23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista

Golf softat

Etusivu Foorumit Yleistä Golf softat

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1289132 Ilmoita asiaton viesti

  Golf -softia on enemmän ja vähemmän sekä jos jonkinlaista.

  Päätin itse käyttää pienen lomapätkän parin softan tekoon: golfplaycard.com on keskittynyt pelkkiin klubeihin ja päivän lisätyöllä sen saa tarjoamaan vaikka ajanvarauksia. Käyttöliittymässä on pientä häikkää vielä eli kaipaa parannusta ja hakujen sivutusongelma korjautunee huomisen aikana. Valitan järjestelmän karkeutta sekä mahdollista ajottaista hitautta, 10 päivässä koodasin koko softan alusta loppuun ja en ihan kaikkea ehtinyt säätää kuntoon.

  En ole jaksanut panostaa vielä hirveästi käyttöliittymiin, mutta alustavasti toimii kyllä kännyköillä, tableteilla ja koneilla. Loppuviilaus on kyllä vielä tulossa kunhan beta -versiot ensin toimii.

  Sitten itse käyttäjille tarkoitettu golfgamecard.com avautuu toukokuun aikana vielä ja aikaisintaan 19.5.2019. Tuosta päivämäärästä eteenpäin voin myös päivittää kaikkea muutakin kivaa noihin palveluihin.

  Näissä on se ero näihin tälläkin foorumilla mainittuihin softataloihin, että nämä ovat kansainväliseen käyttöön. Perinteinen diipadaapa ”kokonaisvaltainen digitaalinen ekosysteemi golfmarkkinoille” on näissäkin toki taustalla jos käyttäjät ottaa vastaan.

  Toivon, että löytyy käyttöä.

  #1289146 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Vielä kun kerrot mitä moisella softalla oikein tehdään, niin mainos on aika täydellinen.

  #1289171 Ilmoita asiaton viesti

  Toinen softista on tarkoitettu pelikenttien etsimiseen eli pelaaminen edeltä (golfplaycard.com). Toki palvelua voi edistää lisäämällä elementtejä kuten ajanvarausjärjestelmän ja muita klubeihin liittyviä tietoja. Palikan tekeminen ei ole edes iso homma ja olkoon tuollaiset toistaiseksi ilmaisia klubeille jos niitä pyydetään. Ei ole aikaa liiketoimintaa alkaa asiasta tekemään toistaiseksi, jos joku ei erikseen sellaista halua tehdä.

  Tuleva golfgamecard.com sitten taas keskittyy pelaajan yksilöllisiin tarpeisiin eli miten on pelannut ja minkälaisia pelejä on tullut pelailtua minkälaisissa olosuhteissa (vaikkapa sää) sekä miten taidot edistyvät henkilökohtaisten tilastojen valossa.

  Toki tuota ratapuolta käyttää golfgamecard.com sitten suoraan teknisesti taustalla. Kyseessä on siis hieman sivujuonne pääasiasta. Osa pelaajista kuitenkin etsii enemmän pelaamisen iloa ja joillekin oma tilastollinen edistyminen on ensisijaista.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf softat