Aihe: Eikö kukaan uskalla kommentoida ? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Eikö kukaan uskalla kommentoida ?

Etusivu Foorumit Yleistä Eikö kukaan uskalla kommentoida ?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189098 Ilmoita asiaton viesti

  … miten Sami ja Jarkko onnistuvat selostuksissaan :-D Leppoisaa keskustelua – ei ehkä niinkään kisan selostamista…

  #502488 Ilmoita asiaton viesti

  Hauskalta kuulostaa tuo Soikkelin kirjakieli. Eivät tosiaan keskity siihen selostamiseen niinkään, mutta mitäpä tuosta, mielenkiintoista läppää pojat heittää joka tapauksessa. Ihan kivaa vaihtelua.

  #502489 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vaihtelu virkistää!

  Mun mielestä oikea suunta kunhan sopiva mixi löytyy. Sopivasti selostusta ja aina väliin kunnon läppää ja vuoropuhelua. Hyvä pojat!

  #502490 Ilmoita asiaton viesti

  Ei kavereita ainakaan huumorimiehiksi voi haukkua. Tylsää! TYLSÄÄ! Vielä tylsempää kuin Nelosen huru-ukoilla. Ne tekee sentään edes joka selostuksessa sen verran mokia, että naurattaa.

  #502491 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mä katoin taas peliä 🙂 en välittänyt kavereista, vaikkakin olivat melkeen aina ihan ajan tasalla mitä missäkin tapahtuu.

  Keskitytään olennaiseen… eli GOLFFIIN 🙂

  #502492 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä vaan että ottivat oman linjan. Perinteinen toiminnan kuvaus ’Choi lyö palloa, pallo putoaa…’ -tyyliin ei oikein sovi golfiin. Pelihän etenee siinä silmiemme edessä. Analyysejä, taustoja, mutta toki pelitilanteen mukaisesti.

  Rutiinia tulee ajan kanssa.

  #502493 Ilmoita asiaton viesti

  Onkos kyse viikonlopun ET-kisasta Urheilukanavalla? Pääsin viikonloppureissuni jälkeen vasta eilen illalla kisan makuun – enkä ole vieläkään mistään kuullut, ketä siellä selostamassa oli… Siispä oma mielipiteeni tuleekin aivan ilman ennakkoasenteita.

  Mukavaa jutustelua, ei tosiaankaan perinteistä virheitä välttävää ammattiselostamista. Kivaa, piti hereillä ja oli mukava seurata kisan etenemistä. Muutamat sanailut saivat naurunkin ilmoille: ’Oliko se söpsö?’ hyvinkin hämmästyneen kuuloisena 🙂 Muutamaan kertaan olin kuulevinani studiosta jopa pidätettyä naurua 🙂

  Lisää tällaista. Ketkä siellä studiossa siis olivat?

  #502494 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juu nyt kun tarkemmin ajattelee vlopun golf antia niin en nukahtanut kesken lähetyksen =) Liekö ollut selostajien ansiota vai mitä, mutta eilen illallakin pysyin hereillä viimeiseen minuuttiin asti eikä ollut minkaanlaisia hereillä pysymis ongelmia =) Tyryn selostuksen aikana lähes jokainen kerta olen nukahtanut ainakin 15minuutiksi. =)

  #502495 Ilmoita asiaton viesti

  Pojilla oli selvästi ensikertalaisten alkukankeutta. Hymy tosin nousi huulille kun pojat puhuivat Tyrystä. Pojat kutsuivat Tyryä suomen golfin aivoiksi ja auringoksi 🙂

  Mutta kuten Janko totesi, keskitytään siihen peliin eikä selostuksiin.

  #502496 Ilmoita asiaton viesti

  Tottakai se näkyi ja kuului, että persoonallinen tyyli on haussa sekä selostajilla että kuulijoilla ja katselijoilla.

  HCP ei ole selostamisessa vielä singeli ehkä 25 . ?

  Vaimoni muistaa englannin kieliset hohottajat, jotka selostivat
  eurosportilla , kun golfia tuli sieltä enemmän. Ne kaverit nauroivat aivan julkeasti jonkun vatsalle esim Monty tai joillekin katselijoille tosi piristävän ilkeästi. Ja aina hohottivat päälle.
  Vaimoni ei katsonut kolhvia, muta kuuli hohotuksen ja arvasi, että ukko katsoo taas. tai hohottaa kolohvia.

  Oli muuten omituinen tunne kun katseli TV:ssä golfpalloa ilmassa – ennekuin itse oli pelannut väylääkään. Kyllä sitä ihmetteli, että mitä tossa on hohtoa verrattuna nyt esim futariin ja kuka tosta pienen pallon kattomisesta nauttii.

  No minä minä minä !!! Katon kaiken kolhvista.

  Sami ja Jarkko hakekaa oma tyylinne – tällainen paripuhelu
  on selvästi parempaa kuin tyryn yksinpuhelu, vaikka fiksu kaveri onkin. Teemun tulee löytää kans´joku hohottaja vierelleen.

  Se hohotus oli muuten ihan kivaa – missähän hohottajta nyt ovat ja keitä he olivat.

  HOHOHOHOPHO.

  #502497 Ilmoita asiaton viesti

  Minua S & J:n välitön jutustelu kyllä miellytti, vaikkakin joidenkin mielestä on varmasti tv-lähetykseen aivan liian epäformaalia.

  Tyryllä yksin selostaessaan tulee ehkä hivenen liian verkkaiseen tahtiin sitä puhetta, jolloin tällaiset mtv-sukupolven lyhytjänteiset nulikat niinkuin minä ja Ax0 😉 ehtivät kyllästyä ja nukahtaa.

  Itse kiinnitin huomiota rytmityshäröilyihin, esim toinen alkoi selittää jotain tilastodataa Choin kaudesta pga:lla kun ratkaiseva lähestymislyönti oli ilmassa, jolloin pallon tippuessa ihan lipulle toinen pojista sitten alkoi puhua toisen päälle.

  Eli vähän jatkuvuutta siihen hommaan, niin hyvä tulee. Kokemus varmasti auttaa.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Eikö kukaan uskalla kommentoida ?