26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Ei Ilonen

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tuttu juttu, jatkoonpääsy vaatii taas 66:n kierroksen. Olishan se kiva jos se joskus napsahtais.

    Joo’o… Ei oikein toimi toi homma. No ehkä sillä taas jossain isossa kisassa lykästää sen verran että saa pitää korttinsa…

    Hyvä Mikko! Upea tulos.

    Tuosta on hyvä jatkaa vaikka mihin. Vaikka jatko viikonloppuna ei jostain syystä kulkisi, saa tuosta varmasti potkua keväälle.

    Just kun pääsee sanomasta jotain iloisesta niin heti napsahti. Hyvä Mikko, ihan miehekäs score. Jatka vaan samaa linjaa, niin ei mene kauaa, kun tulee jymyjuttu.

    Tässähän tulee hinku päästä kentälle naputteleen birdieitä!

    Jummankekka kun Mikko jatkas samaan tahtiin, niin olis eri hyvä into katsoa kisoja urheilukanavalta.

    Oho… Pitänee ottaa vähän sanoja takaisin…

    Toisaalta jos täällä miestä moitittaisiin oikein huolella niin meniskö 60 rikki ens kierroksella? 🙂

    hieno viime yö. Ilosella paras kierros ja tietääkseni Tuomas Tuovinen jaettu kakkonen.

    PS. Rovaniemellä kenttä auki (väri pallot) linkki:

    http://www.arcticgolf.net

    Nimetön

    Jotenkin minullakin on sellainen kutina, että Mikolla on tuo ’maailman lyhin pururata’ eli korvien väli kohtalaisen kovassa kondiksessa. Siitähän näin uskomaton nousu pahasta ahdingosta on pitkälti kiinni.

    Toivon sydämeni pohjasta, että Mikko varmistaisi ensi kauden ET:n korttinsa mahd. aikaisessa vaiheessa, jolloin voisi lopun kautta pelata huipputuloksia ilman paineita.

    Hyvä, Mikko!

    Nyt ei muuta kuin viikonlopun rundit 65 pintaan; muutama viiden pisteen eagle-putti sisään, riittävästi birkkuja eikä yhtään bogia – muista rökäleistä puhumattakaan, ja pytty kotiin! Sittenhän sitä saisi pelailla ainakin pari kesää kaikessa rauhassa ET:lla.

    Mielenkiintoinen pelimuoto muuten tuo tämänkertainen; kannustaa riskinottoon mutta rokottaa armotta hölmöilyistä. Vai onkohan fiksumpaa kuitenkin pelata omaa peruspeliä? Luottaa siihen, että itselle sattuu hyvä päivä ja kaverit sössivät.

    Ja nythän napsahti paras kierros tulos kahteen päivään ja tekijänä SUOMALAINEN Mikko Ilonen.

    HYVÄ samanlaista lisää! Tästä me tykkäämme!

    Kyllähän ilosella taitaa olla siellä maailman lyhimmällä pururadalla jotain vinksallaan.. yksi hyväkierros ja sitten mennään koheltamaan hyvä alku surkeaksi lopuksi…

    Kilpagolf on tällaista, kilpailuista löytyy usein pelaaja/pelaajia jotka pitävät kenttää pilkkanaan jopa neljä päivää, mutta kukaan ei pysty huipputuloksiin jatkuvalla syötöllä.Mikko taas on vasta päässyt hiekkalaatikkoon, ja veikkaan että pikkuhiljaa alkaa tulostakin tulla.Mielestäni hyvä tulos Mikolla olisi kortin varmistaminen suht nopeasti, sen jälkeen aivot narikkaan ja tulokset punaiselle.Tuo toisen päivän kierros antoi hyvän näytön siitä mihin Mikko parhaimmillaan pystyy.Paljon on tosiaan kiinni tuosta ’pururadasta’.Onneksi Mikolla ei ole sinun asennettasi, muuten hän olisi jo ensimmäisen kierroksen jälkeen lopettanut uransa ja keskittynyt Draivi-ohjelman taitomestarikilpailuun…

    Kylläpä harmitti lauantaiaa******* herätä lähes kukonlaulun aikaan… Toiveet oli korkealla ja herkkuja varattu pöytä täyteen! Ja sitten Tyry pudottaa lakonisesti maanpinnalle. Helkkari. No, parempi tsägä ens kerralla, eiköhän se siitä.

    Minun asenne ei todellakaan ole tuollainen anteeksi vain jos sellaisen kuvan annoin…

    Että semmosta…

    Nimetön

    Tällainenkin vanha kelmi kuin minä unohti kilpailun kestävänkin neljä kierrosta eikä kaksi, p****le!

    Tosin uskon edelleen että Mikon yksi vahvuuksista on pää – ei pelkillä sahanjauhoilla pelata ensin karsintojen kautta The British Openiin ja siellä sitten yhdeksänneksi.

    Se natsaa vielä, sano.

    Pään kestävyyden näkisi, kun Mikko lähtisi joskus viimeiselle kierrokselle viimeisessä ryhmässä. On eri asia lähteä ennakkosuosikkina tai ainakin seurattuna pelaajana kärkiryhmässä, kuin aamunkoitteessa, kun huiput vielä nukkuvat.

    eiköhän eniten päätä kysytä silloin, kun pelataan sateessa aamuhämärissä sijoituksista 62-68, itsekään ei oikein viitsisi, oma eikä muidenkaan ryhmän pelaajien peli ei oikein kulje eikä yleisö ole kannustamassa.

    Kaikki vqakioselitykset on jo mietittyinä, ja kaikki varmasti ymmärtäisivät, jos homma ei kiinnostaisi.

    Periksiantamista ei kenenkään ole tarvinnut harjoitella.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Ei Ilonen