26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golf mailojen pesu

Etusivu Foorumit Yleistä Golf mailojen pesu

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moi
    Ehtisitkö vastata nopeasti kyselyyn
    https://surveyheart.com/form/614c906d686d9d7cc034f4df

    Tatu,
    Ymmärrät varmaan, että lyhyt otsikko ”mailojen pesu” ja epämääräinen linkki ei tuota kovin suurta intohimoa likata tuota linkkiä. Jos sinulla on businessidea mailojen pesuun, niin aito ja rehellinen mainos meille, kiitos.

    Mailat on kätevä pestä kierroksen jälkeen klubilla, lähes jokaiselta klubilta taitaa löytyä harjapesukone, ovat sitten valmiina seuraavalle kierrokselle.

    Pesen mailat noin 3-5 kierroksen välein ja sade/mutakeleillä useamminkin.

    KL1

    Kun puhdistaa mailan jokaisen lyönnin jälkeen taskussa kulkevalla pikku harjalla ja kärrystä tai bägistä roikkuvalla kostealla pyyhkeellä, ei lapoja tarvitse pestä juurikaan. Gripit sen sijaan on syytä pestä monta kertaa kaudessa, kestävät siten paljon kauemmin ja pitävät paremmin.

    Kiitos viesteistäja ja vastauksista kaikille tähän mennessä vastanneille, vastauksia kaivataan vielä lisää ja pahoittelut ylipäätään epäselvyydestä

    Kiitos viestistä ja pahoittelut epäselvyydestä, uutta liiketoimintaa ei vielä ole joten mitään mainostettavaa ei vielä ole. Yritän markkinatutkimuksella selvittää ihmisten intoa pestä mailoja. Rehellinen ja avoin mainos varmasti tulee jos jotain syntyy. Ajatuksena ymmärtää milloin, miten, missä ja mihin hintaan (paremmin) ihmiset haluavat pestä mailansa!

    Ultraäänipesu tekee todella puhdasta jälkeä, mutta ongelmatonta se ei ole. Suurimpana on hygieniaongelma, kun sitä pesuvettä ei vaihdeta joka asiakkaan jälkeen. Tämä erityisesti pitäisi ottaa huomioon pandemian aikana.

    Toinen juttu on että jos grippi on esim. liimattu niin se lähtee irti. Mailat vaurioituu helposti.

    Laitteissa voi ainakin säätää lämpöä joten asetukset varmasti vaikuttaa liimojen pitävyyteen!

    Itse en pitäis hygienia ongelmaa suurena, sillä kyseessä on kuitenkin automaattisesti vaihtuva vesi (n. 15 pesun välein), joka sisältää pesuainetta. Lisäksi grippien liimaus ei ole, kunhan lämpötila pysyy matalana joka laitteilla on säädettävissä. Ja päinvastoin esimerkiksi grippien ikä säännöllisellä ultraääni pesulla pitenee, kun gripissä ei ole epäpuhtauksia se ei myöskään pääse kuivumaan.

    Fakta nyt kuitenkin on että siinä vedessä lilluu muiden ihmisten kuona-aineita. Harva ihminen esim. haluaa peseytyä likaisessa vedessä.

    Yhden kerran kokeilin ultraäänipesua (monia vuosia sitten) vanhoihin mailoihin ja gripeistä tuli pysyvästi tahmaiset. Sen jälkeen ei tulisi ikinä enää mieleenkään käyttää kyseistä palvelua.

    Grippien pesu itse ei ole mikään ongelma, vie noin 10 minuuttia. Grippien vaihto uusiin vuoden välein.

    Omat kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Miten muut ovat ultraäänipesurit kokeneet? Onko toiminut?

    KL1

    Hyviä ovat olleet kokemukset, puhtaammiksi tulevat kuin vedellä ja saippualla.

    Mitä pesuveden likaisuuteen tulee, niin pesuaine sitoo lian sinne veteen, niin ettei se tartu veteen työnnettäviin pintoihin. Se on pesuaineen tehtävä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Golf mailojen pesu

Etusivu Foorumit Yleistä Golf mailojen pesu