26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Eikö kukaan uskalla kommentoida ?

Etusivu Foorumit Yleistä Eikö kukaan uskalla kommentoida ?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • … miten Sami ja Jarkko onnistuvat selostuksissaan :-D Leppoisaa keskustelua – ei ehkä niinkään kisan selostamista…

    Hauskalta kuulostaa tuo Soikkelin kirjakieli. Eivät tosiaan keskity siihen selostamiseen niinkään, mutta mitäpä tuosta, mielenkiintoista läppää pojat heittää joka tapauksessa. Ihan kivaa vaihtelua.

    Vaihtelu virkistää!

    Mun mielestä oikea suunta kunhan sopiva mixi löytyy. Sopivasti selostusta ja aina väliin kunnon läppää ja vuoropuhelua. Hyvä pojat!

    Ei kavereita ainakaan huumorimiehiksi voi haukkua. Tylsää! TYLSÄÄ! Vielä tylsempää kuin Nelosen huru-ukoilla. Ne tekee sentään edes joka selostuksessa sen verran mokia, että naurattaa.

    Nimetön

    Mä katoin taas peliä 🙂 en välittänyt kavereista, vaikkakin olivat melkeen aina ihan ajan tasalla mitä missäkin tapahtuu.

    Keskitytään olennaiseen… eli GOLFFIIN 🙂

    Hyvä vaan että ottivat oman linjan. Perinteinen toiminnan kuvaus ’Choi lyö palloa, pallo putoaa…’ -tyyliin ei oikein sovi golfiin. Pelihän etenee siinä silmiemme edessä. Analyysejä, taustoja, mutta toki pelitilanteen mukaisesti.

    Rutiinia tulee ajan kanssa.

    Onkos kyse viikonlopun ET-kisasta Urheilukanavalla? Pääsin viikonloppureissuni jälkeen vasta eilen illalla kisan makuun – enkä ole vieläkään mistään kuullut, ketä siellä selostamassa oli… Siispä oma mielipiteeni tuleekin aivan ilman ennakkoasenteita.

    Mukavaa jutustelua, ei tosiaankaan perinteistä virheitä välttävää ammattiselostamista. Kivaa, piti hereillä ja oli mukava seurata kisan etenemistä. Muutamat sanailut saivat naurunkin ilmoille: ’Oliko se söpsö?’ hyvinkin hämmästyneen kuuloisena 🙂 Muutamaan kertaan olin kuulevinani studiosta jopa pidätettyä naurua 🙂

    Lisää tällaista. Ketkä siellä studiossa siis olivat?

    Juu nyt kun tarkemmin ajattelee vlopun golf antia niin en nukahtanut kesken lähetyksen =) Liekö ollut selostajien ansiota vai mitä, mutta eilen illallakin pysyin hereillä viimeiseen minuuttiin asti eikä ollut minkaanlaisia hereillä pysymis ongelmia =) Tyryn selostuksen aikana lähes jokainen kerta olen nukahtanut ainakin 15minuutiksi. =)

    Pojilla oli selvästi ensikertalaisten alkukankeutta. Hymy tosin nousi huulille kun pojat puhuivat Tyrystä. Pojat kutsuivat Tyryä suomen golfin aivoiksi ja auringoksi 🙂

    Mutta kuten Janko totesi, keskitytään siihen peliin eikä selostuksiin.

    Tottakai se näkyi ja kuului, että persoonallinen tyyli on haussa sekä selostajilla että kuulijoilla ja katselijoilla.

    HCP ei ole selostamisessa vielä singeli ehkä 25 . ?

    Vaimoni muistaa englannin kieliset hohottajat, jotka selostivat
    eurosportilla , kun golfia tuli sieltä enemmän. Ne kaverit nauroivat aivan julkeasti jonkun vatsalle esim Monty tai joillekin katselijoille tosi piristävän ilkeästi. Ja aina hohottivat päälle.
    Vaimoni ei katsonut kolhvia, muta kuuli hohotuksen ja arvasi, että ukko katsoo taas. tai hohottaa kolohvia.

    Oli muuten omituinen tunne kun katseli TV:ssä golfpalloa ilmassa – ennekuin itse oli pelannut väylääkään. Kyllä sitä ihmetteli, että mitä tossa on hohtoa verrattuna nyt esim futariin ja kuka tosta pienen pallon kattomisesta nauttii.

    No minä minä minä !!! Katon kaiken kolhvista.

    Sami ja Jarkko hakekaa oma tyylinne – tällainen paripuhelu
    on selvästi parempaa kuin tyryn yksinpuhelu, vaikka fiksu kaveri onkin. Teemun tulee löytää kans´joku hohottaja vierelleen.

    Se hohotus oli muuten ihan kivaa – missähän hohottajta nyt ovat ja keitä he olivat.

    HOHOHOHOPHO.

    Minua S & J:n välitön jutustelu kyllä miellytti, vaikkakin joidenkin mielestä on varmasti tv-lähetykseen aivan liian epäformaalia.

    Tyryllä yksin selostaessaan tulee ehkä hivenen liian verkkaiseen tahtiin sitä puhetta, jolloin tällaiset mtv-sukupolven lyhytjänteiset nulikat niinkuin minä ja Ax0 😉 ehtivät kyllästyä ja nukahtaa.

    Itse kiinnitin huomiota rytmityshäröilyihin, esim toinen alkoi selittää jotain tilastodataa Choin kaudesta pga:lla kun ratkaiseva lähestymislyönti oli ilmassa, jolloin pallon tippuessa ihan lipulle toinen pojista sitten alkoi puhua toisen päälle.

    Eli vähän jatkuvuutta siihen hommaan, niin hyvä tulee. Kokemus varmasti auttaa.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Eikö kukaan uskalla kommentoida ?

Etusivu Foorumit Yleistä Eikö kukaan uskalla kommentoida ?