23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Finnair Masters Lady Challenge / Infront Finland Oy lupaukset

Etusivu Foorumit Yleistä Finnair Masters Lady Challenge / Infront Finland Oy lupaukset

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onkohan meitä monta? Finnair Masters Lady Challenge -kisoihin osallistujille luvattiin ’tervetulopaketti, jossa mm. Haltin golfpaita’. Paitaa ei ollut saatavissa ainakaan Vuosaaren kisassa 19.7.2006 ja se luvattiin toimittaa postitse. Eipä ole tähän päivään mennessä näkynyt. Infront Finland Oy on firma, joka on nuo paidat luvannut toimittaa. Asiasta vastuullinen henkilö ei vastaa sähköpostikyselyihin eikä tekstiviesteihin. Sain hänet puhelimitse kiinni reilu viikko sitten ja lupaus oli, että ’ Paita postitetaan, jos ei samana päivänä, niin ainakin huomenna ja laitan mukaan liput Finnair Mastersiin Taliin kun olet joutunut näin pitkään odottamaan paitaa.’ No, eipä näkynyt kumpaakaan, ei paitaa eikä lippuja. Ihmettelen suuresti kyseisen firman toimitakulttuuria. Ehkä se paita saapuu ’joululahjaksi’ tai sitten ei ollenkaan …

    Nimetön

    Liput tulee sulle varmaan ensi tiistaina ja paita ei koskaan, kun ’on niin kiirettä näitten kaikkien tapatumajärjestelyjen kanssa’ ja pitää siirtää panokset siihen, että Jokerit pääsisivät edes säälipleijareihin.

    Kyllä parempi todennäköisyys on, että saat paidan ennen joulua kun se, että jokerit pääsee säälipleijareihin.

    EFC

    minä luulen että Jere on saanut potkut siitä toisesta seurasta, ennenkuin paita tulee 😉

    Nimetön

    Hei !

    Olen todella pahoillani omasta puolestani, että olet joutunut odottamaan paitaasi ja viestiisi ei ole vastattu. Osa paidoista saatiin kyseisenä päivänä postiin ja loput, vielä puuttuvat koot pakataan ja toimitetaan maanantaina.

    Valitettavasti meillä oli ongelmia paitojen kokojen kanssa. Olimme tilanneet kilpailuihin paitoja etukäteen runsaasti tietyllä kokojakaumalla, mutta osoittautui, että tiettyjä kokoja meni runsaammin kun toisia. Tämän lisäksi uusien tilaaminen ja oikeiden kokojen löyminen näin loppukesästä on ollut haasteellista.

    Voitko ystävällisesti soittaa minulle vaikka heti, niin sovitaan mihin voin lippusi toimittaa. Paidan saat minulta paikan päällä.

    Terveisin, Outi Eriksson

    Eipä tässä enää ollut kysymys lipuista, vaan siitä suuresta ihmetyksestä,
    että jollakin yrityksellä on tänä päivänä varaa kohdella maksavia asiakkaitaan
    kerrotulla tavalla. Hienoa että teillä on!

    Hei,

    Tutulta kuulostaa. Jäin myös ilman paitaa ja olen viestittänyt asiasta vastuuhenkilölle saamatta vastausta. Todella käsittämättömän ylimielistä käytöstä, vastaukseksi meiliinhän olisi riittänyt muutama ystävällinen sana. Sen kirjoittamiseen olisi riittänyt kymmenen sekuntia.
    Selitys paitojen kokojakaumasta ihmetytti, paidan mallihan oli sellainen, että jos naisella on yhtään rintoja, on pakko valita se suurin koko, joka siis loppui kesken.

    Liput Taliin olisi kyllä kelvannut, nehän olisi jopa voinut lähettää ihan erikseen !

    Erittäin harmillista, koska tapahtuma muuten oli hyvin järjestetty ja organisoitu ja oli tervetullut nostamaan naisgolfia Suomessa.
    Odotan mielenkiinnolla, milloin (jos) paita tulee ja millaisen selityksen/hyvityksen kera.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Finnair Masters Lady Challenge / Infront Finland Oy lupaukset

Etusivu Foorumit Yleistä Finnair Masters Lady Challenge / Infront Finland Oy lupaukset