23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Focus

Etusivu Foorumit Yleistä Focus

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tulipa pelattua sunnuntaina uudestaan tuo Hyvinkään kenttä. Kuusi reikää meni kohtalaisen rennosti hyvässä seurassa, mutta sitten omaan tyyliini aloin taas laskemaan niitä halvatun bogipisteitä. Keskittyminen lyöntiin katosi lähes kokonaan ja lopputuloksena tulos karkasi kuusi pistettä vaille tasosta. Mikähän tähän keskittymisen hallintaan saamiseen auttaisi – kierros ilman tuloskorttia? Kierroksesta jäi loppujen lopuksi sössimistäni huolimatta kuitenkin ihan kiva fiilis – kiitoksia peliseuralle.

    Eipä taida olla mitään poppakonstia keskittymiseen. Pitää vaan skarpata huolella.

    Eipä itsellänikään fokus oikein ko. kierroksella etuysin jälkeen pysynyt. Nimimerkillä 38+44… :o) Kiitos vaan sinnekin peliseurasta!

    Ainoo neuvo jonka minä annan on ’Play the game, don´t try to win it.’ Tai jotain sinnepäin.

    Nauttikaa pelaamisesta älkääkä tuijottako niitä lyöntimääriä niin pelikin sujuu huomattavasti paremmin. Jos niitä lyöntejä tuijottaa alkaa se hillitön hammasten kiristely ja pelistä katoaa rentous jota vaaditaan hyvän tuloksen tekemiseen. Kun tietää oman tason jolla pystyy pelaamaan peli sujuu juuri sillä tasolla jolle se kuuluu, kun unohtaa niiden lyöntien ajattelemisen… =)

    Näillä ohjeilla ainakin itse olen saanut pelin pysymään juuri sillä tasolla millä pystyn pelaamaan ja tätä mukaa kehittymistäkin on tapahtunut parempaan suuntaan huomattavasti enemmän kuin sillä, että yrittää parantaa suoritustaan.

    Niin, mulle jokainen kierros on harjoituskierros. Tosin jokainen mahdollisuuksien mukaan on myös potentiaalinen tasoituskierros joten mulla on tapana lyödä kortti pelikaverin kouraan. Täytyisi vaan opetella laskemaan ne pisteet #18 reiän jälkeen…

    Juu kaikki kierrokset ovat harjoituskierroksia, mutta silti minä merkkautan tulokseni pelikaverilla ja haluan nimmarin siihen korttiin ja palautan jokaikisen tuloskortin seuralle… Näin ei tule ainakaan paineita ja ihmetyksiä siitä, että nyt pelaan tasuri kierrosta ja pitäis pelata jotenki paremmin tai omalla tasolla vähintäänkin…

    JA samaten tällä tavalla oon onnistunu vähentämään jännitystä kilpailuissa pelaamisesta… Kaikki kierrokset mitä pelaan on vain siksi, että pääsee nauttimaan pelaamisesta =)

    Juu, tuohon on pyrkimys. Tässä vaiheessa tosin mun täytyy ihan miettiä tätä asiaa joka kerta ja osin tästäkin syystä mopo pääsee karkaamaan käsistä.

    Mutta eiköhän se tästä – lisää kierroksia!

    Ja pitkiä lyöntejä kaikille, tasapuolisesti:)

    Yhdeltä Pro:lta tuli hyvä neuvo, älä yritä tehdä tulosta, pelaa vain peliä tulos tulee itsestään.

    Itselläkin tuli alussa ja tulee vieläkin välillä fiilis nyt tehdään huipputulos, mutta harvoin se niin onnistuu. Parhaimpaan tulokseen olen päässyt kun yrittää pelata peliä rennosti ja kiukuttelematta epäonnistumisista ja yrittämällä keskittyä kaikkiin lyönteihin. Tulos tulee kyllä aivan itsestään joskus parempi ja joskus huonompi.

    Jaa kierros minikierroksiksi ja pelaa niitä. Meni edellinen miten tahansa, aloita aina alusta uusi minikierros, jolle keskityt

    esim.

    1-2-3

    4-5-6-7

    8-9-10-11

    12-13-14-15

    16-17-18

    Toi kuullostaa metkalta idealta… kiitoksia

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Focus

Etusivu Foorumit Yleistä Focus