16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Aurinkorannikon ravintolat

Etusivu Foorumit Yleistä Aurinkorannikon ravintolat

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188812 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No niin! Matka varattu Costa del Soliin helmikuulle! Kuka tietää hyviä ruokaravintoloita ko. alueella? Erityisesti paikalliset herkut kiinnostaa, ei mitään turistirysämeininkiä. Matkata voisi muutamana iltana vähän pitemmällekin hyvän ruoan perässä… Vihjeitä otetaan kiitollisena vastaan.

    #499183 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mestaritalli on kiinni, etkä viimeksikään sinne löytänyt joten sesiitä =) kauankohan siitä jaksan kuittailla? En muista kuin yhden, taitaa olla Fuengirolassa, nimi on Beefeater, jos on vielä olemassa. Menin sinne uudestaan, joten on se hyvä. ’Paikallisia’ herkkuja puuhiiligrillistä joka sijaitsee raintolan nurkassa. Haiskahtaa kyllä mainitsemaltasi turistirysämeiningiltä.

    #499184 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Beefeateriä voin myös suositella.. Toinen ravintola joka aika tunnettu suomalaisten keskuudessa ja oikeastaan taitaa olla aika tunnettu myös koko Espanjassa (ollu joku top10 ravintola jollai arvostetulla listalla, muista tarkemmin enää) on El Balandro niminen ravintola. Sijaitsee Fuengirolan rannalla.. Osoitetta en muista.

    #499185 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Golffaajan ehdoton must on CASA ROBERTO Fuengirolassa. Rafla on sisustettu tuhansilla mailoilla ja muilla golfesineillä.

    Joka reissulla käydään kerran!

    PS ruokakin on ihan ok.

    #499186 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos hieman etäämmälle olet valmis menemään, suosittelen Benahavisin kylää. siellä on montakin hyvää ravintolaa. Kylään mennään Atalaya Park-kentän ohitse ylös vuorille. siis Marbellan ja Esteponan välissä.

    Hyviä kalaravintoloita löytyy Carihuelan rannasta, siis Torremolinoksesta vähän Benalmadenaan päin.

    Yksi hyvä paikallinen ruokapaikka on lähellä Mijasin kenttää, kun Mijasin portista kääntyy Fuengirolaan päin, pari sataa metriä ja oikealla puolen on paikka, jonka nimeä en tietenkään muista.

    Hyvää ruokahalua

    McE

    #499187 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joo, alkaa riittää siitä Mestaritallista… Ketään ei mun sekoilu ota kuitenkaan yhtä paljon päähän ku mua itseäni. No, nyt kauden ollessa ohi alan jo saada öitä nukutuksi…

    Ensi kevään kisat onneksi on jossain muualla (?) joten jos en sielläkään pääse bilepaikalle voin aina vedota: 1)Eksymiseen, 2)Paikalliset veti stadilaista lättyyn –> sairaala, 3)ruokamyrkytys oudosta paikallisesta bakteerikannasta –> sairaala, 4) Huono kisamenestys ja nestehukka yhdistettynä masennusdokaamiseen/nesteyttämiseen –> sairaala, tai ehkä rehdisti perisuomalainen 5) Mää olin niin päissäni ettemmää muistanu tulla.

    Ai niin kiitos kaikille (hyvistä?) ruokapaikkavihjeistä! Ehkä niitä tulee vielä lisää?

    #499188 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Toi ravintola jota McEvan tarkoitta on La Morena.

    Paikalliset duunarit istuu baarin puolella,mutta ruokapuolella on joka ilta kova säpinä. Jos on isompi porukka menossa syömään kannatta varata pöytä. Ruoka on hyvää ja annokset on isoja.

    Toinen hyvä paikka on kun jatkaa samaa tietä jolla La morena on toiseen suuntaan (old road to Coin)

    suuntana Alhaurin el Grande Alhaurinin kentän ohi sen niminen paikka kuin El Postiljon(jää tien vasemmalle puolelle). Ruoka samanhintasta kun Fuengirolan rantapaikoissa, mutta laadullisesti paljon parempaa. Tunnelmallinen paikka jos vaikka olet menossa naisystäväsi kanssa.

    #499189 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Woosie ystävällisesti vihjaisi tunnelmallisesta paikasta. Nyt pitää kuitenkin mainita että reissu tehdään kahden raavaan miehen kesken ’vaimot jää kotio’ -tyyppisenä HC -golfspektaakelina. Eli ehkä kuitenkin tuo tunnelmointi -osasto voidaan jättää hiukan hiljaisemmalle… :o)

    #499190 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Mikäli herroilla on kukkaro edes suhteellisen hyvillä muoveilla täytetty, kannattaa Toni Dalli katsastaa. Miehen nimellä on myös Pizza&Pasta-ketju, johon tätä ravintolaa ei tule sekoittaa. Paikka löytyy ennen Puerto Banusta kun Fuengirolasta päin tullaan. Ruoka on erinomaista ja paikalla on usein myös italialaisia autoja – Toni itse on Marbellan Ferrarikerhon PJ… Herkut ovat sinänsä myös Italokamaa, mutta aivan varmasti maistamisen arvoisia.

    Fuengirolan, Torremolinoksen ja Benalmadenan kylien ravintolat ovat lähes kaikki luokattomia turistirysiä. Tosin Casa Roberto on golfaiheinen sellainen. Muutama hyvä kalapaikka rannoilta tosin löytyy.

    #499191 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Aurinkorannikon parhaat ravintolat löytyvät Malagasta, ei noista turistirysistä (toki yksittäisiä loistopaikkoja on ympäriinsä). Calle Nuevan ympäristössä on loistavia tapas -paikkoja. Erinomaisia kalaravintoloita löydät El Palon tai Pedregalejon kaupunginosista rannalta. Cafe de Paris Velez Malagassa omaa jopa Michlin tähden.

    #499192 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Torremolinoksesta löytyy hyvä kalaravintola Casa Juan. Ruoka on hyvää, mutta paikasta on tullut jo vähän liiankin suosittu ja hinnat ovat sen myötä nousseet. Mcewanin mainitsemassa ravintolasa kannattaa syödä ainakin lampaan jalkaan, joisssa on makua ja kokoa. Yksittäisiä hyviä ruokapaikkoja löytyy kyllä aivan rantakuppiloistakin mm. Benalmadenasta, mutta nimet eivät ole jääneet mieleen.

    #499193 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onko jollain kokemusta Copacabana-rannan läheisyydessä sijaitsevista golfkeskuksista?

    Torremolinos on Suomen siirtomaa.

    Lue lisää: Golfia Brasiliassa?

    #499194 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitoksia vinkeistä !

    Olen menossa jouluviikolla Torremolinokseen perheellä.

    Golfaan poikani (11 v.) kanssa.

    Saako greenfiit extempore ja lainamailat

    joltakin kentältä. Olen pelaillut n. 15 v. joten

    kaikki kentät käy

    #499195 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kysymyksenasettelu on aika laaja – kuten Aurinkorannikkokin! Eli suosituksia saadaksesi kannattaisi kertoa hieman tarkemmin mihin päin Solia olet menossa.

    Jos olet menossa hieman kauemmaksi Funkun, Benalmadenan yms. kaltaisista turistirysistä vaikkapa Valderraman suuntaan, kannattaa ehdottomasti tarkastaa Sabinillaksen rannassa olevat kolme kalaravintolaa (nimiä en muista, mutta kylä on pieni ja raflat ovat rantsussa ihan vierekkäin) – kaikki ovat erinomaisia ja paikallisten suosimia. Sabinillas sijaitsee noin 15 km Esteponasta Gibikselle päin, tie menee kylän läpi, et voi eksyä.

    Saman tien varrsta löytyy mun hölökohtainen suosikkini nimeltä Hahomar. Sijaitsee Sabinillaksesta katsottuna seuraavassa kylässä nimeltä Duquesa (HUOM EI Puerto de la Duquesa vaan pelkkä Duquesa, eli seuraava kyläpahanen Puertosta). Duquesan golfklubin (pelaamisen arvoinen kenttä muuten) jälkeen ensimmäisestä mahdollisesta risteyksestä rantaan päin, kapakki löytyy kyllä niin pienestä kylästä. Parasta seafoodia mitä olen saanut!

    #499196 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Michelin löytyy netistäkin, ainakin tää Ranskan kielinen. Joten maa-kohtaan maa ja kaupunkiin (ville) paikkakunta/kylä, niin ravintoloita tulee. Yleensä nämä ovat syömäkelpoisia, hyviä ruokapaikkoja.

    Lue lisää: http://www.viamichelin.com/viamichelin/fra/dyn/controller/poiRestaurantHomePage

    #499197 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joulun aikoihin voi olla tungosta kentillä, joten varmempaa on jos varaat peliajat jo etukäteen. Poikasi osalta kannattaa huomioida, että ainakin Laurossa on junioreille halvemmat greefeet. Suomalaiset matkanjärjestäjät, ainakaan kaikki, eivät sitä tiedä, jos et erikseen pyydä heitä tarkistamaan juniorihintoja.

    Nostan tämän ketjun nyt vielä varmuuden vuoksi kärkeen, jos jollakulla sattuisi olemaan lisättävää tähän listaan. Viikko vielä pitäisi jaksaa näitä pakkasia…

    Suurin osa paikallisista ruokamestoista on erinomaisia, varsinkin kun pitää mielessä ettei pihvipaikassa tilaa kalaa ja kalaravintolassa ei kannata odottaa makuelämyksiä häränlihasta.

    Benalmadenan Marinassa hinnat ovat korkeammat kuin yläkaupungilla jossa on erittäinkin hyviä paikkoja. Jokapäivä kun vaihtaa mestaa niin jonain päivänä saattaa saada hyvää ruokaa.

    KAI sieltä HESE löytyy!! Mitenniin kade? HYVÄÄ matkaa.

    Jokos on mailat pakattu ja into korkealla. Mukavaa lomaa. Käyhän jossain nettibaarissa kertomassa ilmoista 🙂

    Lähtö on vasta perjantaina :o( Into on kyllä aivan tolkuton, mihinkään muuhun on ihan turha yrittää keskittyä! Miten niin miehet ajattelevat vain seksiä? :o)

    Tuota tarkoittaa kait, kun sanotan että miehillä on aina kaksimielisiä ajatuksia 🙂

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Aurinkorannikon ravintolat

Etusivu Foorumit Yleistä Aurinkorannikon ravintolat