28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Golf-kengät

Etusivu Foorumit Yleistä Golf-kengät

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Onko kenelläkään kokemuksia acetourin kengistä? Ehdotuksia hyviksi havaituista kengistä!?

  eccot 🙂

  eccot 🙂

  Toinen kausi menossa, nauhat ja ruusukkeet vaihdettu.

  Nimetön

  Parhaat kengät mitkä on tähän mennessä olleet ovat Adidakset. Muotoutumisen jälkeen todella hyvät olleet. Hinta-laatusuhde oli ainakin kohdallaan kun neljäkymppiä uudesta parista maksoin.

  Lue lisää: Adidas adiWear 3-Stripe

  Nimetön

  Adidakset aina vaan hiertää jostain kohden, nyt ostin eccot jotka tuntuvat hyvältä jopa näissä vähän kärsineissäkin kintuissa! ei voi kuin suositella!

  Mulla ol alkuun futarit, IHan hjuvat. Sitten hommasin baitit, ok nekin. Mutta parraat kenkät hommasin tosa kevväällä, Etonicit. Niillä tallusteleepi ko ei olis kenkii jalassa olleskan.

  Kyy

  Golf Copenhagenit on toimineet mulla erittäin hyvin.Laadukas kenkä kaikinpuolin.Mulla on niitä tällä hetkellä 2 kpl. Molemmissa malleissa on nahkaa sekä päällä että sisällä mikä takaa hyvän istuvuuden ja samalla kestävyyden. Muistaakseni niitä on saatavilla 3 eri lestiä. Viimekesänä tuli toi vedenpitävyys testattua noin ihan empiirisesti; eivät päästäneet tippaakaan vettä läpi vaikka kentät oli välillä pelkkää lätäkköä ! Molemmilla kengillä on pelattu tällä hetkellä yli 50 rundia ja ne ovat vielä lähes uudenveroiset !Toinen laadukas ja kestävä merkki josta on myönteisiä kokemuksia on Cotsvold. Adduista mulla taas ei ole mitään positiivista sanottavaa. Ne hiersivät klabbia kokoajan joten onneksi ne eivät kestäneet edes puolia normaalista. Päälipuoli irtosi pohjasta liimauksistaan kun taas paremmissa kengissä päälipuoli on sentää tikattu kunnon langalla pohjaan.Addujen pohjassa luki: made in China ! Jep jep.

  Kyyn kanssa samaa mielta! Coparit on mullakin olleet jo kolme vuotta ja edelleen pelittaa. Tosin nyt on noin Niken TW-kengat ajaneet ohi siisteydessa ja ’hyvannakoisyydessa’…

  Myos Eccojen kayttajat nayttaa olevan tyytyvaista porukkaa. Itsellani ei ole niista viela kokemuksia.

  Adduistakin olen samaa mielta: erittain heikko kiertojaykkyys ja huono laatu. Yhdet muinoin oli. Oli.

  Tällä hetkellä parhaimmat meikäläisen outoon kinttuun sopivat kengät ovat Oakley ja Nike. Oakley on melko pehmeä ja sitä kautta mukava jalassa. Niin mukava, että ostin toisetkin. Nike on jalassa taas kuin tiukka sukka silti hiertämättä yhtään.

  Copenhageneista ja Eccoista olen kuullut pelkkää hyvää. Kauniimpi osapuoli on jo ainakin yhdet eccot pelannut loppuun ja kehuu kyllä kovasti.

  Nimetön

  Kuinkahan netissä voi valita sopivan kengän toiselle ihmiselle, jota ei ole nähnytkään?

  No, meiltähän se käy, niinkuin kaikki muukin mahdoton.

  Kokemuksia Acetourin kengistä on ja ainoastaan huonoja: Alle 30 kierrosta ja pohja irtosi sivuilta, saumat ratkeilivat ja kengät kuivuivat korpuiksi, vaikka yritin niitä hieman huoltaakin. Nämä kokemukset ovat viime kesältä, joka tietysti asetti myös kengät kovalle koetukselle.

  Nyt on Adduilla parisenkymmentä kierrosta takana ja ero on Addujen hyväksi 10-0. Ja kuten aiemmissa viesteissä kerrotaan, ei Addujakaan ilmeisesti kovin korkealle arvosteta…

  Itselläni parhaat kokemukset Eccoista ja Nikesta. Kummastakin merkistä kokemukset Goretex kalvon kanssa hyvät. Entisillä Eccoilla kiersin yli 150 kierrosta ilman kummenpia huoltoja ja eikä kertaakaan varpaat kastuneet.

  Viime lauantaina kävin Stockmannilta hakemassa uudet Goretex Eccot 85 eurolla, joiden hintalaatu suhdetta pidän hyvänä.

  Oliko tuo ecco hinta joku tarjous vai viimeinen pari? Hinta olis nimittäin melko paikallaan 🙂

  Kyse olin kesän alennusmyynnistä. Ostin kengät Itäkeskuksen Stockmannilta lauantaina ja siellä ainakin oli hyvin kokoja jäljellä silloin. Ovh hinta taisi olla kengillä 149 euroa.

  Näillä etoniceilla ja adidaksilla kävellessä tulee helposti ns. lada tai corolla-ilmiö:On tyytyväinen kunnes pääsee kokeilemaan parempaa.Itsellä ollut 4-5 eri merkkisiä kenkiä ennen kuin löytyi ainakin omalle kaviolle sopiva.Ecco.Mielenkiintoista ollut havaita että nykyisistä 3:sta Ecco-parista kaikki ovat eri mallia ja kaikki istuu.Ja ovat ensimmäiset joissa on jalat pysyneet kuivana vielä toisenkin piikkisarjan aikana.Shakespeare sanoi jotain Tanskan maasta, mutta kyllä ne ainakin kenkiä osaa tehdä.

  Mä oon nyt pari kiekkaa pelannut Stuburtin Combi-Lite kengillä jotka kevättalvella hankin EasySwing kaupasta edullisesti (hinta jotain alle huntin).

  Erinomaisen miellyttävä kenkä.

  Niin kuin joku edellä kirjoitti, on aika toivotonta etsiä sopivaa kenkää jalkaan, jota ei ole nähnytkään. Mutta kun kokemuksia pyydetään niin kerrotaan, kun ne näyttävät olevan vielä enemmistön vastaisia.

  Ylivoimaisesti huonoimmat golfkenkäni olivat Eccot. Golfmessuilta ostamani pari ikäänkuin korppuuntui ja jalkaan istuvuus heikkeni entisestään. Cotswoldeja käytin aikoinaan paljon. Ne oli hyvät jalalle, mutta onnettoman lyhytikäisiä ainakin mäkisellä kotikentälläni. Footjoyt ovat olleet hyvät jalalle ja ainakin viimeksi hankittu pari pitkäikäinenkin.

  Meinasin ensin hankkia Addut, mutta kantapää ei pysynyt paikallaan.

  Oakleyt parhaat jalassa ja loistavat kävellä pitkempääkin. Hyvä kestävyys ja tyylikkäätkin. Ainoastaan Oakleyn omat softikset huonot, koska kulunutta nastaa melkein mahdoton saada pois ilman väkivaltaa.

  On tässä vuosien varrella tullut pelattua loppuun Etonicit, FootJoyt ja yhdet Adidakset. Kaikki kengät ovat kestäneet 4-6 pelikautta. (Käytän kahta kenkäparia kaudessa) Hyviä ovat olleet kaikki. Vesitiiviys on kestänyt suurinpiirtein tuon 4 kesää. Pelaan vuodessa n. 50-60 kierrosta + harjoittelut päälle.

  En näe mitään järkeä hommata Suomen oloihin muita kuin kalvolla varustettuja vesitiiviitä kenkiä. Seuraavaksi menen kauppaan hakemaan uudet Eccot, goretexillä tottakai.

  Ja kuten kaikissa kengissä, sopivuus omaan jalkaan on tietysti se tärkein ominaisuus.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Golf-kengät

Etusivu Foorumit Yleistä Golf-kengät