23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Eväät hukassa???

Etusivu Foorumit Yleistä Eväät hukassa???

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183458 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minkaslaisella varustuksella te lahdette 18 reikaa kiertamaan? Onko bagi tyhja herkuista vai luotatteko puolivalin kahvilan tarjoiluun? Tuoko kioski-cart-tytto (onko naita Suomessa?) mahaan taytetta vai loytyyko omasta bagista herkut joka lahtoon? Nelja-viisi tuntia on kuitenkin pitka aika… Itse lahden kierrokselle aina herkut mukana omassa bagissa: kunnon voileipa, pari hedelmaa, jokunen karkki, limu ja paljon vetta. Energiaa ja nestetta pitaa ajatuksen rikkojana olla mukana joka kierroksella. Mikaan ei ole mukavampaa kun huonon reijan jalkeen heittaa suklaat suuhun tai kaivaa kymppi-reijan tee-boxilla voileivat esiin. Taas jaksaa ja taas luistaa. Mitens muilla?

    #365382 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kun ottaa huomioon matkan kentälle, rangella käynnin ja tämän jälkeen itse kierroksen niin kyllä tähän kaikkeen saa aikaa kulumaan hyvinkin 7 tuntia, välillä ylikin. Vaikka ennen kierrosta käväisisi klubilla jotain pientä haukkaamassa täytyy ainakin allekirjoittaneen jollain tapaa vielä kierroksen aikana tankata jo pelkästään veren sokeriarvojen tasaisena pitämisen vuoksi. Ja kun kentällä, jolla useinmiten pelailen ei ole puolivälin baaria saatikka tapana viettää taukoa ysin jälkeen, omat eväät on mukana.

    Yleensä mukana on vähän suklaata (nami nami!) ja jokin myslipatukka. Lisäksi banaania tai omenaa sekä etenkin kesällä runsaasti vettä. Välillä tulee syötyä kaikki evästykset, välillä osa jää nauttimatta. Pääasia on että tarvittaessa saa haukata jotain suuhunsa eikä pääse energiahukka tai alhaiset sokeriarvot sotkemaan peliä.

    Niin, ja jos joskus sattuu tosi epäonninen väylä pallon halutessa käydä läpi kaikki mahdolliset väylältä löytyvät esteet ja metsiköt niin ai että on mukava kerätä seuraavalle reiälle tsemppiä hyvän suklaan avulla ;o)

    #365383 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei mitään. Helppoa. Korkeintaan pullo vettä, ja puolimatkassa kuppi kahvia, jos siihen on tilaisuus.

    #365384 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Wateria ja pitkiä tiitä.

    #365385 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    …siis vettä ja teepussi?

    #365386 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itselläni ei ole tapana mennä kentälle syömään vaan pelaamaan :-).

    Otan mukaan ainoastaan vettä. Jos olisi hellettä, saatan laittaa veden sekaan urheilujuomaan.

    #365387 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minulla on iso propleemi sillä olen niitä ihmisiä jotka syö kolme ateriaa päivässä aamiaisen lisäksi ellei enempää ole tarjolla.

    Vaikka söisin tukevasti lähtiessä tuppaa silti nälkä yllättämään kentällä. En kuitenkaan pidä mukana paljoakaan eväitä sillä omenasta tulee vain vihaiseksi ja leipäkin on itsensä kiusaamista. Otan vain juotavaa mukaan ja ehkä makeisia jotka pitävät näläntunteen tehokkaasti poissa. Viiden tunnin kiekat ei ymmärrettävästi ole oikein suosiossani (tuskin kenenkään).

    #365388 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kunnon pasta-annos noin tunti-kaksi ennen kierrosta. Kierroksella ainoastaan runsaasti vettä. Liika syöminen veltostuttaa, mutta kevyt vatsa pitää skarppina.

    Nälkäiset sudet metsästävät parhaiten.

    #365389 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itselläni on bägissä korkeintaan juomapullo (riippuen kelistä 0,5l – 1,5l , mehua, energiajuomaa, limua, vettä ) taskussa sensijaan tupakka-aski. niillä pärjää hyvin ne muutamat tunnit kun on pelaamassa. Riippuen kylläkin siitä että meinaako kiertää 18 tai 36 reikää, jos 36 niin klubille syömään jotakin.

    #365390 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sama meininki mullakin kuin Fordilla eli kentälle mennään pelaamaan eikä picknikille. Bägissä pullo vettä johon usein sekoitettu urheilujuomaa (kesällä vielä toinen pullo puhdasta vettä). Satunnaisesti saattaa olla mukana myös hiukan karkkia.

    Puolimatkassa sitten voi tukea kahvilan pitäjää ja nauttia pulla kahvit.

    #365391 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Aiheen vierestä mutta sivuten kummiskin…

    Tulipas mieleen, että Jenkeissä kentällä kiersi, varmaan muissakin maissa, kärry jossa oli purtavaa ja juomaa myytävänä. Mahtaakos kotomaassa olla millään kentällä tälläistä käytäntöä? Nyt en sitten kysy onko se hyvä vai huono puoli ja mitä se maksaa yrittäjälle ja onko hintataso ok ja onko lisämaa hyväksi jollekin klubille. Ihan vaan haluan tiedustella onko tälläisiä kärryjä käytössä kotomaassa. Mutta anteeksi nyt kummiskin etukäteen jos tämä saa jossain otsasuonen pullistumaan ja kirjoittamaan, että mitä ne kärryt siellä kentällä hidastamassa peliä…paskat, unohtakaa koko kysymys 🙂

    #365392 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vedätkö AINA pasta-annoksen ennen kierrosta? Mahtaa alkaa tympiä lomalla, kun pelaa 5 kierrosta viikossa?

    Varmaan jo odottelit tämäntyyppistä näsäviisastelua?

    #365393 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mikkelissä Annilan kentällä ei ole ’puolimatkan krouvia’, mutta ainakin heinäkuussa kierteli eineskärry kentällä( häiritsemättä peliä).

    #365394 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Minäkään en lähde piknikille kierrokselle mutta jos en syö mitään, niin kympin jälkeen jo alkaa heikottamaan. Syön kierroksen aikana yhden banaanin ja ruisleivän. Juomana vesi. Mutta villisika olisi jo liikaa, kautta teutateksen.

    #365395 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Odottelin ja otin aikaa. 32min oli vähän pidempään kuin ounastelin 🙂

    #365396 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vettä ja pöröpullo bägiin ja klubilla kahvia ja kaljaa. Joskus tulee tuettua ravintolaa pullan tai sämpylän ostolla.

    #365397 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    kyllä vakkari pizzapaikasta pizza tulee aina kuljetettuna 10.tiille, tosin välillä tulee 5.tunnin kierroksia, koska muistaa tilata vasta liian myöhään ni pitää muutamat vikat reijät etuysiltä pelata hitaammin.

    – ainakin katinkullassa olen joskus taxfree kärryyn törmännyt.

    #365398 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kytäjällä kurvaili ainakin alkusyksystä juomaa ja syömää sisältänyt ajoneuvo ohjaimissaan ystävällinen nuori naishenkilö. Se oli iloinen yllätys, kun olin kiireissäni unohtanut vesipullon kotiin.

    #365399 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Yleensä juodaan ennen kierrosta tuopillinen olutta, helteellä kaksi. Jos mahdollista otetaan tuopilliset myös puolivälissä.

    Joskus saatan tunkea bägiin pullon pari vettä kierroksen aikana juotavaksi.

    Kun 18 reikää on ohitse käydään saunassa ja sen jälkeen vasta syödään klubilla.

    #365400 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Just oli Golf Channelilla juttua, etta normaali kokoisen miehen pitaisi kesaisena paivana juoda gallona vetta pelirundillaan. Gallonahan on vajaa 4 litraa. Puoli litraa ennen pelia, puoli litraa pelin jalkeen ja loput pelin aikana.

    Naista vastauksista tulikin yksi todella arsyttava asia mieleen Suomen joiltain golf-kentilta: naa pakolliset kahvila ym pysahdykset ysi-reijan jalkeen. Jotkut menee vetamaan pullakahvit, toiset yhden pitkan, kolmannet ties minne…

    Mina en ymmartanyt ollenkaan.

    #365401 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mulla ei yleensä ole mitään mukana kentällä. En jaksa alkaa pupeltamaan jotain eväitä kesken kaiken.

    Jos tuntuu, ettei energiat riitä, niin sitten ostan ysin jälkeen sokerilimun klubilta, yleensä en kyllä sitäkään.

    Kisat on sitten erikseen, kun niissä saa välillä junnata niin uskomattoman monta tuntia (taas päästään tähän hidas peli -aiheeseen :P). Kisaan yleensä yritän ottaa jotain energiajuomaa, että varmasti jaksaa… Suklaita tai muita syötäviä en kyllä kisassakaan.

    #365402 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Normaalisti pelaillessa lyhyt tauko ulosmenon (9-väylän) jälkeen on asiallista. Siinä voi hyvin siemaista tuopillisen tai syödä eväitään. Toki tulee huomioida että kenttä rullaa, eikä pysähdyksestä koidu kenellekään häiriötä.

    Jenkeissä kun ajellaan autolla ei liene tarvetta pysähdellä kierroksen aikana.

    Toisaalta Thaimaassa pysähdytään joka 3-4 väylän jälkeen kioskille katoksen alle tankkaamaan juotavaa jne.

    Maassa maan tavalla.

    Toinen juttu on kun pelataan kilpailua. Siinä ei ole tapana suuremmin stoppailla. Toki niin että lyhyt, muutaman minuutin ’huoltopaussi’ on yleensä paikallaan.

    Meikäläiselle golf ei ole niin ryppyotsaista touhua etteikö voisi pelata rennosti, sen mukaan mitä kentillä on yleensä tapana. Eväätkin muuten vaihtelee tilanteen mukaan.

    #365403 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KHI

    Kierrokselle mukaan tulee otettua lähes aina sama setti eväitä: pari litran pulloa energiajuomaa pitämään kivennäisaineiden tason kohdallaan energiasta puhumattakaan, pari banaania ja muutama leipä. Olen huomannut näin pysyväni terävänä vielä takaysin viimeisilläkin rei’illä eikä pääse nälkä yllättämään mahan kurnimisesta puhumattakaan.

    #365404 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kytäjällä kierteli tosiaan joku ison kärryn kanssa. Palvelu pitää kuitenkin ilmeisesti tilata ennen kierrokselle lähtemistä, koska kärry ajoi ohi 20 metrin päästä eikä kuljettaja reagoinut huutoihin eikä heilutuksiin. Tai sitten se on tarkoitettu vain osakkaille.

    #365405 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Reilusti juotavaa. Ei koskaan limua. Yleensä Dexalia. Ruisleipää ja/tai banaania ja puputtelen vähitellen. Ei koskaan karkkia tai suklaata sokeripiikkien ja niitä seuraavien romahdusten takia.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
Vastaa aiheeseen: Eväät hukassa???

Etusivu Foorumit Yleistä Eväät hukassa???