartta (italialaiseen tyyliin), jossa on muutamia lähialueen kenttiä (etäisyydet). Tuon Paradisonkin pitäisi lukemani perusteella olla ihan hyvin suunniteltu ja toteutettu kenttä, mutta omakohtaista kokemusta ei (vielä) ole. Sama on tilanne Franciacortan kentän kanssa, vaikkakin se on hieman kauempana. Italialaiseen tapaan nettisivuihin ei ole liiemmälti panostettu, joten yhteystietojen saaminen voi olla tavallista jännempää. Onnea metsästykseen.

  #638773 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Muutama vuosi takaperin pelasin ton del´Uglivin ja Veronan kentän.
  Gardalta siis Gardan kylästä ei ole pitkä matka autolla Veronan kentälle.
  Ei ollut silloin GPS:ää ,mutta silti löysin ongelmitta perille. Ei pidä säikähtää jos portti on kiinni – soita ovikelloa ja kerro että olet tulossa pelamaan . Mahtava klubitalo – valitettavasti en päässyt testaamaan keittiön antimia kun olivat juuri panneet kiinni.
  Kentästä, ajo-ohjeista sun muusta löytyy enemmän tietoa englanniksi ja saksaksi
  sivulta golfclubverona.com. Kenttä oli mukava metsäkenttä pienillä korkeuseroilla (ihan toista maata kuin Del´Uglivi) .

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Gardalla