23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Berliini

Etusivu Foorumit Matkailu Berliini

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Toukokuussa tarkoitus pelata pari kierrosta Berliinin lähistöllä.
    Onko kokemuksia ja vinkkejä alueen kentistä?

    Toissa keväänä teimme pelireissun Berliinin kentille. Pelasimme 3 kenttää; Stolper Heide, Seddiner See ja Sporting Club Berlin.
    Stolper Heide (west),on ihan ok peruskenttä, mutta ei mitään erikoista mainittavaa, paitsi että se on lähellä lentokenttää, joten se sopii 1. päivän kentäksi suoraan kentältä. Aamulento Helsingistä on Tempelhofissa n. klo 10.30, joten kentälle ehtii jo puolen päivän aikaan.
    Seddiner See mainostaa itseään Saksan 3. parhaimmaksi kentäksi (2014). Lisäksi siellä on suomenkielentaitoinen Marschal. (Hänellä on suomalainen vaimo). Kenttä on aika vaikuttava, hieno klubirakennus, upeat faciliteetit, hyvä range heti klubin takana ja siellä sai lyödä ruoholta, kauniit maisemat ja korkeuseroiltaan sopivan vaihteleva.
    Itse pidin kuitenkin parhaimpana kenttänä Sporting Club Berliniä, joka sijaitsee Berliinistä n. 1 tunnin ajomatkan päässä itään eli syvällä entisessä Itä-Saksassa.
    Clubilla on 3 kenttää; Faldo Course, Arnold Palmer ja Stab Eby. Pelasimme näistä haastavimman eli Faldo Coursen. Se on linksmäinen kenttä, siellä on avaraa, mutta pitkät raffit ja hyvin korkeuseroja. Arnold Palmer on puistokenttä ja Stan Eby on ..miten sen nyt sanoisi – vaihteleva kenttä. Suosittelen epäröimättä Sporting Club Berliniä, se on ehdottomasti huippukenttä.

    Viime lokakuussa kävin pelaamassa Gatowin kentällä. Puolen tunnin taksimatka Mittesta. Kaunis ja hyväkuntoinen kenttä, ei mitenkään vaikea pelattava. Hieno ravintola ja ystävällinen meininki, brittipro. Kentällä mielenkiintoinen historia kylmän sodan ajoilta, itse asiassa sijaitsee ilmasillan aikaisen lentokentän ja sotamuseon vieressä. Vuokramailoissa toivomisen varaa. Varaukset hoituivat hienosti netin kautta.

    http://www.golfclubgatow.de/en/club.html

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Berliini

Etusivu Foorumit Matkailu Berliini