Aihe: Bulgaria Blac Sea Rama - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

Bulgaria Blac Sea Rama

Etusivu Foorumit Matkailu Bulgaria Blac Sea Rama

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Hei, olen menossa 7.4.2018 Bulgariaan Mustanmeren rannikolla sijaitsevalle Kaliakra alueelle. Siellä on kolme hienoa kenttää, onko kellään kokemusta näistä? Ja miten mahtaa olla sään kanssa huhtikuun alkupuolella, tarkeneeko?
  Kimmo

  Muutama aiempi ketju ollut sieltä. Huhtikuun alku saattaa olla ihan OK, mutta voi myös olla aika kalsaa. Huhtikuun loppu sensijaan on jo kohtuu ”turvallinen” valinta.

  https://golfpiste.com/forum/haku/Lighthouse/

  Haeppa forumlita Bulgaria niin saat aika moisen läjän hyviä kokemuksia.

  KL1

  Kahdesti paikan päällä käyneenä voin lämpimästi suositella, mutta…
  – huhtikuussa säät ovat oikukkaat, sää (sumu) voi estää pelaamisen kokonaan
  – Lighthouse on kenttänä se vähiten mielenkiintoinen
  – BlackSeaRaman kenttä on osin vähän ykstättää, mutta muutama erittäin hienokin reikä löytyy. Tykkäsimme kentästä ja sitä jaksaa pelata monta kertaa niin kävellen kuin autollakin.
  – Thracian Cliffs on sitten aivan huikea! Palloja katoaa, mutta kokemuksen rinnalla tuo on täysin merkityksetöntä. Vaikea kenttä, mutta silmä lepää..
  – majoitus on molemmilla kerroilla ollut aivan loistava kahdelle. Kummallekin oma makkari ja kylppärit, uima-allas joko oma tai yhteinen heti terassin edessä (tosin huhtikuussa vesi on aika kylmää…), isot oleskelutilat, jne. Alueelta löytyy myös yhteiskäytössä kuntosali, takkatilat, biljardipöytä, korttipelipöytä, jne.

  Kohteena omasta mielestäni loistava, mutta huhtikuun alku on riski niin säiden kuin kentän kunnonkin suhteen.

  Hei
  Olen ollut Black Sea Ramassa 2 kertaa. Ensimmäisen kerran 2011. Malev lensi vielä Varnaan. Thracian Cliff oli avattu, mutta 2 väylä vielä korjauksen alla. Olimme vaimoni kanssa ilmeisesti ensimmäiset ky. kentän pelanneet suomalaiset ( ilman autoa ). Ilma 2011 huhtikuun lopulla oli silloin ja voi olla kolea ( ei shortsikeli ), aurinkoinen, toisella kerralla lämpimämpi, myös sama viikko. Black Sea Rama on n. 200m Mustanmeren yläpuolella. Mustameri talven jälkeen on kylmä, saattaa tuulla ja nostaa sumua joten lämpimämpää vaatetta kannattaa ottaa mukaan. Kentät ovat kokemisen arvoisia, pelattavia – BSR ja Thracian Cliffs Gary Playerin ja Lighthouse Ian Woosmanin suunnittelemia… Mikä hienoa – kaikki pelaa. Hyviä pelejä. t. Ari

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Bulgaria Blac Sea Rama

Etusivu Foorumit Matkailu Bulgaria Blac Sea Rama