16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

eBirdie aktivointi

Etusivu Foorumit Yleistä eBirdie aktivointi

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Monella kentällä (tai ilmeisesti kaikille) tuntuu olevan vähimmäisvaatimuksen esim. 5 kerran pelioikeus, jotta saa eBirdien aktivoitua. Mitä jos ottaa vain jäsenyyden, niin ilmeisesti saa pelailla greenfeellä mutta tasoitusta ei ylläpidetä?

    KL1

    Enpä ole kuullutkaan moisesta! Olen aina luullut, että kotiseuralle maksetaan jäsenmaksu, jotta se mm. pitää yllä seuran jäsenen tasoitusta.

    Tarkoitatko siis todellakin sitä, että jos minä otan jäsenyyden Nakkilasta, mutten pelaa siellä koskaan, niin en ikinä saa eBirdietä aktivoitua?? Hyvästi kaukojäsenyys…

    Nimetön

    Ainakin Lahden Golf ja Messilä on tollaisia joista pitää ostaa joku pelipaketti.

    Lahden golfin sivulta – eli jotkut seurat vaativat pelioikeutta, mutta näköjään 1 gf riittää 😀

    Golfliiton jäsenkortin saamiseksi on henkilöllä oltava pelioikeus johonkin Suomen golfkentistä. Lahden Golf tarjoaa pienimpänä pelioikeutena 1 x Mestarin greenfee 45 €.

    Mutta tämä on ihan kenttäkohtaista. Esim. suurseura Vihti Golf tarjoaa jäsenyyttä ilman mitään pelioikeutta, ihan niin kuin ennenkin.

    Mutta aloittajan viestin voi lukea myös niin, että 5 pelioikeuden paketti riittää saadakseen eBirdien. Luulen, että kaikkialla pitää kuitenkin liittyä golfseuraan, maksaa jäsenmaksu ja sitten voi aktivoida eBirdien. Eli jäsenyys kuitenkin edellytetään aina.

    KL1

    Golfliiton jäsenkortin saamiseksi on henkilöllä oltava pelioikeus johonkin Suomen golfkentistä. Lahden Golf tarjoaa pienimpänä pelioikeutena 1 x Mestarin greenfee 45 €.

    Eikö Lahden Golfin jäsenyyteen siis riitä pelioikeus jollakin muulla Suomen kentällä? Pitääkö sen LISÄKSI ostaa vähintään yksi gf Takkulasta? Vai mainostaako LG itseään pelioikeuskenttänä yhden gf:n voimin?

    Nyt kuulostaa kovin kummalliselta.

    Millainen muuten tuo Golfliiton jäsenkortti on? Minulla on vain kotiseurani jäsenkortti ja sen on myöntänyt kotiseurani eikä Golfliitto.

    Nimetön

    Eikö Lahden Golfin jäsenyyteen siis riitä pelioikeus jollakin muulla Suomen kentällä?

    Käsittääkseni pelata voi kyllä. Mutta eBirdie ei ole aktiivinen eli et pysty ylläpitämään tasoitusta. Ennen ei saanut jäsenkorttia. Messilässä on ainakin ollut 5*GF.

    Lahdessahan on hinnastossa gf ebirdie aktiivinen ja Ebirdie ei-aktiivinen.. Hetken saa miettiä mitä se tarkoittaa jos jäsenmaksun on kuitenkin maksanut.

    Erikoisia tapoja. Ei varmaan haluta etäjäseniä.

    EDIT EIKU.. kysyitkin jotain muuta. Näin se kai on kuten epäilit. Pitää ostaa Lahdesta.

    5-kortti on voimassa kaikkina aikoina. Kortilla voi pelata vain korttiin nimetty henkilö.
    5-kortti on vähimmäisvaatimus Suomen Golfliiton sähköisen jäsen- ja tasoituskortin eBirdien aktivoimiselle.
    Aikuinen 200 €

    Tämä on Lakeside Golf Vammalasta

    KL: Eikö Lahden Golfin jäsenyyteen siis riitä pelioikeus jollakin muulla Suomen kentällä? Pitääkö sen LISÄKSI ostaa vähintään yksi gf Takkulasta? Vai mainostaako LG itseään pelioikeuskenttänä yhden gf:n voimin?

    Ei kun siinä lukee ekassa lauseessa, että pitää olla pelioikeus jollain Suomen kentällä. Mutta mitä tarkoittaa ”pelioikeus” ja sitä LG tuossa selkiyttää, että 1 gf on pelioikeus. Aika erikoinen tulkinta muuten.

    KL1

    No niin, siis LG:n jäsenyyteen riittää, että henkilöllä on pelioikeus jollain Suomen kentällä. Siinä vaiheessa LG on tuon henkilön kotiseura ja sen velvollisuus on pitää yllä ko. henkilön tasoitusta. Kuulostaa aivan harhaiselta, että henkilön pitäisi jäsenmaksun lisäksi maksaa vielä jokin perkuleen yhden green feen pelioikeus, jotta saa sen välineen aktivoitua, jolla hän syöttää kierrostuloksensa kotiseuransa käyttöön.

    Nyt jossain mättää ja pahasti. Ennen oli paremmin…

    EDIT: Tämä näyttää aivan siltä kuin jotkut seurat olisivat hilaamassa golfin pelaamista takaisin 90-luvulle. Ei voi oikeasti olla totta!

    Nimetön

    Mutta aloittajan viestin voi lukea myös niin, että 5 pelioikeuden paketti riittää saadakseen eBirdien. Luulen, että kaikkialla pitää kuitenkin liittyä golfseuraan, maksaa jäsenmaksu ja sitten voi aktivoida eBirdien. Eli jäsenyys kuitenkin edellytetään aina.

    Jäsenyys vaaditaan kyllä mutta kaikille se ei riitä vaan lisäksi on ostettava paketti. En kyllä ymmärrä mitä tuollaisella ei-aktiivisella jäsenyydellä tehdään. Jotkut on niin laiskoja että pelaavat muualla mutta ovat jäseniä vanhassa seurassaan. Ehkä seuran ei tarvitse tilittää mitään liitolle tms.

    KL1

    Jotkut on niin laiskoja että pelaavat muualla mutta ovat jäseniä vanhassa seurassaan.

    Miten laiskuus liittyy tähän??

    Ehkä seuran ei tarvitse tilittää mitään liitolle tms.

    Niin, kyllähän kirjanpitorikoksia ja kaikenlaisia rötöksiä tapahtuu yhdistyksissäkin. Sitähän sinä tuolla kirjoittamallasi tarkoitit, etkös? Meinaan, kukaan ei tosissaan voi väittää, että liitolla olisi jäsenseuroja, jotka eivät joudu maksamaan liitolle sille kuuluvaa osuutta jokaisesta jäsenestä, eihän?

    Nimetön

    Miten laiskuus liittyy tähän??

    Tunnen sellaisia. Ihan laiskuuttaan maksavat jäsenmaksun Lahden Golfille ja pelaavat muualla. Ei kiinnosta tasoituskaan. Joka vuosi sanovat ett nyt vaihtavat kerhoa mutta ei jaksa sittenkään. Vanha tuttu ja turvallinen kerho vaikka ei siellä pelaakaan. Nuo liputkin jäävät ostamatta.

    Hmmm… kaverilla on pelioikeus toisella kentällä ja jäsenyys LG:ssä, silti ebirdietä ei ole aktivoitu. En kyllä oikein ymmärrä miksi pitäisi olla jäsen jossain muualla kuin siellä missä pelaa. Miksi tukea jotain toista kenttää, varsinkin jos siitä on pelkkää haittaa eikä mitään hyötyä. Kaikkea ei voi ymmärtää.

    Entäs tämä Kurkin klubijäsenyys:

    – GoGolfin jäsenyys + HIO- vakuutus (ei sis. GoGolf- lehtiä)
    – Vastuuvakuutettu Kurkissa pelatessasi
    – Paikallisen tasoituksen ylläpito Kurkissa
    – Ei sisällä Golfliiton tarjoamia etuja ja palveluita

    Tästä jäsenmaksusta ei mene mitään Golfliitolle. Mutta mikä on tuo ”paikallinen tasoitus” ja jos pelaat jollain muulla kentällä, onko tasoituksesi mitä? Menee mielenkiintoiseksi, jos näitä paikallisia jäsenyyksiä rupeaa ilmestymään lisää ja myös paikallisia tasoituksia.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: eBirdie aktivointi

Etusivu Foorumit Yleistä eBirdie aktivointi