16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Garmin Approach S62

Etusivu Foorumit Välineet Garmin Approach S62

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Terve

    Mietin Garminin ostamista, kun Apple watchiin ei ole saatavilla kelvollisia appeja. Ko Garmin on testivoittaja ja varmasti ajaa asiansa, mutta huolettaa että miten se toimii iPhonen kanssa. Kysymys iPhone ja Approach S62 yhdistelmän omistajille, välittääkö Garmin connect kaikki tiedot puhelimeen kuten pitää? Joissain vanhoissa nettikeskusteluissa sitä on ollut huonoja kokemuksia.

    Oman kokemukseni mukaan tiedot siirtyvät S62:n ja iPhonen välillä siinä missä aikaisemmin käyttämäni Samsung Androidin kanssa.

    Thx lofti 👍

    Nimetön

    Mulla on kokeilussa golfshot. Auto Shot Tracking vaatii muutaman kympin vuosimaksun. Vielä muutaman kierroksen jälkeen en osaa sanoa juuta tai jaata. Pitää kokeilla kellon gpsillä jne.

    Nimetön

    Opin käyttämään Golfshottia. Se tekee minkä lupaa. En ainakaan hanki golf kelloa enää ja entinen jää varalaitteeksi. Kiikaria voi harkita joskus.

    KL1

    Toimiiko tuo siis myös ilman Apple Watchia tai muuta kelloa? Pitääkö joka lyönnin jälkeen täpätä luurin ruutua vai miten tuo tracking toimii? Tuosta esittelytekstistä ei oikein ota selvää.

    Nimetön

    Varmaan monta tapaa mutta mä käynnistän sovelluksen puhelimella ja sen jälkeen en siihen koske. Lyönnit on kellossa oikein tai sitten voi kruunua pyörittäen muuttaa.

    Mulla on käytössä puhelimen GPS mutta voi sen muuttaa kellon GPSksi.

    Toki voi käyttää myös puhelimella ilman kelloa.

    KL1

    Okei, sitten ymmärsin kirjoituksesi väärin:

    En ainakaan hanki golf kelloa enää ja entinen jää varalaitteeksi.

    Ilmeisesti sinulla on siis Apple Watch.

    Nimetön

    Juu tais olla oma ketju sille. Kun tässä oli maininta Golfshotista niin meni vähän aiheen vierestä, kuten niin usein. Harkitsin pitkään garminia mutta mulla on allergia merkkiin kun ollut neljä garminin prätkä navia ja niiden softa oli aika kuraa. Kai ne osaa paremmin tehdä kelloja.

    Mutta siis avaaja oli sitä mieltä ettei Apple watchiin ole hyvää golf appia. Golfshot on ihan ok.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Garmin Approach S62

Etusivu Foorumit Välineet Garmin Approach S62