16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfaava Caravaanari

Etusivu Foorumit Matkailu Golfaava Caravaanari

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Golffarina ja caravaanarina olen mielenkiinnolla seurannut erilaisia suhtautumisia molempiin harrastuksiin.

    Kun Suomalaiselle caravan-, tai leirintäalueella majoittuu ja siinä samalla alkaa huoltamaan golf mailojaan päivän pelien päätteeksi auton edustalla niin muilta caravan kumppaneilta sitten saakin pitkiä katseita, joten huollan välieet jossain muualla.

    Kun sitten menemme pelaamaan jollekin golfkentälle 7,5m asunto-auton kanssa, niin on paikallisia golffareita jotka ei sitä hyvällä katso, varsinkin jos auto ei mahdu yhteen ”avo-auton” kokoiseen parkkiruutuun.

    Mutta eri maissa on tässäkin asiassa kulttuuri eroja ja esimerkiksi Tanskassa ja Ruotsissa jo vuosia sitten laitettu asia kuntoon, toivottamalla caravaanarit tervetulleeksi.
    Siellä on useita golf kenttiä joilla on pieni alue jossa puolenkymmentä matkalaista voi majoittua, pelaten ja käyttäen golfkentän muitakin palveluita, ravintolaa, pro shoppia ym.
    Mikäli parkkitilat ovat pienet, niin Tanskan ja Ruotsin golf kentiltä monestikin löytyy jostain parkkiruudusta sähköpistorasia caravan käyttöön ja jota voi vapaasti myös käyttää, laittoipa auton mitenpäin hyvänsä ruutuihi, siis sähkö sisältyy green fee hintaan.
    Olenkin kuullut Ruotsalaisilta caravaanareilta että heillä tehdyn tutkimuksen mukaan, golf kentät jotka toivottavat tervetulleeksi caravaanarit, tarjoamalla parkkitilaa ja sähköä, ovat nostaneet green fee pelaajamääriä 20%, he eivät halua menettää liikkuvia, maksukyisiä pelaajia.

    Mutta miten Suomessa jossa kateus ”kukkii”.

    Vaikka katson golfkentältä parkkiruudun kaukaisimmasta nurkasta jossa ei häiritse ketään niin eipä aikaakaan kun on lappu lasissa ”ei caravan alue” tai jotain muuta painokelvotonta. Vaikka tämä ei olisi golf kentän virallinen kanta niin se kuitenkin hyvin osoittaa miten golf kentän jäsenistö suhtautuu maksavaan asiakkaaseen.

    Ehdotankin että golfkentät joille voi isommallakin autolla tulla, mainitsisivat siitä kotisivuillaan, ehkä pieni ohje paikallaan caravaanareita silmälläpitäen.

    (pikku vinkki golf yhtiöille: Itse liikun jonkin verran ja onkin 56 eri ulkolaista ja 86 kotimaista kenttää vasta pelattu, joten vielä on mielenkiintoisa kenttiä pelaamatta)

    Jouni Nykänen

    Kartanogolfissa on ilmaisia/lähes ilmaisia sähköpaikkoja nurmikentällä green fee pelaajille. Myös Paltamossa on karvanaamariparkki ihan kentän vieressä.

    KL1

    Luulin, että karavaanari kirjoitetaan k-kirjaimella eikä c-kirjaimella.

    Aina sitä oppii lisää.

    Luulin, että karavaanari kirjoitetaan k-kirjaimella eikä c-kirjaimella.

    Aina sitä oppii lisää.

    Juurikin näin. Olin juuri lähettämässä aiheeseen liittyen Remu Aaltoselle viestin siitä että Hurriganes kirjoitetaan oikeasti c:llä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Golfaava Caravaanari

Etusivu Foorumit Matkailu Golfaava Caravaanari