23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golfauton huolto/korjaus

Etusivu Foorumit Välineet Golfauton huolto/korjaus

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KPH

    Omistan Club Car DS 1995 mallisen bensa-auton. Viime kesänä ilmaantui ongelmia käynnistyksen kanssa. Vaihdoin solenoidin, mikrokytkimet, kaasutin on puhditettu ultralla, mutta ongelmat eivät vaan poistuneet. Kun tarpeeksi kauan hinkkaa niin saattaa jopa lähteä ja sitten lämpöisenä kyllä toimii.
    Onko kellään aavistustakaan mistä voisi johtua tai tietääkö joku kuka Pirkanmaalla näitä vekottimia osaisi korjata?
    Kausi alkamassa ja tarttis saada auto tulille,

    Bensakone: oisko venttiilit tai männän renkaat alkanu falskaan -> ei tuu kunnolla painetta sylinteriin? Kannattanee vaihtaa sähköcartiin…

    KPH

    Saatiin hyvä opastus Golden Prolta, nyt käy ja kukkuu.

    Rekisteröidyit palstalle mainostaaksesi Golden prota? Kyllä menee yhä erikoisemmaksi tämä palsta, sivusto on jo täynnä vilkkuvia mainoksia. Pitääkö niitä tännekin jo spämmätä?

    Tuli mieleen Vantaan Megarange ja kuinka se ostettiin pois Golden Prolta. Nyt sieltä löytyy esim. A-oikeudet ja paikkaa muutenkin kehitetty viihtyisämmäksi.

    Saako polttomoottorilla toimivaa golfautoa muka käyttää jollain kentällä, ihan jo päästösyistä?

    KL1

    Ainakin vielä viime kesänä joillain kentillä tuli nähdyksi polttomoottorikäyttöinen golfauto ja jopa ajettuakin sellaisella, mutta aika harvassa ne ovat. Päästösyistä kieltäminen saattaa olla hankalaa niin kauan kuin kentänhoidon omat ajoneuvot ovat polttomoottorikäyttöisiä. Enkä oikein usko satunnaisen golfauton olevan niin merkittävä päästelijä, että sen käyttöön tulisi puuttua nimenomaan päästösyistä, pikemminkin moottorin aiheuttaman metelin vuoksi.

    Ennen sähkökäyttöisten autojen yleistymistä oli muuten tuomarina liikkuminen melkoista taidetta, kun piti yrittää olla häiritsemättä pelaajia ja moottorin pärinä kuului pitkälle. Etenkin liikkeelle lähtemisessä piti tarkkaan katsoa, ettei lähimmän 100 metrin säteellä yksikään pelaaja ollut juuri lyömässä. Sähköauto on siinäkin mielessä huikean paljon parempi.

    Itse lopetin aikanaan Megarangella käynnin kun golfcenterin demotoiminta siellä loppui. Siirryin jo vuosia sitten Paloheinään, A-oikeudet ja viihtyisä terassi. Ero oli kuin yöllä ja päivällä.

    Olisiko polttomoottorisista golfautoista kentille mahdollisesti tulevat öljyvuodot pahempi haitta kuin päästöt?

    @kahlua:”Saako polttomoottorilla toimivaa golfautoa muka käyttää jollain kentällä, ihan jo päästösyistä?”
    Milläs luulet kentänhoitovehkeiden kulkevan? Vihreällä pierullako?

    Kuukkeli mitä sä oot vetänyt? voisin ottaa sitä kahellakybällä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Golfauton huolto/korjaus

Etusivu Foorumit Välineet Golfauton huolto/korjaus