Aihe: Golfhäftet-kortti suomalaiselle - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Golfhäftet-kortti suomalaiselle

Etusivu Foorumit Yleistä Golfhäftet-kortti suomalaiselle

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Minua asrkarruttaa kuinka suomalainen golffari saa golfhäftet-kortin, jolla pääsee pelaamaan puoleen hintaan yli 800 kentällä lähes puolessa Euroopan maassa? Kortin hankkimiseen tarvitsee ID-numeron, mutta kun meillä suomalaislla ei sitä ole, eikä golf-liittokaan ole hoitanut asiaa useista yhteydenotoistani huolimatta. Tiedätääkö joku asiasta kuinka asian voi hoitaa? Kortilla pelaaminenhna ei ole suomalaislta kentiltä pois vaan päinvastoin tuo mahdollisesti Suomeen ulkolaisia pelaajia enempi.

  Eikö siis onnistu vaan tilata tuolta? Tuossa eka sivulla ei ainakaan ID-numeroa kysytä, mutta ehkä sitten kun painaa order (en uskaltanut kokeilla).

  https://www.golfhaftet.com/en/webshop/

  Tuota ID-numeroa on kysytty maksuvaiheessa (ainakin edellisinä vuosina). Toivotaan että käytäntö on muuttunut, pitänee vielä tarkistaa kun varmistuu lähtö reissun päälle:)

  KL1

  Eikö ID-numeroksi kelvannut se, jolla ilmoittaudutaan liiton kisoihin?

  Se on muotoa FI seuran numero jäsennumero, esim FI-101234.

  Seuran numeron saat tietää cädäriltä ja löytynee se kuukkeloimallakin.

  Tämä seuran numero löytyy siitä paljon parjatusta muovisesta jäsenkortista. Muoto on FI-10-1234.
  Seuran numero löytyy myös linkistä, ei tarvitse kysyä caddiemasterilta.
  http://golfpiste.fi/golfbox/seuraTunnukset.asp?lang=fi

  Tuota korttia on yritetty ostaa pari vuotta sitten ensin netistä, sitten mm. Kalixista ja muistakin ruotsalaiselta golfklubilta ja aina se kaatui tuohon ID-numeroon, muutoin olisivatte sen mielellään meille myyneet. ID-numero ei ole sama kun mikä on jäsenkortissa vaan käsittäkseni Suomen golfliiton pitää se meille kaiklle erikseen antaa.

  Itsekin tuota korttia harkitsin Alicanten matkalle, mutten saanut tarpeeksi tietoa, miten toimii käytännössä. Edelleenkin olisi kiinnostunut kuulemaan käytännön kokemuksia kortista.

  Silloin kun harkitsin korttia, huomasin, että sen voi hankkia Suomestakin. http://www.porvoogolf.fi/ajankohtaista/?p=ajankohtaista&c=w&mn=ajankohtaista&newsid=129559&lang=fi

  Tuota kautta ei varmaankaan tule ongelmia id:n kanssa. (Kokemusta ei ole tuon linkin takaa löytyvästä myyjästä.)

  Kiitosta sinulle Duffman, kun osto tulee ajankohtaiseksi, kokeilen tuolta:) Mukavia halvennettuja peleja teille muillekin ulkomailla pelaaville, kenttiähän siellä riittää:)

  KL1

  ID-numero ei ole sama kun mikä on jäsenkortissa vaan käsittäkseni Suomen golfliiton pitää se meille kaiklle erikseen antaa.

  Hmmmmm…. tuopa olisi perin outoa, kun meillä kaikilla jo on ID-numero… Miksi kummassa pitäisi henkilöllä olla vielä toinenkin ID-numero??

  Pitääpä kysäistä.

  Ei kortin tilaaminen tarvitse mitään id numeroa. Mene http://www.golfhaftet.com ja tilaa. Kolmena vuonna olen niitä tilannut. Nytkin tulossa 11 korttia. Ainut ongelma on että heidän softa ei osaa laskea alennusta kun ostat useita kortteja. Siis menkää englannin kieliselle sivulle niin lasku tulee suoraan euroina. Jos ongelmia niin ota yhteyttä heidän asiakaspalveluun ja he lähettävät kortit kotiin laskun kera. Ennen käyttöä kortit on aktivoitava netissä, kohta löytyy sivun yläpakista. Sielläkin kysytään mitä ihmeelisimpiä juttuja niihin voi vastata lähes mitä vain. Aktivointi myös englannin kielisiltä sivuilta. Toimintavarma kortti.

  Tuli nyt tuo kortti hankittua ensi kautta varten. Onko ko. kortti toiminut hyvin ulkomailla? Ainakin Ruotsissa luulisi olevan selvää kaikille mukana oleville kentille.

  Kokeiltu on Ruotsissa ja Espanjassa ilman ongelmia. Appi kannattaa ladata.

  Nimetön

  En millään keksi miksi tarvitsin tuota korttia.. mukanaolevat Suomen kentät ei oikein kiinnosta. Eikä Aurinkorannan. Muista en tiedä mitään. Vika ei varmasti ole kortin vaan minun.

  Missä kortin hankkineet aikoo käyttää sitä? Road trip Pohjoismaissa?

  KL1

  Missä kortin hankkineet aikoo käyttää sitä?

  Espanjassa..? Siellähän sinäkin juuri nyt taidat majailla.

  En millään keksi miksi tarvitsin tuota korttia

  Älä huoli. Maailma on täynnä erilaisia asioita, joita juuri sinä et tarvitse. Joku muu saattaa tarvita eikä se ole sinulta pois, usko minua 😉

  Esimerkiksi kevään ruotsinreissun kentillä. Ruotsissa paljon häftetkenttiä.

  Käytin korttia viime vuonna sekä Aurinkorannikolla sekä Murcian/Alicanten seudulla. Käyttäminen helppoa ja aika äkkiä sain tienattua kortin hinnan ja vähän enemmänkin. Tosin puolihintaa lasketaan listahinnasta, jota et Espanjassa juuri koskaan joutuisi muutenkaan maksamaan. Useimmissa tapauksissa lopullinen alennus olikin enää 20-30 % luokkaa.

  Nimetön

  Älä huoli. Maailma on täynnä erilaisia asioita, joita juuri sinä et tarvitse. Joku muu saattaa tarvita eikä se ole sinulta pois, usko minua

  Heh, joo uskon. Aattelin että jossain täytyy olla pihvi kun niin mehustellaan. Ehkä sitten Ruotsin turnee..

  Nimetön

  Kiitos

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Golfhäftet-kortti suomalaiselle

Etusivu Foorumit Yleistä Golfhäftet-kortti suomalaiselle