23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Bushnell tour v3 kiikari ongelma

Etusivu Foorumit Välineet Bushnell tour v3 kiikari ongelma

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hommasin kyseisen kiikarin mutta näyttää jaardeina. Mitenkä saadaan metreinä näyttämään.Suomesta ostettu. Ei ole suomen kielisiä ohjeita enkä löytänyt netistäkään. Apuja kaivataan.

    Ainakin tour v2 vaihtaa mittayksikön, kun painaa pitkään modenäppäintä, eli sitä pyöreää nappia laitteen kyljessä, missä on bushnellin logo.

    B nappi ei painu mihinkään.Tänään sain kiikarin.

    V3

    Kiitoksia Pöllölle 😉 Sain jolt metrit näkymään. Suomessa myytävissä tuotteissa pitäisi saada suomenkieliset ohjeet.

    pingtitu kirjoitti: (5.6.2015 19:41:34)
    Kiitoksia Pöllölle 😉 Sain jolt metrit näkymään. Suomessa myytävissä tuotteissa pitäisi saada suomenkieliset ohjeet.

    Ainakin mun V3 joka on virallisen Bushnell-maahantuojan kauppiaalle toimittama, löytyi pahvipakkauksesta ohjekirja jossa myös suomenkielinen ohjeosuus.

    Oma tour v3 pääsi kastumaan ja ei enää toimi, vaikka on kuivunut jo muutaman kk:n ja siinä on uusi patteri. Voisiko siitä saada vielä kalua? En ole vielä keksinyt miten sen saa auki, ruuveja ei näy.

    KL1

    Kontaktipinnat hapettuvat aika äkkiä laitteen kastuttua paristokotelon pinnat mukaan lukien ja oikosulun aiheuttavia siltoja muodostuu helposti. Kannattaisiko kysyä huollosta kustannusarviota kastuneen laitteen korjaamisesta? Sellaisista siellä on varmaan kokemusta.

    Vanhassa mallissa nappi oli sivussa. Uudemmassa mallissa pitää painaa pitkään virtanäppäintä, jolloin hetken kuluttua alkaa vaihtaa Y ja M vuorotellen

    KL1

    Aika pitkää tuo P-Pn vastaus on ollut puskurissa. Neljä vuotta. 😀

    Vitsi vitsi, hyvä oli laittaa se varsinainen vastaus framille.

    Tuomio tuli maahantuojan korjaajalta – sillä voi heittää vesilintua. Siis, kysynkin nyt arvoisalta raadilta, että mikä olisi paras etäisyysmittari (kiikari) hintaluokassa max 300€ ? Kelloa ei kannata nyt tässä ehdottaa.

    Bushnell Tour V4 tietysti 🙂

    Onko Bushnellin v4 edelleen paras, vai onko Nikonin halvemmat mallit ihan yhtä hyviä (kun hintaero on aika iso Nikonin 20 ja V4 välillä)

    Bushnell Tour V4 tietysti 🙂

    Uteliaisuuttani – perustelut miksi? Onko parempi kuin esim. Pro XE? Itselläni on Pro X2, jolla tulee toimeen silläkin, paitsi kun on vähänkin sumua!!!

    Ei mutta V4 on hintaluokassa 300 euroa, toisin kuin XE joka maksaa 550 euroa…

    PG

    Itselläni on Pro X2, jolla tulee toimeen silläkin, paitsi kun on vähänkin sumua!!!

    Onko kenelläkään kokemusta Bushnellin hybrid- mallista? Etäisyyden mittaus onnistunee hyvin sokkoväylillä ja sumussakin?

    https://www.bushnellgolf.com/products/laser-rangefinders/hybrid/

    KL1

    Hybdiri on markkinamiehen mielestä varmasti loistava ajatus, mutta…

    Itse käytän sekä rannekelloa että laseria. Kellosta on helppo vilkaista tarvittava karkea mitta eikä tarvitse lähteä kaivamaan mittaria laukusta. Jälkimmäinen otetaan esiin yleensä vasta lyötäessä palloa viheriölle, joskus harvoin parvitosilla jo kakkoslyöntiäkin varten. Olisin haluton vaihtamaan kaksi laitettani yhteen puhtaasti käyttömukavuuden vuoksi, koska en halua kaivaa mittaria laukusta aivan joka kerta jotakin mittaa tarvitessani.

    Taloudellisessa mielessä ratkaisu lienee järkevä, hybridi maksaa vähemmän kuin samat ’palvelut’ tuottavat kaksi erillistä laitetta. Kyllä tuollekin ostajia löytyy.

    #1300689 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kaveri oli viime vuonna ostanut jonkun Bushnellin hybridin, joka näytti samalla kertaa kameranäkymän, etäisyydet ja väylän kuvan. Eli se toimi kameralla ja lcd näytöllä. Ei tehnyt vaikutusta. Kuva oli huonompi kuin pelkällä laser-laitteen optiikalla, enkä kokenut että väyläkartasta saa mittaukseen mitään lisäarvoa. Lisäksi kamera + lcd-näyttö + gps syö akun tyhjäksi todella nopeasti, siis verrattuna laseriin.

    Eli en suosittele ostamaan ainakaan nettikaupasta kokeilematta.

    #1300715 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    PG

    Kiitos vinkeistä KL1 ja Lucky Bounce. Taidan hankkia Bushnell Tour V4:n, vaikka uusin Bushnellin hybrid-malli ei olekaan virran riittävyyden suhteen enää niin ongelmallinen kuin edeltäjänsä. (Uudessa mallissa erilliset virtalähteet Laserille ja GPS:lle).

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Bushnell tour v3 kiikari ongelma

Etusivu Foorumit Välineet Bushnell tour v3 kiikari ongelma