23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Avoimista kilpailuista..

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Avoimista kilpailuista..

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • .. Ja niiden hinnoista Olen pannut merkille että nykyisin jokainen yhden kierroksen kyläkisa maksaa n. 40€, kun vielä vuosi pari sitten hinnat olivat 25-30€. Korotusta n 35-50% ja palkintojen taso vaan heikkenee.. Käsittääkseni palkinnot pitäisivät olla jossain suhteessa kerättyihin kilpailumaksuihin. Onko jollain varmaa tietoa asiasta??

    Asiaa voi tietysti katsoa myös toiselta kantilta, miksi näissä ’kyläkilpailuissa’ osaanottomaksun pitäisi olla halvempi kuin kentän normaalihintainen Greenfee ja palkintojen pitäisi olla loistavaa luokkaa. Sen lisäksi että monissa seuroissa kilapilumaksuun kuulu vielä ns ’keittolounas’.

    on keskimäärin kivempaa jos maksut on kohtuullisia kuin rankasti yläkanttiin hinnoiteltuja maksut on tosi törkeen korkeita ei mitään järkee

    Nimetön

    Tuo 40 euroakin alkaa olla siitä halvemmasta päästä, usein on jopa 50 euroa ja palkinnot mitä sattuu. Mutta kyllä minä ainakin 40 eurolla menen ihan mielellään vieraskentälle kilpailuun, tulee tsempattua ihan eri tavalla kuin harkkakiekalla. Esim. Espoon golfseuran avoimien kisojen maksu on 35 euroa, mielestäni ihan kohtuullinen kun pääsee vielä pelaamaan yhdelle suomen parhaista kentistä.

    Nimetön

    Olen nyt lauantaina osallistumassa tämän kevään ensimmäisiin kilpailuihin ja tasoitus on aikalailla yläkanttiin (kehitystä on siis tapahtunut).

    Mitä näissä kilpailuissa on yleensä palkintoina? Entä kuinka kanssapelaajat suhtautuvat pelaajaan jonka nettotulos on esim. 60 ja vie näin parhaat palkinnot päältä? Ei kuulosta kovinkaan reilulta?!?

    Joo tasoitus yli 30 ja yleensä kilpailusijoitus sieltä loppupäästä. Kerran voitto tuli nettotuloksella 66 ja voi sitä kommenttien määrää ’nyt tasoituksesi tippuu ja se me kyllä tarkistetaan seuraavassa kisassa’… pXXXa maku jäi kilpakumppaneista.

    Nyt myöhemmin olen sijoilta 30-50 todennut, että kateellisia nämä papat ovat vaikka singelimies voittaisi kisan. He kun tarkistavat tasoitustaan vain alaspäin ja muistelevat sitä aikaa kun viimeksi pelasivat tasoitukseensa…

    Suomi on kateellisten luvattu maa. Siksi sarjakisat on parempia 18-36 omaan sakkiinsa, ja ’minä tahdon ammattilaiseksi ja paljon pokaaleja’-kaverit omaansa.

    Hei Iron Man luin jostain muusta viestiketjusta kehityksestäsi, ja onneksi olkoon siitä. Kuten ketjussa kuvasit olet muutaman viikon aikana parantanut ennätystäsi lähe 20:llä lyönilla. Kyllähän tasoitusjärjestelmän idea on sellainen että voimassa oleva tasoitus kuvaa edes jollain tavalla pelaajan pelitaitoa. Eli ennenkuin menet sinne kilpailuun tekemään ne 60 pistettä lienee paikallaan pelata muutama tasoituskierros. Muuten saat varmasti händihuijarin maineen ja periaatteessa sitähän sinä olisitkin jos et noilta kuvaamiltasi kierroksilta ole yhtään korttia jättänyt. kilpailutuloksia alkukesäsätä seuranneena hiukan yli 40 pistettäkin riittää yleensä sen pöydän tyhjentämiseen

    Jees! Tsemii kisoihin! Korjaa potti kotiin ja jos kisan jälkeen tulee joku vänisemään hyvästä tuloksesta niin paljasta ihan reilusti takapuolesi moisen avautujan suuntaan… Onnea valitsemallasi tiellä!

    Nimetön

    Se on se markkinatallous, joka määrää hintatason. Kun pelaajia riittää kylliksi 40e:on hinnoilla, niin miksi järjestäjä

    perisi vähemmän. Toinen juttu on kokonaan se, että golf on

    ainakin Suomessa sikahintainen harrastus. Reilut 20 vuotta

    kynimisestä kärsineenä – edelleen mukana.

    Kilpailut on halpoja.

    Monta kertaa halvempia kuin kenttien greenfee.

    Lisäksi eväät&juomat ja pallot kuuluu monta kertaa hintaa. (palkinnot on extrabonusta, jos arpaisissa sattuu voittamaan).

    Golf on tuntimäärään suhteutettuna halpa harrastus. (…jos ei osta osakkeita).

    Kirjoitit: ’Golf on tuntimäärään suhteutettuna halpa harrastus. (…jos ei osta osakkeita).’

    Tuo riippunee itse kunkin tuntimääristä, vai mitä.

    Mun mielestä kisamaksut on halpoja, jos ne on alle green feen.

    ’Golf on halpa harrastus, jos ei osata osaketta’??? Osakehan on sijoitus. Mun osakkeen arvo on noussut ostopäivästä tuntuvasti, eli mun golf harrastus on ollut halpaa (jopa tuottoisaa) juuri siksi, että ostin osakkeen.

    Ketä loppujen lopuksi hcp tulokset kiinnostaa? Kun pelaa pari kisaa 60 netto tuloksella, niin tasoitus rupeaa taas olemaan kohdallaa. Itse pelasin ekan kisani 48 nettotuloksella ja pari ’händärihuijari’ kommenttia kuulin. Onneksi en edes tiennyt silloin mitä se tarkoittaa, joten enpä pahoittanut mieltäni. Jos pelaat nto 60, niin ole tyytyväinen itseesi ja unohda inisijöiden valitus.

    Onnittelen hyvistä sijoituksista, mutta kaikilla kentillä ei suunta ole enää ylöspäin. What comes up must go down.

    Vuokrat alle vastikkeen on hyvä merkki käännöksestä…

    On vähän kuin verkostomyynnissä, golfosake yht’äkkiä ei olekkaan kovin likvidi sijoitus ja kenelle se musta pekka jää käteen.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Avoimista kilpailuista..

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Avoimista kilpailuista..