14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista

Golf Skyn alennukset

Etusivu Foorumit Välineet Golf Skyn alennukset

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 38)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Onko muilla samoja havaintoja, että kun Golf Skylla on jokin alennuskampanja niin listahinnat saattavat olla aivan muuta kuin kilpailijoilla? Esimerkkinä nyt bägialennukset jossa joidenkin bägien listahinnat näyttävät olevan jopa noin 50 € korkeammat kuin vastaavassa toisessa pääkaupunkiseudulla toimivassa. Kait voi olla, että Golf Sky:n ostohinnat ovat sitten korkeammat kuin muilla mutta käsittääkseni suositushinnat yleensä ovat tuotteissa samat

  Hintojen nostatus ennen ale-kampanjaa on täysin tätä päivää alalla kun alalla.

  Jep ja taitaa ainakin isoimmilla kilpailijoillakin olla täysin sama markkinointi käytössä. Ainakin Dormylla näyttävät katselemani mailat ja pallot olevan ikuisessa alennuksessa – paitsi kampanjoiden aikaan, jolloin hinta saattaa olla pikkuisen normaalia alempi, mutta alennusprosentti on laskettu jostakin täysin hatusta vedetystä lähtöhinnasta jolla tavaraa ei varmasti ole myyty ainakaan vuoteen, luultavasti ei koskaan.

  Menettelyhän on täysin kuluttajaviranomaisten ohjeiden (lakien?) vastainen, mutta ilmeisesti sitä tekevät nykyään kaikki kun tuohon ei näytetä nykyään missään puututtavan. On näissä golfkamoissa sentään puutarhakalusteisiin verrattuna se etu, että kun kaikki myyvät täysin samaa kamaa, nopea nettihaku ennen ostamista löytää useimmiten oikeasti halviman hinnan tuotteelle ”alennus”prosenteista välittämättä.

  Ja samoin Golf Skylla vaatteet on ”suositushinnoiltaan” noin 5-15€ kalliimpia kuin muilla. Kyllähän niistä hinnoista sitten kelpaa antaa ”alennuksia”. Näyttää koko GoGolf konsernin toiminta perustuvan tuohon tapaan.

  Golf Skyn verkkokaupassa on muuten paljon huonommat palautusehdot kuin kilpailijoilla. Hinnat ovat myös paljon korkeampia kuin muilla.

  Sama huomio täällä ko. toimijan hinnoittelutavasta. Alkuperäinen myyntihinta on vaikka 100€, tähän uusi hintalappu päälle 200€ ja tästä MEGA-alennus -50% ja kauppa käy. Itse suosin paikallista pienyrittäjää.

  Hinnoittelutavasta voi tietty olla ihan samaa mieltä. Mutta en oikein ymmärrä mitä ja ketä tämä oikeasti haittaa, sillä itse en ainakaan ikinä ole ostanut yhtään mitään alennusprosenttien perusteella. Ihan sama mitä prosenttia myyjä mainostaa, ainoastaan itse se hinta, jolla kauppaa kulloinkin tehdään kait pitäisi ratkaista mistä jotakin kannattaa ostaa. Jos siis ylipäätään haluaa metsästää sitä halvinta hintaa…

  Alennusprosentit suurenee, nyt jo -35% vaikka kausi on vasta aluillaan. Epätoivoa ilmassa?

  Kisa on varmasti kovaa tällä hetkellä. Vahvat säilyy ja uskon, että pelkkä hinta ei aina ratkaise peliä. Jos kuluttajalle jää kuitenkin vahva ku**#€ksen maku niin se ei tietenkään helpota tilannetta. Toivotaan että meillä on kuitenkin myös jatkossa paikallisia asiantuntijamyymälöitä missä voi käydä katsomassa ja kokeilemassa varusteita.

  KL1

  Jos kaikki kuluttajat aina ostaisivat halvimmasta paikasta, niin Suomessa olisi yksi ainoa elintarvikkeita myyvä ketju, yksi autoja myyvä ketju, yksi vaatteita myyvä ketju, jne.

  Ihan jokainen ei tuijota pelkkää hintaa. Kyselytutkimusten mukaan valtaosalle kuluttajista merkitsevät monet muut asiat enemmän.

  Kyselytutkimusten mukaan valtaosalle kuluttajista merkitsevät monet muut asiat enemmän.

  Voi kun olisikin näin. Kyselytutkimuksissa useimmilla toimialoilla kuluttajilla valtaosalle hinta nousee lähes poikkeuksetta tärkeimmäksi valintakriteeriksi. Tuulipukukansaa kun olemme. Kun asiaan pureudutaan syvällisemmin löytyy todelliset käyttäytymistä ohjaavat tekijät. Golfareilla vastausten jakauma voi olla jotain muuta.

  Jos kaikki kuluttajat aina ostaisivat halvimmasta paikasta, niin Suomessa olisi yksi ainoa elintarvikkeita myyvä ketju

  Tästä ei ollutkaan tässä viestiketjussa kysymys, vaan nostaa havaintoja miten tehdään hinnoittelua mikä vaikuttaa hiukan kyseenalaiselta.

  KL1

  Kyselytutkimuksissa useimmilla toimialoilla kuluttajilla valtaosalle hinta nousee lähes poikkeuksetta tärkeimmäksi valintakriteeriksi.

  Tuo ei täsmää kuluttajien ostokäyttäytymiseen, joten herää kysymys mitä on kysytty. Jos hinta olisi tärkein kriteeri, Citymarketeissa ei kävisi ketään ja kauppiaalta jäisivät vuotuiset miljuunat saamatta.

  Se mitä ihmiset vastaavat, on usein eri asia kuin miten käyttäytyvät.

  Mitä tulee alkuperäiseen kysymykseen, niin ovh hinnoilla ja alennuksilla pelleily on syvältä sieltä.

  Siitä vähän herran pelkoa golfliikkeillekin… https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008926595.html

  Aiemmin kirjoitin GoGolf valloittaa ketjuun: Olisin voinut vannoa, että GoGolfilla oli vielä eilen mainos heidän Hit It kampanjasta 21.6 – 4.7, jossa muun muassa kengät olivat -35% alennuksessa. No nyt tänään onkin kesken kampanjan prosentti muuttunut -25%.

  Tämän ketjun ”innoittamana” kävin nyt katsomassa onko nuo kenkä-alennukset muuttuneet. No eipä olleet eli tuo sama ”Hit It” alennus 25% näyttää olevan vielä voimassa.

  Samalla katsoin Cuater The Moneymaker Luxe Musta (tuon valitsin sattumalta ja useampaa en viitsinyt) kenkäparien hintaeroa Golfskyn ja Golf Balancen välillä. Golfskyn ovh 179,95 ja Golf Balance ovh 149,00. Molemmissa liikkeissä oli 25% alennus tuosta ovh:sta.

  Nämä hinnat ovat täällä pohjolassa aivan kauheita! Itsellä tapana mennä johonkin halpatyövoiman maihin kauko-itään tai keski-afrikkaan jossa pelailen samalla rahlla ja ostan välineitä ja vaatteita. On siellä myös seurakin samassa suhteessa ’pienempi hintaista’

  Siis Caddiet

  SMG

  Alennukset jatkuvat ja nyt jo -50%, loppua ei kampanjoille näy. Kävin tuossa GolfSky Vantaan liikkeessä ja keski-ikäinen naismyyjä ei osannut mailoja myydä. Löysin sitten golfpaidan ja housut joissa oli hintalapussa merkitty vuosimalliksi 2022 ja kun katsoi itse tuotelappua, niin selvisi että molemmat valmistettu jo 2019. Melko harhaanjohtavaa markkinointia, sanoisin!

  KL1

  Löysin sitten golfpaidan ja housut joissa oli hintalapussa merkitty vuosimalliksi 2022 ja kun katsoi itse tuotelappua, niin selvisi että molemmat valmistettu jo 2019.

  Kulutushyödykkeiden kunkin vuoden vuosimallit on varsin usein valmistettu ennen kyseistä vuotta, jotta ne ehtivät markkinoille oikeaan aikaan. Tuossa on kieltämättä vähän pidempi väli, muttei välttämättä aivan mahdoton.

  SMG

  Niin ei esim. vuonna 2019 valmistettua autoa voi myydä 2022 vuosimallina, tuskin maila- tai vaatekaupassa on asiat toisin. On muitakin periaatteita, esim. tatuoidulta myyjältä en ostaisi tuotetta joka vaatii erikoisomaamista, kuten esim. sopivat golfmailat. Ei sellainen yleinen myyntihöpinä tyyliin ”tämä on hyvä” mene läpi,

  Sama havainto kuin monilla muilla. Ostin talvella FJ:n kengät, joiden normihinta Golf Skyssa n 230 erkkiä, alennus -40% eli jäi about 140 egee.
  Samat kengät Intersportilla lopetusmyynnissä, normihinta n 200 euroa, alennus -30% eli yllätys, yllätys hinta n
  140 euroa. Sama lopputulos eri ”alennusstrategioilla”…

  Havaittu muissakin tuotteissa, ei kannusta ostamiseen…

  On muitakin periaatteita, esim. tatuoidulta myyjältä en ostaisi tuotetta joka vaatii erikoisomaamista

  Ja miksiköhän et… ihan periaatteen vuoksiko…?!

  Laitoin eilen Eccot tilaukseen Golf Skystä, oli -40% ja sama ovh kuin muuallakin. En ole tutkinut laajemmin, mutta ainakin osa tuotteista on samoilla lähtöhinnoilla kuin muualla.

  Laitoin eilen Eccot tilaukseen Golf Skystä, oli -40% ja sama ovh kuin muuallakin.

  Kai ymmärrät että kun ostat tuolta niin samalla tuet GoGolf konsernia? Moni täällä boikotoi kyseistä puljua.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 38)
Vastaa aiheeseen: Golf Skyn alennukset

Etusivu Foorumit Välineet Golf Skyn alennukset