16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfasu

Etusivu Foorumit Yleistä Golfasu

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olisko suosituksia vettäpitävän golfasun suhteen.

    Itselläni on Calvin Greenin sadeasu. Se on todella suunniteltu golfin peluuseen eikä vain ulkoiluun. Siinä on edessä lyhyt vetoketju kauluksessa, vetoketju sivusaumassa, takin taskut selässä, ’kiristysremmit’ sivuilla jne. Asu ei todellakaan haittaa pelaamista lainkaan. Suosittelen.

    Todella rankassa sateessa en ole sitä testannut, mutta silloin taitaa kastua ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa.

    Omani ostin Diswestistä.

    Galvin Green on todella hyvä, laadusta saa myös maksaa. Vaimoni käyttää GG:n vermeitä ja on ollut hyvin tyytyväinen. Joku tituleerasi GG:a ’golfkenttien Armaneiksi’.

    Itse olen käyttänyt Henry Lloydin mallistosta löytyvää Breeze-takkia sekä housuja. Nämä ovat tuulen ja vedenpitävät (en muista tarkkoja speksejä), erittäin mukavasti muotoillut ja hinta-laatusuhteeltaan todella hyvät. Muistaakseni takin ja housujen ovh oli yhteensä luokkaa 300 euroa. Näitä myy mm. Sail Tech Lauttasaaressa sekä Classic Golf Herttoniemessä.

    Lue lisää: Henry Lloyd / Breeze

    Mulla on Colombian sadehousut; hyvinä puolina pinta josta vesi valuu kuin hanhen selästä, lämpimät, pakkautuvat omaan taskuunsa (=vievät vähän tilaa bägissä), Pitkät vetoketjut lahkeissa että saa helposti jalkaan kengät jalassa.

    Takkina Niken hupparimallinen. Huppari toimii parhaiten.

    Siis anorakki, ei huppari

    Mulla on housuina Rukan gore -housut. Takki on Crossin mallistosta joku ’super fabric’ -tyyppinen juttu. Ihan hyvä se kyllä on. Värit näissä ei mätsää mutta hei, EVVK. Sateessa pelaaminen tympii muutenkin ihan tarpeeksi joten värisävyjen yhteensopimattomuus ei siinä paketissa paljon hetkauta.

    Itselläni on Terinitin anorakki mallinen gore tex takki. Tasku selässä, kuten kunnon golftakissa kuuluu. Pienellä sateella kestää kuivana koko kierroksen, mutta jos kunnon monsuunin pukkaa päälle niin se neljä tuntia tekee jo tiukkaa.

    Kaverilla toimi Rukan kevyt perusasu hyvin kovankin sateen. Itsellä tuli joku muutaman vuoden vanha halpis läpi loppurei’illä. Niinpä sitten Amarante golfin pro shopista lähti Rukka mukaan mullekin. Kaveri makso samasta puvusta 2 päivää aiemmin eri klubilla 304e ja meikkis 160e. Hyvä diili siis.

    Saa nähdä seuraavalla sateella, miten toimii. Toivottavasti ei kuitenkaan tartte enää sateessa koskaan pelata 🙂

    Mulla on Tukholmasta muutama vuosi takaperin hankittu 4D:n ’halpis’ sadeasu. Asu on ihan ok takki on hyvä ei valittamista ja huosut menee pieneen tilaan bägin taskuun enkä ole tällä asulla vielä kertaakaan kastunut. Huonopuoli on se että housut alkavat hiostaa aika nopeasti joten sadekuuroissa joutuu monesti kuurojen välissä vetämään huosut pois ja sadekuuron sattuessa taas uudestaan päälle. Tämä pukeminen ja riisuminen on aika rasittavaa.

    Hyvillä sadeasulla pitäisi mielestäni pystyä pelaamaan kokokierros vaivatta vaikka auringonpaisteessa. Noilla 4D:n sadehousuilla se ei ole kovin miellyttävää.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Golfasu

Etusivu Foorumit Yleistä Golfasu