23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Firmakisat

Etusivu Foorumit Yleistä Firmakisat

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Mitä mieltä ole ns. firmojen kutsukilpailuista.Osallistutko kaikkiin vain laistatko.Tääytyisikö ne aina olla yhteislähtöinä.VIITSITKÖ ROIKKUA ODOTTELEMASSA PALKINTOJEN JAKOA, JOS EI OLE YHTEISLÄHTÖ. Tuskastutko,kun yhteislähdöt kestävät aina yli 5 tuntia.Osallistuin aiemmin n. 20 firman kutsukilpailuun vuosittain.Tänä vuonna vain viiteen,kunyhteislähdöt ovat vähentyneet. Ei huvita roikkua glubilla paria tuntia, jaon myös epäkohteliasta lähteä pois keskenkin.

    Johan sinulla onkin iso ongelma. Voit tietysti ratkaista sen siten että menet vain syömään ilmaisen aamiaisen ja haet samalla ilmaisen pallopaketin, käyt sitten työpaikalla (no, ehkä turhaa), ja tulet sitten takaisin syömään ilmaisen lounaan/päivällisen. Eihän siellä kukaan tarkista, oletko pelannut vai etkö. Ties vaikka saat vielä kaikille jaettavan sukkapaketin aterian yhteydessä. Muutama (ilmainen, kuka niistä maksaisi) olut, ja, yes, konjakki. Ja vielä 19 kisaa jäljellä, voi kauheata….

    No, onneksi kirjoituksesi oli vitsi.

    Nimetön

    Kaikenlaisia vastauksia ja kommentteja sitä täältäkin pallstalta saa ,kun tietokoneita on hankittu Hesperian sairaalaan,nikkilään ja kellokoskellikin.

    Firmakisat, jee! Kuinka niihin pääsisi useammin, missä kutsu- ja postituslistat majailevat? Minulla olisi aikaa ja vielä runsaammin motivaatiota.

    #499813 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Monenlaista ongelmaa tuntuu kansalaisilla olevan. Toinen ei saa kutsuja ja toinen saa, mutta ei viitsi osallistua. Itse en ole saanut kutsua mihinkään firmakisaan , joten ilmottaudun myös sinne jonotuslistalle, kun ensi kesän kisakutsuja lähetetään.

    #499814 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Firmakisat ovat ihan hauskoja tapahtumia. Kyllä ne aina työpäivän voittavat. Ainut asia mikä niissä mietityttää on kuinka moneen kisaan kauden aikana kehtaa lähteä töistä. Se on usein koko päivän homma eli töissä ei ehdi sinä päivänä käydä. Viime kesänä tuli käytyä n. 10 firmakisassa. Muutama piti jättää väliin, kun pahimpaan tai parhaimpaan aikaan olisi ollut kolmet kisat perättäisinä päivinä.

    #499815 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Möttönen osoitta reilusti, että me olemme erilaisia ihmisinä ja kolhvareinakin.

    Firmakisat ovat minulle golfin ’ suolaa ’ positiivisessa mielessä.
    Möttönen taitaa olla niitä golfareita, joile aika on hupaa ja kallista tuhlattavaksi.

    Yhteislähdöillä on minulle se hyvä puoli, että kiire on kaukana kisasta. Ei tosiaan auta onko 15 min aiemmin t. myöhemmin maalissa. Usein kilparyhmässä tapaa vanhoja tai uusia tuttuja, joiden kanssa voi rupatella pelin aikana, pelin jälkeen saunassa ja usein ilmaisen aterian äärellä.

    Minulle on harvoin ongelma palkintojen odottaminen – en koskaan kerkiä riittävästi valmistella puhetta.

    En saa liikaa kutsuja, joten olen kiitollinen kaikista kutsukilpailuista, joita saan ja koetan osoittaa sen isännilleni, jotka sentään näkevät paljon vaivaa viihtymisekseni.

    Pidän vähän epäkohteliaana tapaa, jolla palkintojen jakoon suhtaudutaan – vain palkinnonsaaajat ovat jäljellä – olisi kohteliasta isännille , että suurin osa vieraista kunnioitttaisi myös palkintojen jakoa ja tällä kerralla paremmin pelanneita kilapkumppaneitaan positiivisella läsnäolollaan.

    Osallistu vähemmän, mutta tee se kunnolla.

    #499816 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jees, on noita firmaskaboja monella tapaan järjestetty. Yhteislähtö on mukavin, koska turhaa odottelua ei tule ja ennen ja jälkeen rundin tapaa koko jengin (sosiaalinen puoli osa näitä skaboja), kun taas peräkkäisillä lähdöillä valtaosa pelaajista tuntuu häipyvän ennen palkintojenjakoa.

    Jostain syystä aika usein firmakisoista tuntuu scratch-skaba puuttuvan. Toisi mukaan urheilujuhlaa kisaan. Firmakisoissa on enemmän noita tasaiseen yli 40 bogipisteen lyöviä osaanottajia…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Firmakisat

Etusivu Foorumit Yleistä Firmakisat