26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Bushnell vs Leupold

Etusivu Foorumit Välineet Bushnell vs Leupold

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mitähän eroja on bushnell tour v2/3 ja tour z6 välillä? Mitähän eroja on leupold gx-1i ja gx-3i välillä? Entäs kun verrataan bushnelliä ja leupoldia mitähän ero tulee niissä tulee?

    Bushnell

    Leupold

    Auttasko yhtään? Jaksatko itse vertailla? Jaksatko 🙂 ?

    Mulla on käytössä Leupoldin GX-3i ja olen ollut tyytyväinen laitteeseen.

    +Nopeampi kuin bushnell tour v2/3.
    +patteri kestää todella hyvin,bushnelista en sanoisi samaa.
    +parempi ’kuvanlaatu’ kuin bushnelissa

    -leupold käyttää tekniikkaa joka vaatisi lipussa prismaa,näitä ei suomessa ole monellakaan kentällä näkynyt jolloin lipun lukitseminen on vaikeampaa.

    Mitenkähän se voi olla nopeampi, jos se ei edes löydä lippua? 🙂

    Varsinaiseen kysymykseen en osaa vastata, mutta viime vuonna tuli hankittua Leupold GX-1 ja siihen olen ollut hyvinkin tyytyväinen. Yleisesti alle 5 sekuntia menee lipun löyt’ämiseen. Tuota lippuun lukitsemista en ole päässyt kokeilemaan..löytyyköhän noita prismalippuja miltään kentältlä Suomessa?

    Tänä kesänä kuulin, että Kytäjän tangoissa on jonkinlainen heijastin. En muistanut koskaan greenillä asiaa tarkistaa, muttä nopeasti löysi Bushnell ainakin etäisyyden lippuun (tai tankoon).

    Kytäjällä on edelleen tangoissatämä ’heijastin’. Itsekkin asiaa ihmettelin hiukan kun ne ensimmäistä kertaa näin…

    santtu98 kirjoitti: (14.8.2013 17:41:50)
    Kytäjällä on edelleen tangoissatämä ’heijastin’. Itsekkin asiaa ihmettelin hiukan kun ne ensimmäistä kertaa näin…

    Täksi kesäksi ne tankoihin tulivatkin.

    Onko kellään myynissä Clevelandin cg16 wedgeä?
    Tai tietääkö kukaan paikan mistä voisi saada alle 70eurolla,
    Joko Suomesta tai ulkomailta.

    Olen pari vuotta käyttänyt Leupold GX-1 versiota. Helppo käyttää, isot numerot, paristo kestää hyvin, ei vesiongelmia, istuu hyvin käteen. Käytän scan modea, lippu löytyy alle 5 sekunnissa, kuten ’Järvipallo’ sanoi. Käyttö ei hidasta pelaamista. Noissa uudemmissa versioissa on lisäominaisuuksia. Mielestäni mitä enemmän ominaisuuksia sitä ’hankalampi’ käyttää. Lisäetäisyyden esimerkiksi ylhäällä olevan greenin lipulle (esim. Kytäjä SE 1.väylä) pystyy manuaalisestikin pienen harjoittelun jälkeen arvioimaan, jos lipulle saa mitan. Nyt Kytäjällä lipuissa on prismat, jolloin lukittuminen nopeata. Tämä siis Leupoldista, muista mittareista ei ole kokemusta.

    Toivottavasti ei mene OT mutta en malta olla mainitsemasta hankintaani: tilasen Burrell -merkkisen kiikarin.Toimii hyvin, nopeasti, 7xsuurennos, kirkas kuva, Pinseeker -toiminto. Toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen laitteeseen.

    KotikentälläniLuukissa ja Lakistossa on prismat lippujen päissä, hyvin mittaa!

    Ronski kirjoitti: (10.8.2013 22:29:48)
    Mitähän eroja on bushnell tour v2/3 ja tour z6 välillä?
    Mitähän eroja on leupold gx-1i ja gx-3i välillä?
    Entäs kun verrataan bushnelliä ja leupoldia mitähän ero tulee niissä tulee?

    Minulla on Bushnell V2 ja muuten olen kapistukseen tyytyväinen, paitsi että syö paristoja aika lailla. Tänä vuonna olen pelannut vajaa 100 rundia ja menossa on jo 3 paristo. No nykyisin mukana bägissä on aina varaparisto.

    Bushnellin käyttämä CR2:n hinta muuten vaihtelee aika tavalla. Proshopissa se voi olla selvästi yli kympin, rautakaupassa vajaan kympin ja halpiskaupassa sama paristo alle 5 euroa. Eli ei lopulta mikään iso kustannus, kunhan muistaa ostaa oikeasta paikasta ja pitää varalla bägissä

    LInkistä löytyy vertailua 2013 malleista.

    golfwrx:n vertailu

    #301770 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Burrellin ’halpiskiikarin’ omistaja myös täällä! Hakkaa ainakin käytettävyydessään Bushnellin, mutta kuva on vähän epäselvempi halvemman optiikan takia.

    Omaan käteen Burrel osuu loistavasti ja etäisyydenmittaus painike on ainakin omasta mielestäni paljon herkempi Burrelissä eikä sitä tarvitse painaa yhtä kovaa kuin Bushnellin painiketta. Valkoinen väri auttaa myös huomaamaan unohtuneen kiikarin vaikka tiiboxissa, toisin kuin tummavärisen Bushnellin.

    Hinnassakin taitaa olla melkein 200€ eroa, vaikka näyttää saman mitan ja toimii todella nopeasti. Ainoana erona tuo halvempi optiikka.

    Patterin kesto noin 6-8 kierrosta. Käytän kiikaria melkein joka lyönnissä alle 180 metristä eli patterin kesto on todella hyvä.

    Suosittelen!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Bushnell vs Leupold

Etusivu Foorumit Välineet Bushnell vs Leupold