29.9.–6.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][17]
KilpailuaSuomalaista

Golf Suomi, matkavinkit 2019

Etusivu Foorumit Matkailu Golf Suomi, matkavinkit 2019

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1293057 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkoitus olisi siis tehdä kotimaan golfreissu, kolmeen äijän porukalla. Kuljemme matkailuautolla et jos hyviä vinkkejä tarjottavista palveluista koskien myös caravaanareita niin olis ihan jees =)

  Kehukaa mitä susosittelette ja miksi!?!?!?!?
  Reissusta saattaa tulla youtube livee ja videoita =)

  Tällähetkellä omalla listalla ehdokkaina olisi;
  Kankaisten golf
  Harjattula Golf
  Aurinko Golf
  Kultaranta Golf
  Alastaro Golf
  River Golf
  Holiday Club golf (lappeenranta)

  Tehdessäni tuossa alustavaa matka suunnitelmaa ja tutustumista kenttiin niin laitoin merkille että melkoisen heikolla tasolla on kenttien esittelyt ja erityisesti kuva materiaalien laatu/puuttuminen lähes täysin. Olisihan se jo markkinoimisen kannaltakin olennaista että kentästä löytyisi hyvät kuvat ja jopa video materiaalia jossa kenttää esitellään. Pidemmältä tulevana en lähde summa mutikaan kentälle vaan tutustun kenttään ja sen fiilikseen ladattujen kuvien perusteella.

  Laittakaahan vinkkejä

  #1293058 Ilmoita asiaton viesti

  Alastarosta sen verran, että vaikka kenttä on ihan OK ja haastava, kannattaa varautua moottoriradalta kantautuvaan helvetilliseen meteliin. Toisia se häiritsee enemmän kuin toisia, mutta itse en oikein enää olisi valmis maksamaan täyttä greenfeetä tuon ongelman vuoksi. Kentässä ei ole mitään vikaa, mutta sillä on valitettavasti kurja naapuri.

  #1293076 Ilmoita asiaton viesti

  Jos etsit hyvää golf-kohdetta, niin suosittelen Vierumäen molempia kenttiä, Viipurin Golfia (Etelä-Saimaan kenttä) ja Kymen Golfia. Oletan että nämä kolme sattuvat matkan varrelle.

  #1293077 Ilmoita asiaton viesti

  Ruuhikoski Golf yksi omista suosikeistani. Ei toki ole tuolla reitillä, mutta jos ottaa kenttiä vähän sieltä täältä niin kyllä nuo välit ajelee, kun kerran kolme kaveria jakamaan ajovuorotkin. Aulangon Hugon suosittelen myös sutaisemaan välipalana siirtymässä niin on pala historiaakin kokeiltu.

  #1293079 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Aulangon Hugon suosittelen myös sutaisemaan välipalana siirtymässä niin on pala historiaakin kokeiltu.

  Hugo ei ole golfkenttä, vaan erittäin kaunis puisto. En suosittele kenellekään siellä golfin pelaamista. Sen sijaan Eversti on erittäin hyvä kenttä.

  #1293081 Ilmoita asiaton viesti

  Voi olla, ettei valikoista ihan heti löydy se paras esittely. AUrinko Golfista löytyy SkyX (valikosta kenttä – väylien virtuaaliesittely). Pitäisi riittää. Toki kuvat aina hieman latistavat väylien muotoja, kuvataan mitä tahansa kenttää.
  Kurkkaa:
  http://skyx.fi/virtual/aurinkogolf/

  #1293082 Ilmoita asiaton viesti

  Turun suunnalla Aura Golf on must pala historiaa, sieltä matkalla Helsingin suuntaan Raaseporissa Nordcenter ehdottomasti listalle (Benz leppoisampi ja Fream haastavampi), Lohjalla St Laurence (Pyhä Lauri), Vihdissä Hill Side Golf (Hill), Kirkkonummella Hirsala Golf, Kymen Golf Kotkassa, Etelä-Saimaa Golf Lappeenrannassa Tuosan saaressa, Linna Golf Hämeenlinnassa on myös ehdottomasti vierailun arvoinen vaikka gf hieman suolainen, Nokia River Golf ja lopuksi Sastamalassa Lakeside Golf (Pirunpelto) kruunaa reissun kunhan on vielä palloja riittävästi jäljellä.

  #1293083 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Arnoldilta varsin hyvä lista, kaikki omalla tavallaan hyviä ja mielenkiintoisia kenttiä. Tuosa ja Pirunpelto vaativat todellakin hieman useamman pallon kuin normikentät…

  Jos sinne linna Golfiin vääntäytyy, niin suosittelen neuvottelemaan samaan pakettiin myös Hattulan, se on nimittäin varsin mukava 9-reikäinen, jonka voi pelata jälkiverryttelyksi Linnan jälkeen.

  #1293084 Ilmoita asiaton viesti
  PG

  Jos Kytäjällä ette ole vielä käyneet, niin ehkä se kannattaisi tällä reissullanne bongata. Perustelut:

  Suomen 1. ja Manner-Euroopan 61. / Top 100 golf courses 2017.

  Suomen 1. ja Pohjoismaiden 6. (South East) ja 24. (North West) / Golf Digest 2018.

  Pelilippujen hinnat ovat vain noin puolet normaalista green feestä (kuten Linna Golfissa ja monella muulla Suomen kentällä).

  #1293224 Ilmoita asiaton viesti
  Eco

  Itä-Suomen kierroksellä jo mainitut Viipurin golf (ei taida esittelyjä juuri kaivata) Holiday club Saimaa mukava kenttä ,kunnoltaan jälleen tänä kesänä ehkä Suomen parhaita (”väylät kuin samettia”) griinitkin hienossa kunnossa.
  Kartano Golffia ei sovi unohtaa loistava kenttä kaikinpuolin ,jää varmasti positiivisesti mieleen tämä rundi kun nämä käytte.
  EW

  #1293302 Ilmoita asiaton viesti

  Historiaa arvostaville Talin golfkenttä.

  #1295513 Ilmoita asiaton viesti

  Itään ja pohjoiseen mentäessä Viipurin Golf, Tahko (varsinkin vanha kenttä) ja Paltamo.

  Etelässä historian havinaan kannattaa tutustua Aura Golfissa ja Talissa.

  Pirkanmaan suunnalta herkästi unohtuva Lakeside Golf ja Pirunpelto tarjoavat varman elämyksen (rakastut tai alat vihata) ja kenttä onkin alueen ykkönen. Järvenrantakin on mukavan vaihteleva kenttä. Nokian Rock on seudun uusin ja tarjoaa hienoja maisemia paikoitellen, mutta peltokenttinä Riverin kanssa ovat ehkä hieman tylsiä.

  Linna Golf ja Kytäjäkin ovat kokemisen arvoisia paikkoja, mutta ne lienevät suurimmalle osalle varsin tuttuja paikkoja.

  #1296048 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Tulipa tänään pelattua Lakesiden Pirunpelto lyhyttä sadekuuroa lukuun ottamatta loistavassa elokuun säässä, ja on sanottava, että kokemus oli erittäin miellyttävä. Kenttä on maisemaltaan erittäin kaunis, ehdottomasti yksi aivan kauneimmista kentistä, jonka olen pelannut, metsäistä järvi-Suomea aivan parhaimmillaan. Erityisesti jäivät mieleen 160-metrinen lahdenpoukaman yli mäeltä lyötävä parkolmonen (reikä 12) ja kummankin yhdeksikön ylhäältä alas lyötävät päätösreiät.

  Toki kenttä on kohtuullisen raskas kulkea kävellen (meillä oli auto) ja jotkut väylät ovat aika kapeita, mutta mikään monsteri ei ole kyseessä. Sopii niille, jotka osaavat lyödä suoraan edes pääosan ajasta. Mitään kolmesatasia draiveja ei myöskään tarvita. Korkeuseroja on aika lailla, ne mittaavat pelaajan kykyä valita oikea maila, sekä valitettavasti muutama sokkoavaus, jotka ensikertalaiselle o(li)vat pikkaisen kinkkisiä. Kentän nettisivujen väyläkuvauksista oli noiden osalta paljon hyötyä.

  Suosittelen kenttää lämpimästi kaikille niille, jotka haluavat nauttia todella kauniista golfkentästä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Golf Suomi, matkavinkit 2019