23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Gallup: Poltatko / maistuuko olut ?

Etusivu Foorumit Yleistä Gallup: Poltatko / maistuuko olut ?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Golfpisteen tämän päiväisessä uutisessa kerrotaan Darren Clarken lopettaneen tupakoinnin ja oluen juonnin. Myös golfliitto on viime aikoina tiedottanut terveempien elämäntapojen puolesta. Poltatko savukkeita (tai onko mälli huulessa) ja maistuuko olut kierroksen jälkeen ? Vastaukset otsikkoon, kiitos.

    Vastaanpa itse. Tupakoinnin olen lopettanut, mutta ihan klubiravintolan kannatuksen vuoksi on se olut kierroksen jälkeen otettava. Ja kyllä se hyvältä maistuukin.

    Sikaria on mukava tuprutella klubilla kiekan jälkeen, olut ei jostain syystä maistu. Mikähän mussa on vikana?

    Nimetön

    Tupakkaa en polta mutta jokaisen kierroksen jälkeen maistuu tuoppi.

    Näinollen tulevana pelikautena tulen käyttämään ainakin 375 euroa pelkkiin klubikaljoihin. Kokonaismäärään lisätään sitten vielä ne, jotka joudun jostain syystä tarjoamaan.

    Herrajestas. Tämähän on iso menoerä!

    Tupakkia menee askitolkulla… ei vaan, mutta jonotustilanteissa usein tulee tupakoitua. Hyvinkään #12 teen penkillä tämä tosin on erinomaisen ajattelematonta.

    Olut… olut… OLUT… :::nyyh:::

    Ajattelin siirtyä veroalen myötä kaljasta konjakkiin. Katsotaan sitten, miltä äijän konjakkimaha näyttää.

    Ikinä en ole polttanut enkä toista kertaa polta! Maistamisen asteelle on jäänyt (40 vuotta sitten). Olut ei ole jäänyt maistamisen asteelle, muuta alkoholia en juurikaan käytä. Oluen voin ottaa ennen kierrostakin, mutta melkein aina kierroksen jälkeen.

    Tupakkituotteisiin en koske, en millään.

    Tuopillisellakaan en yleensä kierroksen jälkeen käy, fyysinen väsymys + olut + 40 km ajomatka lähimmältä kentältä kotiin ei ole terveellinen yhdistelmä.

    Muuten olut saattaa maistuakin, kiitos kysymästä. Mieluiten joku makean maltainen tumma tsekki tai skotlantilainen perinteinen winter warmer. Tai irlantilainen stout. Tai englantilainen portteri. Tai belgialainen trappisti. Alekin uppoaa mitä mainioimmin.

    Joskus olen molempia testaillut, mutta kun ei vaan maistu kumpikaan.

    Zed

    Kiersin viime kesänä 120 kierrosta ja join joka kerta väylä kahvilassa yhden oluen. Olut maksoi 3 euroa pullo ja joskus lisäksi vielä pelin päätyttyä clubilla yhdet.
    Laskin varsin syksyllä mitä rakas harrastus oli maksanut minulle niin yllätyin itsekkin kylläpä tuli kaljaa juotua.
    Ei myöskään ihme kun ei paino pudonnut kuin 3 kiloa kesän aikana vaikka kiersin lähes joka päivä.
    Onneksi tupakkaa en polta.

    En näe syytä pilata terveyttä näiden takia.

    ei savuavaa tupakkia

    Jag har sju intressen; sex och öl.

    En savuta / bisse maistuu

    En polta, mutta joskus on tullut muutamia sikareja poltettua. Ei mitään suomalaisia hofnarreja vaan kunnon paksuja sikaareja =)

    Olut maistuu ihan hyvin ja viski on erinomaista! =)

    Mutta esim. Bacardi Cola ja makeat siiderit käy 🙂

    Tupakka ei mulle edes passiivisesti maistu mutta olutta tulee joskus litkittyä humaltumistarkoituksessa, joskus läträän myös pelin jälkeen.

    Voitin leftin, 42 vuotta sitten poltin tupakin nurkan takana ja jäin tietysti kiinni. Isä käski tulla pyytämään, jos haluan tupakkaa eikä homma ole sen jälkeen kiinnostanut.

    Sen sijaan olut tulee (lähes) joka kerta nautittua ja nimenomaan klubilla !

    Joskus tulee savuteltua kierroksen päätteeksi klubin terassilla kuivan siiderin kera. Jos menee hermot, niin kentälläkin (varsinkin ruuhkassa). Poltan aika harvoin. Tämäkin muuten riippuu pelikaverista, jos hän ei polta niin en minäkään.

    Nimetön

    Poltan poltan ja olutkin maistuu..

    Tarjoatko?

    Nimetön

    kyllä biitti huules tulee lyötyä palloo vähän liian useinki…melkein koko rundin tahtoo olla aina biitti huulessa ja sen sit kyllä ylähuulessa tunteeki. en kyllä suosittele kellekään…talvella aina sit rauhoittuu toi nuuskaaminen. olut maistuu aina rundin jälkeen…ehkä senki takia et lasketaan skinit ja porukalla spekataan aina rundin tapahtumat hyvässä hengessä.

    Kyllä kesäillassa olut maistuu; joko kruunamaan onnistuneen kierroksen makustelemalla pelin parhaita paloja vielä kerran tai hälventämään epäuskoa, turhautumista, v***tusta ja muita epätoivottuja tuntemuksia.

    Tupakki ei oo palanut kymmeneen vuoteen ja sikaria ei pää kestä…

    Nimetön

    Olut maistuu enimmäkseen pahalle, mutta en tiedä miksi. Yritän selvittää sitä maistelemalla mahdollisimman monia, pääasiassa tummempia laatuja. Hekkasen Mikalla oli näemmä samanlaisia (yleviä) aatoksia aiheesta.

    Mutta pitääkö tässäkin kejussa pysyä aiheessa? Mulla olis ollu basistivitsejäkin…

    Polttaa en oo oppinu, enkä enää viitti opetella.

    Ja kaljakin on parhaillaan silloin kun sen tuntee ansainneensa, niinkus hyvän rundin jälkeen( tai saunassa parhaiden kamujen kanssa tai talkoissa tai terassilla tai tai tai nyt!)

    …tai klubilla. Muuten kyllä silloin tällöin.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
Vastaa aiheeseen: Gallup: Poltatko / maistuuko olut ?

Etusivu Foorumit Yleistä Gallup: Poltatko / maistuuko olut ?