16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Etelä Afrikassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Etelä Afrikassa

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ollaan lähdössä marraskuussa muutamaksi viikoksi Cape Towniin ja lähialueelle Etelä Afrikkaan ja mailat mukana tottakai.
    Kiinnostaisi tuoreet kokemukset alueen kentistä, aikomuksena pelata 4-6 (Clovelly, Erinvale, Arabella, Hermanus tms.) kenttää. Täällä viestiketju asiasta, mutta on jo auttamattoman vanha eli 2010-11 viimeiset kirjoitukset.
    Lähinnä kiinnostaa sijainti, layout, kunto, klubi, hinta
    Etukäteen kiittäen:-)

    Nostetaan tätä jotta saadaan ensi vuoden matkasuunnitelmaan vinkkejä.
    Tarkoitus olisi parin viikon reissun aikana pelaamisen lisäksi käydä safarilla ja viinitilalla.

    Onko kellään kommentteja sikäläisistä matkanjärjestäjistä tai Suomesta järjestetyistä tai pelimatkapaketeista tuohon suuntaan?

    Lisää myös Zalze ja Pearl Valley kenttälistalle … ja sitten tietenkin Big Easy -ravintola Stellenboschissa. Myös Milnerton Kapkaupungin pohjoispuolella on ihan mukava links kenttä, taitaa olla ainoa links West Capessä.

    Viimeksi kun kävin Etelä-Afrikassa, matkatoimiston kautta hinta olisi kaksinkertaistunut … siis ihan aikuisten oikeasti kaksinkertainen. Tunnissa varaat kaikki lennot, autonvuokran, hotellit ja lähetät varauspyynnöt golfkentille tai brokerille. Minulla ei ole ollut mitään ongelmaa, kunhan muistaa pysyä vasemmalla kaistalla tietä 😉

    Jos pääset Etelä-Afrikan matkallasi käymään Kapkaupungin golfkohteiden lisäksi Intian valtameren puolella Durbanissa, siellä mieleeni jäivät helmet Royal Durban ja Victoria. Victoria on n 45 minuutin päässä vuoristossa ja Royal Durban kaupungin läheisyydessä. Port Elizabet kaupungissa Humewood on upea. Muualta muuttaneita neekerirosvoja parveilee iltaisin, niitä sietää varoa. Golfin lomassa lainelautailua voi kokeilla haiverkkojen suojissa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Golfia Etelä Afrikassa

Etusivu Foorumit Matkailu Golfia Etelä Afrikassa