23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

golf sandaalit

Etusivu Foorumit Yleistä golf sandaalit

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hei, Onko kellään kokemuksia golf-sandaaleista, tai muista sandaaleista golfkäytössä? Onko pellen näköistä? Saako Suomesta mistään Bite:n tuotteita? http://www.biteshoes.com/golf/index.htm
 Mun jalalle ei tahdo sopivia kenkiä löytää.

    Joopa joo…. Ne on varmaan aika mukavat pelit ; etenkin bunkkeriolosuhteissa…

    Nimetön

    Onpas fiksut sandaalit.

    Päällinen on vettä hylkivää nahkaa!!!

    Onko siinä vettä hylkivässä nahkassa jotain erikoista, vai onko se niin itsestään selvyys, ettei sitä saisi mainita?

    Classic Golf liikkeet myy Biten kenkiä ja sandaaleja… Pitäjänmäki ja Herttoniemi

    Oletettavasti ko. sandaalit, kuten niin monet lajitoverinsa, ovat rakenteeltaan ns. ’avoimia’. (Toisin kuin kengät, jotka ovat juurikin rakenteeltaan umpinaisia, lukuunottamatta sitä kannan yläpuolella olevaa reikää johon jalka työnnetään) Näin ollen lienee yhdentekevää onko jalkineen rakenteessa käytetty nahka tai muu materiaali vettähylkivää tai ei. Nimittäin juuri sandaaleille tyypillisen ’avoimen’ rakenteen johdosta jalat kastuvat takuuvarmasti riippumatta nahkan vedenhylkimisominaisuuksista. Siis jos on märkää. Kuivalla kelillä jalat puolestaan pysyvät juuri tämän hengittävän, ’avoimen’ rakenteen johdosta paremmin kuivina. Kas kun hiki silloin paermmin haihtuu.

    EFC

    Niinpä, mutta, kun materiaali on vettä hylkivää, niin se ei ime itseensä vettä ja on sitten kuiva kun sandaalit taas pannaan jalkaan. Ja jalathan voi aina kuivata pyyhkeeseen.

    Nimetön

    jees..Mutta ei kai kukaan osta näitä sandaaleita ainoiksi golfkengiksi…Mutta kesällä,kun se vihdoin kunnolla tulee, 25asteen lämmössä nänä ko. sandaalit ovat varmasti loistava valinta…Ja mitä tulee veden hylkimiseen…On se kuitenkin aina kengän keston kannalta parempi ,että se hylkii vettä ennenkuin imee sitä..

    Jeps, meikäläinen on käyttänyt jo kaksi kesää golf sandaaleja ja hyvin toimivat. Kyllähän ne ihmetystä herättävät tietyissä ihmisissä (lähinnä kuulee kommentteja sandaaleilla ei saa pelata, mutta ilme muuttuu kun kertoo että ne ovat golfsandaalit). Eipä ne miltään pelleiltä näytä etenkään kuumana kesäpäivänä. Lähinnä muut ovat vain kateellisia hikoillessaan normaaleilla kengillä. Noita Biten vehkeitä saa ainakin Classic Golf liikkeistä.

    Ei muuta kuin hyviä pelejä.

    Lue lisää: Classic golf

    vielä on vastaamatta ihmetykseen, kuinka ne toimii bunkkerissa. Kivi kengässä??

    Lähteehän se kivi sieltä samaa tietä kuin tulikin.

    Bunkkerihan on vähän niin kuin hiekkaranta. Muutama askel rannalla sandaaleissa ei vielä haittaa, mutta pidempi kävely tuo hiekkaa sisään ja alkaa hiertämään jalkoja. Sandaalien pohjan paksuudella on varmaankin paljon vaikutusta asiaan.

    Tähän pätee vanha ohje: älä lyö bunkkeriin 🙂 Jos lyöt, julista pallo pelaamattomaksi ja lyö uudelleen.

    Pelasin viimekesänä aina sandaaleilla, kunnes kerran jouduin bunkkeriin alkuväylilä ja jalka hiertyi loppureijillä verille asti. En suosittele..

    Nimetön

    Jos tykkää pitää golfin ulkopuolella kesäisin sandaaleja, niin miksei golfkentilläkin. Kuumina kesäpäivinä sandaalit ovat ainakin minun ykkösvaihtoehtoni, koska (mustat) kenkäni tulevat auringonpaahteessa tulikuumiksi.

    Jos tulee ongelmia hiekkaesteissä niin ei sitten kannata lyödä niihin ; ) Tosissaan otettuna niin voihan ne sandaalit aina puhdistaa hiekasta tulon jälkeen.

    Nimetön

    Aiheen vierestä, mutta pakko sanoa:

    Huvittava ilmiö golfetiketissä nää vaate ja kenkäasiat, ja joillekin suurin asia golfissa ilmeisesti.

    Tarkoitan sitä, että kun kaveri pelaa sandaaleissa, joku viitsii mennä sanomaan, että sandaaleissa ei saa pelata. Ja sitten kun naytetään pari loppuunkulunutta ruusunappulaa pohjassa, asia onkin OK, nehän on GOLF-sandaalit!

    Nypyläpohjaiset lenkkarit vaikkapa Nordcenterissä ei käy. Paitsi jos on pohjassa ’ruusupiikit’. Ja Perustelut haetaan vaikkapa siitä, että jalka lipee ja pilaa kentän pinnan (ooh!)

    Sitten sieltä isketään käteen sileäksi kuluneet ruusupiikkipatiinit ja varmaankin pito paranee,vai?

    Ihan niinkuin ennen perusteltiin piikkejä, ja nyt sitten ei kelpaa juuri missään.

    Kukas täällä sotkee golfetikettiä ja dresskoodia? No jälkimmäiselle annan piutpaut ylipäätään.

    Mulle nyt kuitenkin kaupattiin vedenpitävät Aqua Lightit ja juurikin näin ne toimii. Koittaa laittaaa jalkaansa sandaalit, lenkkarit, tohvelit tahikka lakerikengät ja kävelee sitten 18 reikää lammikkoitten poikki. Jaa suomessa ei sada? Get real!

    Sinisiä farkkuja ja valkosta teepaitaa en käytä juuri muutenkaan – miksi golfkentällä? Paidan kauluksesta näen tuulen suunnan ja voimakkuuden jonka perusteella voin sitten hienosäätää lyöntini (ihan oikeesti, kyllä juurikin teen näin) – säästyy nurmikkoa! Koittaa kaivaa palloa ja tiitä pillifarkkujen taskuista!

    En kyllä perusta pukeutumisesta oikeastaan ollenkaan mutta kyllähän tämä golf tarvii lajin hengen mukaiset ja käyttökelpoiset releet!

    Sattuipa tässä pari-kolme viikkoa sitten eräässä kisassa Rinkussa, että eräs hyvin kuuluisa suomalainen ex-jääkiekkoilija osallistui kisaan golfsandaaleissa, eikä kukaan kilpailuorganisaatiosta kommentoinut sanallakaan hänen käyttämiä jalkineita, joten eiköhän ne muutaman vuoden kuluttua ole kaikille pelaajille hyväksyttyjä täällä armaan kotimaamme kentillä.

    ’18-1=?’

    Landelta niitä löytyy ainakin Peurunkagolfin pro-shopista.

    Sitä paitsi, mitä hiton väliä sen on, mimmosissa kuoseissa tai kengillä tyyppi pelaa, kunhan ei haise hikiselle *******lle.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: golf sandaalit

Etusivu Foorumit Yleistä golf sandaalit