Aihe: Golf resort Bad Griesbach kokemuksia - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

Golf resort Bad Griesbach kokemuksia

Etusivu Foorumit Matkailu Golf resort Bad Griesbach kokemuksia

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1353264 Ilmoita asiaton viesti

  https://www.quellness-golf.com/golfwelt/

  Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä paikasta? Onko käymisen arvoinen paikka? Onko kaikki kentät järkevästi kierrettävissä ilman golfautoa? Mihinkä ajankohtaan tuonne kannattaa matkustaa? Katselin että sijainti on sellainen että pääsisi helposti vierailemaan esim Salzburgissa.

  #1353274 Ilmoita asiaton viesti

  Muutama vuosi sitten kävimme Bad Griesbachissa juhannuksen aikoihin. Lento Müncheniin ja sieltä vuokra-autolla kohteeseen. Itse kylä mukava – kahviloita, golfshoppeja. Jos menisin nyt majoittuisin GUTSHOF PENNINGinssä, joka on kahden golfkentän yhteydessä, jotka pelasimme kävellen ja golfbägejä kantaen. Iltasella kävimme Passaussa. Varmasti lento Salzburgiinkin on hyvä vaihtoehto.

  #1353286 Ilmoita asiaton viesti

  Salzburgin koillispuolella on Nicklauksen suunnittelema hieno Gut Altentann. Pelasimme siellä v. 2009. Ei ihan tasaista baanaa, mutta hyvin voi pelata ilman autoa.

  #1353632 Ilmoita asiaton viesti

  4-5 vuotta sitten pelasin Porsche- ja Beckenbauer-kentät, parsa-aikaan toukokuussa. Sateinen keli. Saksassakin on talvi, joten kumpikaan kenttä ei vielä ollut parhaimmillaan. Molemmat pelaamani kentät olisivat kyllä Suomessa 30 parhaan joukossa, varsinkin Beckenbauer-kenttä tasoa Kytäjä, Vanajanlinna, Sarfvik New. Alueella on useita muitakin kenttiä. Saksalaiset ystäväni pitävät aluetta yhtenä Saksan parhaista. Asuimme seudun parhaassa hotellissa, iso kylpylähotelli, piha täynnä Porscheja ja muutama Ferrari. Hotellin nimeä en muista. Hotellissa oli hyvä illallinen. Munchenin lentokentältä noin 2 tuntia, loppupätkä aika pieniä teitä.

  #1354451 Ilmoita asiaton viesti

  Bad Gandersheimin kenttä on myös uljas. Mielestäni nurmi leikattu itä-länsi -suunnassa, joka tuo mielestäni hyvää jatkumoa koko kierroksen ajaksi. Olin seurueineni heinäkuussa pelaamassa 2006, jolloin kenttä oli erittäin kuiva ja pinnanmuodot sekä nurmen laatu merkitsivät enemmän. Ilman kaluspaitaa ei saanut pelata, jonka takia eräs ryhmäläisistäni joutui käydä semmoisen klubitalon putiikista ostamassa.

  #1354455 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ilman kauluspaitaa ei saanut pelata,

  Tarkoitatko kauluksellista pikeepaitaa vai ihan oikeata kauluspaitaa? Jälkimmäinen ei nimittäin ole järin mukava asuste golfin pelaamiseen. Kauluksellinen pikeepaita puolestaan vaaditaan aika monessa paikassa, ennen vaadittiin kaikkialla. Omalla kotikentälläni ei juuri muita näekään, yksittäinen kaulukseton saattaa tulla vastaan pari kertaa kaudessa.

  #1354495 Ilmoita asiaton viesti

  Olisi mielenkiintoista kuulla, onko Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa tai Ranskassa joku kenttä, joissa ei miehiltä edellytetä kauluksellista pikee-paitaa, tai Tigerin lanseeraamaa pyörökauluksellista golf-paitaa. Noin 50 eri kentällä olen näissä maissa pelannut, eikä vielä ole tullut vastaan kenttää, jossa tavallinen t-paita tai urheilushortsit olisivat miehillä peliasuksi kelvanneet.

  #1354496 Ilmoita asiaton viesti

  Vuosikymmeniä sitten golffaamaton kollega yritti Doral Golfissa Blue Monster kentällä (nykyään jotain Trump….)tulla caddieksi blue jean farmareissa. Ei päässyt. Vietti kuulemma kiintoisan päivän Miamin kirjastossa. Vähän aikaisemmin Greg Norman oli pelannut kenttäennätyksen 62. Ihan samaan en päässyt, mutta just ja just riitti mukana olleet pallot kierroksen loppuun.
  Port Elizabethissa Etelä-Afrikassa pelasin kentän, jossa jouduin ostamaan polvisukat voidakseni pelata ihan kunnollisten polvipituisten shortsien kanssa.

  #1354589 Ilmoita asiaton viesti

  Menee vähän kauaksi Bad Griesbachista, mutta kommentoin Ärjyn kommenttia Etelä-Afrikasta, jonka golf-kulttuuri periyryy Briteistä. Brittein saarilla en ole vielä pelannut yhtään kenttää, jossa olisi saanut pelata shortseissa, jollei ole polvipituisia sukkia. Ei kuitenkaan krikettisukkia, ne eivät käy. Tämä sukka- ja shortsisääntö tulee käsittääkseni siitä, että pitkien golfhousujen vaihtoehto on aina ollut kiltti, johon kuuluvat pitkät sukat (mutta ei alushousuja). Polven alapuolelle ulottuvat shortsit on tulkittu joillakin kentillä eräänlaiseksi kiltiksi ja sukat sen mukaan. Olen Brittein saarilla pelannut yli 100 kenttää, mm. paria lukuunottamatta kaikki The Open-kentät sekä Wentworthiä lukuunottamatta kaikki Ryder Cup-kentät. Voi olla pay-and-play kenttiä, jossa shortsit on sallittu, en vain ole näitä pelannut.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Golf resort Bad Griesbach kokemuksia