23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Bägi mukaan matkalle

Etusivu Foorumit Matkailu Bägi mukaan matkalle

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Moi,

    Pitäisi lähteä etelään pelaamaan. Ensikertalaisena kysyisin mikä olisi paras tapa pakata mailat ja bägi mukaan ? Tällaisia travel systeemejä on – ovat vain kovin kalliita – onko olemassa edullisempaa ratkaisua ?

    Edullisimmat bägin matkasuojat maksavat suurinpiirtein noin 50 €. Käy tutkailemassa eri vaihtoehtoja alan liikkeissä. IH

    Eihän nuo matkasuojukset paljoakaan maksa. Itse ostin viime talvena Stadiumista GO:n matkasuojuksen, jossa on kaksi fillaria, kahva yläpäässä ja pehmusteet lapojen kohdalla. Kyljessä tasku johon mahtuu kenkien lisäksi jonkin verran muutakin sälää. Muistaakseni alle satasen.

    Olen luvannut omani lainaksi Golfladylle Toukokuussa, mutta jos asut Pääkaupunkiseudulla ja matka-ajankohtasi on eri kuin Golfladyllä, niin lainaan mieluusti omaani. Turha sellaista ostaa on, jos ei kauheasti matkustele.

    Lisää asiasta aikaisemmassa ketjussa:

    Lue lisää: Mailojen pakkaus…

    Nimetön

    Reissulle lähden maaliskuun lopussa n. viikoksi – ja tarjouksesi otetaan ilomielin vastaan. Korvaukseksi sopinee vinkkupullo tms ? Ihan ilmaiseksi en kehtaa lainata 🙂 Laitapa yhteystiedot: petri.pehkonen@kolumbus.fi

    E-Mail

    Hyvä IHenkka!

    Tällaisia travel systeemejä on mulla pari kova (pyörillä) ja pehmeä (kannetava). Lainaan kyllä jos joku tarvitsee matkalleen esim. tänä keväänä.

    dog

    Kannattaa hankkia suojus, jossa on pyörät ja hankkia matkatoimistosta voucher( maksaa Thaimaahan 75,- euroa, muualle halvempi), jolloin bägi ei mene ylipainomaksun mukaan. Tarkasta bägi heti matkan jälkeen ja säilytä kaikki liput ja laput, jos on vaurioita. Itselläni mennyt 2 bägiä, toinen soikeaksi ja toinen kolmikulmaiseksi kolmen vuoden aikana. Finnair on korvannut antamalla lapun, jolla on saanut uuden bägin tilalle.

    Agadiriin tuo kustanti muistaakseni 50 €.

    Tetsa tuossa taannoin muuten valisti, että jos vaan mahdollista, niin kannattaa vättää Heathrowin kenttää. On kuulemma pari bägiä lähtenyt kiertämmään vähä muailmoo….klick…(mikäseolihä ?)

    finnair ainakin perii 50 euroa bägiltä…

    Reilu vuosi sitten saatiin SAS:lla bägit Bangkokiin ja Chiang Maihin edestakaisin ilmaiseksi!! Kannattaa tinkiä, jos ei Finskiä käytä – siellä ei auta!

    IHeft

    Ainakin ennen lisämaksut koskivat vain charter-lentoja. Reittilennoilla ei mennyt lisämaksua jos vain kilot ei menneet yli.

    Onko käytäntö muuttunut?

    Hyvää reissua vaan.

    Omat kokemukset useasta reissusta on se, että halpa bägisuoja ei kestä. Classic Golf esim Herttoniemi Sami Laitakari voi toimittaa edulliseen hintaan kunnon pyörillä olevia suojia. Soita 09-7557980 ja kysy tarjous. ovh 25 – 165 €

    Yksi vinkki. Täällä Suomen päässä bägit saa semmoista kyytiä kentällä, että kannattaa suojata mailat varsinkin draiverit kunnolla. Bägejä heitellään, kuin vierasta sikaa ja rikkoutumisvaara on kova. Huomaa myös se, että lentokoneen ruumassa kosteus voi yllättää ja koko bägi voi olla, kuin märkä rätti.

    Jos et ota puumailoja mukaan pärjäät tavallisella halvalla pikku bägisuojallakin. Sen raahaaminen on siten eri huvia.

    Bägisuojaa kannattaa verrata matkalaukkuun. Jos haluat kaman pysyvän 100%:sti kunnossa ei kannata tinkiä laadussa.

    Kyllä kai se kiloihin on sidottu edelleenkin. Tahtoo kuitenkin mennä yli sen 20 kilon, jos on matkalaukkuu tavaroineen bägin lisäksi.

    dog

    Ei tarvita mitään lisämaksuja jos on bägin lisäksi mukana vain passi ja hammasharja. 20 kg on raja, mutta meikäläiselle se ei oikein riitä.

    Riippuu minne lentää. Jenkkilennolle saa kyllä pakata aika hurjasti tavaraa jos kilot ei riitä (2 x 32kg), eli Florida vaan pelikohteeksi.

    TDi

    Terve

    Puumailat voi hyvin ottaa ohuenkin suojan kanssa mukaan mutta kannattaa laittaa ne ’väärin päin’ bägiin sisään.

    Seppo

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Bägi mukaan matkalle

Etusivu Foorumit Matkailu Bägi mukaan matkalle