23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Golf-matka

Etusivu Foorumit Matkailu Golf-matka

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Te kaiken kokeneet golffarit tai ainakin te, jotka ovat pelanneet vähän joka puolella.

    Olisi tilaisuus (lupa kotoa) lähteä golf-matkalle marras-joulukuun vaihteessa johonkin. Nyt olisi kiva tietää missä on kohtuullisen GF:t ja majoitus. Ja mitään valmismatkoja on sitten turha mainostaa, mää en turistilennolle lähde ihan vapaaehtoisesti :o)

    Espanjassa on hyvät kentät ja kesällä GF:t kohtuullisia, mutta talvella tuo hintataso on kuulemma aika masentava.

    Kiitän ja kumarran hyvistä vinkeistä ja linkeistä.

    En ole ’kaiken kokenut’, mutta varteenotettavana vaihtoehtona voisi pitää esim. Tunisiaa, jos haluaa päästä edullisesti.

    Tässä esimerkki viikon matkasta:

    – lennot, bägin kuljetus, lentokenttäkuljekset kohteessa

    – majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla

    – 5 green feetä El Kantanoun kahdelle eri kentälle

    Hinta oli viime keväänä 650 €/hlö – marras/joulukuussa hinta jää käsittääkseni alle 700 €/hlö.

    Nimetön

    Taitaa tulla huomattavasti kalliimmaksi tuo Tunisian golfmatka, koska Fairway ei nimenomaan halunnut valmismatkaa. Reittilennolla Tunisiaan esim. Saksan kautta jo pelkät lentoliput maksaa enemmän kuin tuo sinun esimerkkisi.

    Aivan, olinpas huolimaton :o), kun kiinnitin huomiota vain sanoihin ’kohtuullinen’, ’hintataso’, kun Fairway kysyi vain ja ainoastaan edullista majoitusta ja green feetä :o).

    Meikäläiselle kun ei ole ongelma istua muutamaa tuntia mennen tullen turistilennolla, jos samalla hinnalla voin tehdä kaksi golf-matkaa :o).

    Nimetön

    No :o) ei :o) meikäläisellekään :o)

    Nimetön

    Oletpa ihme narisija. Turistiluokka ei käy ja greenfeet pitäisi olla edellisia? Kaikki on tietysti suhteellista, muttei greenfeet mitään merkitse business luokassa tehtyyn matkaan Espanjassa ja majoitus tietysti ***** hotellissa.

    Matka tulee olemaan sinulle joka tapauksessa pettymys, joten unohda koko juttu.

    Kokeile Porton seutua……hyvät kentät ja halvat greenfeet. Ei ruuhkia……..itse asiassa saatat joutua pelaamaan yksin jollakin kentällä 🙂

    Tsekkaapas esimerkiksi tuolta tämän saitin Matkat / Kertomukset -osiosta Italian Emilia Romagnaa koskeva juttu. Oikein hyvin kirjoitettu tarina, jonka sisältämät tiedot voin oman kokeiluni perusteella vahvistaa tosiksi.

    Itse tein huhtikuussa lyhyen (3 yötä) matkan sinne ja varmaan menen sinne uudestaankin. Asuimme Salsomaggiore Termessä ja pelasimme 2 täyttä ja yhden puolikkaan kierroksen Salsomaggioren kentällä, joka on vartin ajomatkan päässä kaupungista. Kenttä oli ainakin tämmöisen tuupparigolfarin mittapuun mukaan oikein hyvä. Aikoja ei tarvinnut varata ja sai rauhassa pelata melkein tyhjää kenttää. Otin tarjoukset muutamalta hotellilta suoraan sekä myös Emilia Romagna -golfsivuilta. Päädyin erääseen ihan hyvään (parempi kuin monet mihin duunireissuilla päätyy) hotelliin, jolla oli kolmen yön paketti kahdella gf-lipulla yhden hengen huoneessa aamiaisella 212€. Puolikkaan kierroksen gf kentältä suoraan taisi olla 20€. Lennot Milanoon finskin pisteillä (verot jotain alle 30€) sekä autovuokra ja bensat kahteen pekkaan n.140€ per nenä.

    Voin suositella, mutta en kyllä tiedä mitään marras-joulukuun ilmoista siellä.

    Moi. Kun joutuu reissaan jonkun verran työkseen, niin sitä pääsee Finskin pisteillä lentämään reittilennolla, vaikkakin joutuu pomppimaan useamman kentän kautta ja bägi tulee kuitenkin päivän pari myöhässä.

    Ei toi Tunisia mikään huono vaihtoehto ole lainkaan… Pitääpä tutkia asiaa.

    Noista Portugal/Porton seudun kentistä löytyy enemmän kommentteja linkistä:

    http://wivanet.com/paivi.vanttaja/timo/kentat/index.htm

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Kohteen valintaan tietysti vaikuttaa olennaisesti matkan pituus, mutta jos on mahdollisuus tehdä viikkoa vähänkin pidempi reissu (esim. 10 päivää), kannattaa ehdottomasti suunnata rapakon taakse. Hintataso sekä majoituksen että GF:n suhteen parempi kuin kohtuullinen nykyisellä dollarin kurssilla. Kenttiä paljon ja taatusti hyviä.

    Tuohon vuoden aikaan ykköskohteena Florida, Miami tai Orlandon seutu. Finskin suorilla lennoilla pääsee Miamiin… tai toisena vaihtoehtona California, suosittelen San Diegon seutua.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Golf-matka

Etusivu Foorumit Matkailu Golf-matka