Aihe: Boikotti-Adressi! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Boikotti-Adressi!

Etusivu Foorumit Yleistä Boikotti-Adressi!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 48)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183554 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jos tiettyjen golfkenttien herrat yrittävät sopia hintakartellista tai tavasta, jolla Green Fee hintoja nostetaan merkittävästi kaudelle 2005, niin vastavetona meidän pelaajien tulisi boikotoida kyseisiä kenttiä. Galluppi kysymys: Kuka lähtee mukaan boikotoimaan sellaisia kenttiä, jotka ovat mukana hintakartellissa?

  #366596 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen mukana!

  #366597 Ilmoita asiaton viesti

  Mukana!!

  #366598 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyllä Laakkosen housut alkaa Kytäjällä tutisemaan,kun kuulee ,että RH ja Taylori poikotoi Kytäjää.

  #366599 Ilmoita asiaton viesti

  Jos tällainen kartelli joskus astuu voimaan, kuinkas pitäisi menetellä niiden joilla on osake ko. kentälle? Tarkoitan boikotti mielessä. Eikö saa pelata omalla kentällä?? En mukana.

  #366600 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Etelän kentät oikealla asialla. En mukana.

  #366601 Ilmoita asiaton viesti

  Turhaa tämmöinen boikottiadressointi. Käydään mieluummin järkevää keskustelua ja äänestetään ensi kesänä jaloilla.

  Palautetta voi antaa myös suoraan kentille. Osakeyhtiön toimitusjohtaja on vastuussa yhtiön taloudesta, jos tavoitteena on maksavien asiakkaiden karkoittaminen, niin siitä vain.

  Lyhyellä tähtäimellä GFn nostaminen reippaasti tarkoittaisi käytännössä sijoitusmielessä osakkeensa hankkineille ehkä hieman parempaa hintaa vuokrauksen yhteydessä tai pelilippuja kaupitellessa. Greefee-tuloja kentät saavat tätä kautta juuri enempää kuin nytkään.

  Ja ehkäpä myös pelaavat osakkeenomistajat ovat hieman tyytyväisempiä, jos kentällä ei ole kovin ruuhkaista. En ole itse kylläkään yhtään kierrosta joutunut jättämään väliin ruuhkien vuoksi.

  Minun puolestani saavat nostaa greenfee-hintansa vaikka 10 kertaisiksi, mutta rahojani eivät saa.

  #366602 Ilmoita asiaton viesti

  Tosimiehet ja -naiset boikotoi omalla nimellään…

  #366603 Ilmoita asiaton viesti

  Niin boikotti ja boikotti. Itse suostun maksamaan maksimissaan 35 € / kierros. Hyvin on kenttiä tullut tänäkesänäkin kierrettyä, enkä ole tuota summaa kertaakaan ylittänyt. Onko tuo nyt sitten boikottia, vai mitälie. Kukin äänestää jaloillaan, niinhän se tietysti menee, ei kai siihen sen kummempaa boikottia tarvitse.

  Itsellä on tietysti etuna, että tunnen aika huomattavan määrän mukavia golfia harrastavia nuoria, vanhoja, miehiä ja naisia, joten jäsenen seurassa olen usealla kentällä päässyt edulliseen GF hintaan.

  #366604 Ilmoita asiaton viesti

  Lopeta uhoaminen ja osta osake joltakin kentältä. Miksi juuri sinun pitäisi päästä puoli-ilmaiseksi pelaamaan toisten rahoittamalle kentälle?

  #366605 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä olette säälittäviä……………..

  Boikotoikaa samalla TV katselua, yleisillä kulkuneuvoilla kulkemista, syömistä, auton tankkaamista ja kaikkea muuta joka kallistuu.

  #366606 Ilmoita asiaton viesti

  Jos kenttä haluaa pitää korkean green feen avulla vieraspelaajien määrän pienempänä (esim. taatakseen osakkailleen tyhjemmän kentän), olen ehdottomasti kentän kanssa samaa mieltä. Siis EI boikottia!

  #366607 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  No Comment´s

  Ootko itse Jyrki vai Matti Bcktee?

  Niinku siga magee sukunimi sulla?

  #366608 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyllä tämän foorumin keskustelu on uskomatonta! Kartellit, boikotit yms. Käsittääkseni kentät eivät ole sopineet tai sopimassa yhtenäisistä hinnoista tai mistään vastaavasta.

  Asian huvittavuutta lisää se, että kentät eivät käsittääkseni pyri tuottamaan voittoa, vai olenko väärässä? Onko Suomessa voittoa tavoittelevia kenttäyhtiöitä? Eivätkös kentät perustu asunto-osakeyhtiötyyppiselle pohjalle???

  #366609 Ilmoita asiaton viesti

  Useimmat niistä kentistä, jotka tätä uutta gf-järjestelmää suunnittelevat, pyrkivät nimenomaan siihen, että kaukojäsenet jäävät pois.

  Joten nämä ’golfkenttien herrat’ varmaan hurraavat tämän boikotin onnistumisesta.

  #366610 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tällaiset horinat boikoteista jne ovat juuri sitä kun massa kasvaa ja se väistämättä myös tasapäistyy ja sitä myötä asioiden ajatteleminen kokonaisuutena ei onnistu ei sitten millään.

  Voi tätä ’sananvapauden’ riemua!

  #366611 Ilmoita asiaton viesti

  Eiköhän boikotti synny itsestään hintojen myötä. Luultavasti se on tarkoituskin.

  #366612 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kentät ja yhdistykset eivät ehkä pyri voittoihin, mutta osakeyhtiöiden tehtävä on aina tuottaa mahdollisimma positiivinen tulos.

  Eli rahnaa pitää tehä, jotta saadaan tulospalkkiot kohilleen toimitusjohtajille.

  #366613 Ilmoita asiaton viesti

  Eikö Meri-Teijo Golf ole voittoa tavoitteleva yritys? Näin olen itse ymmärtänyt, korjatkaa jos olen väärässä.

  #366614 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Meri-Teijoko tavoittelee voittoa? Tämä on uutta minulle? Faktaa vai mutua; mihin perustat oletuksen?

  #366615 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kaikki yritykset ovat, elekä nyt ihmiset sekoittako yhdistyksiä ja yrityksiä sekaisin. Ne ovat kaksi eri asiaa ja niille on yleensä eri tavoitteet toivottavasti,

  olen kuullut tietenkin yhdistyksistä jotka tekevät voittoa, mutta siinä ei ole mitään järkeä ellei halua maksaa paljon veroa.

  Boikotit on tietenkin aina hyviä, ja minä sitä kannatan, mutta mulle henkilökohtaisesti on ihan sama paljonko esimerkiksi sinun kentän greenfee on….

  Jos se on paljon niin minä en tule teidän kentälle pelaamaan, mutta onhan sekin sairasta että täällä puhutaan ettei ole mitään järkeä ostaa tai hommata itselleen omaa pelioikeutta.

  ’ aikoja sitten joku kirjoitti että oli tullut tulokseen että on halvempaa pelailla greenfeellä…’

  Periaatteessa ja käytännössä se on väärin koska kentät tarvitsevat kiinteää ja varmaa pääomaa, jos ne pyörisivät pelkästään fee:n varassa niin sateisena tai muuten vain huonona vuotena ne menisivät nurin ja …… Kentän kulut ovat kuitenkin aina mittavat satoi tai paistoi.

  Ja se että ne haluavat nyt riehua on selkeää, niitä ottaa aivoon se että etäjäsenet vievät rahansa pois täältä, eivätkä osta osakkeita heiltä jotta heidän osakkeensa saataisiin nousemaan ylemmäksi.

  Muistakaa se että Stadissa on myös jäsen seuroja jotka porskuttavat osakekenttien hinnannoston jälkeen hyvin koska he eivät seuraa perässä.

  Eli miksi maksaa esimerkiksi Rinkkuun tai Masteriin tulevaisuudessa ’ jos hinta nostetaan’ 90 kun espooseen pääsee 45 eurolla, eli niitä ottaa aivoon kun kaikki ei ole osake kenttiä, ja tavoitteet ovat erilaisia, joten hinnat pysyvät näinkin alhaalla.

  Tietääkö kukaan miten paljon mikäkin kenttä myi viime vuonna täysihintaisia greenfeetä????

  #366616 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Teoriassa yritykset ovat voittoa tuottavia, mutta käytännössä golfyhtiöt eivät sitä ole. Kun osakkaat maksavat vastikemaksun on kysymys asunto-osakeyhtiön kaltaisesta toiminnasta. Eli jos voittoa näennäisesti alkaisi tulla pienennettäisi vastikemaksuja.

  Osakkaat omistavat osakkeita päästäkseen pelaamaan, eivät saadakseen voittoa. Osakeyhtiöt pyörittävät toimintaa jotta osakkaat pääsisivät pelaamaan. Ja mielellään toiminnan tulisi olla tehokasta (rahaa ei tuhlata) mutta voittoa ei pyritä tuottamaan.

  #366617 Ilmoita asiaton viesti

  En lähde.

  Keskustelut GF-asioista muistuttavat hyvin paljon niitä keskusteluja, kommentteja ja ajatusmaailmaa, joita on Pitkän Sillan pohjoispuolella. Koska joku keksii turvautua SAK:hon tai perustaa SAK:n alayhdistyksen ajamaan sorrettujen GF-pelaajien ’oikeuksia’?

  Saavutetusita ’eduista’ ei luovuta ja lisää on saatava, kele!! Sellaiseen neuvttelutulokseen on päästävä, että kenttäyhtiö kustantaa kyydit kentälle ja kotiin. Tietenkin illallinen klubilla kuuluu asiaan. Kierroksen ja oheisetujen yhteenlaskettu hinta ei saa olla 10 egeä enempää!!

  #366618 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Just niin!

  Ja 10 euroakin on kyllä vähän liikaa…

  Uskomattoman heppoista on tämän palstan (monien, ei kaikkien) ihmisten taloustuntemus.

  Syvällä rintaäänellä puhutaan markkinataloudesta ja asiakkaan eduista, todellisesta kenttien taloudellisesta rakenteesta vaan ei kovin monella tunnu olevan tietoa.

  Välillä ihmetyttää kuka täällä oikein näitä SAK- tyyppisiä asioita kirjoittaa? Onko kysymys murrosikäisten ajanvietteestä vai ovatko aikuiset ihmiset todella niin tietämättömiä?

  Tietämättömyydenkin vielä voi ymmärtää, mutta silloin olisi parempi ottaa asioista selvää. Toisaalta nimimerkin takaahan meidän kaikkien on helppo kommentoida… Koskee myös itseäni, mutta kuka täällä viitsisi nimellään kirjoittaakaan kun kaikki muut kirjoittavat nimimerkin takaa???

  #366619 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan muistin varasta tempaistu kommentti, joka perustui siihen olettamukseen, että osakkeet ovat yhden henkilön omistuksessa. Vilkaisu Meri-Teijon kotisivulle näytti, että C-sarjan osakkeeseen kuuluu pelioikeus ja vastike velvollisuus. Minkälainen yhtiöjärjestys Meri-Teijossa on, niin sitä en tiedä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 48)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Boikotti-Adressi!