26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Apua lyöntiin!!!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Apua lyöntiin!!!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Morjesta Voisko joku hieman heittää vinkkiä mitä mun tarttis tehdä…? Olen käynyt nyt suhteellisen paljon taasen hakkaamassa palloja matolta. Ongelmaksi on muodostunut epätasaisuus. Välillä raudoilla pallot lähtevät suoraan, kauniisti ja pitkälle, mutta noin 10 lyönnistä onnistuu vain 3-5. Loput lähtevät joko maanuoliaisena tai selkeällä osumalla pallon päälle, jolloin pallo vaan pomppaa ja lentää noin 10 metriä.. Missä voisi olla vika? Olen vaihdellut pallon paikkaa mutta ei ole auttanut… Teenkö svingissä jonkun lapsellisen virheen, koska lyönti on ollut joskus paljon tasaisempi… Kiitoksia etukäteen =) Terveisin, Tiikeri

    Tohon on pirun paha lähtee täällä arpomaan mitään vinkkejä…
    Ois varmaan paras vaihtoehto et otat yhteyttä seurasi pro:hon.
    Eiköhän sitä kautta tuu edistystä. Muutaman kympin satsaus ei tossa kohtaa varmasti tee hallaa kun katsoo hyötyä…

    Ilon Kautta!!!

    Tasaisuus – mitä se on?

    Hallikaudella harjoittelin melkoisen paljon. Alkuun reeneihin kuului pallotta harjoittelu joka selvästi poiki sitten pallolliseen treeniin jonkunlaista varmuutta. Myöhemmin siirryin vaan lyömään palloa verkkoon melko mukavilla osumilla.

    Kauden alettua ja alkukankeudesta eroon päästyäni lyönnit alkoi löytyä myös nurmen pinnasta. Tasaisempana kuin koskaan ennen eli epävarmoja lyöntejä oli selkeästi vähemmän viime kauteen nähten. Kaikenlaisen reenaamisen unohin samantien; vain satunnaisia lämmittelyjä ennen rundia.

    Nyt alkaa olemaan taas siinä pisteessä että lyönti hajoilee milloin missäkin eli aika taas vähän reenata. Ei vaan millään jaksaisi alkaa koko rumpaa uudestaan kun nurtsikin on vihreetä ja melkein tarkeneekin. Ehtiihän sitä ensi talvenakin harotella?

    Mitähän tässä yritän höbistä? Siis harjuutella pitäis ja paljon. Ei välttämättä kuitenkaan pelkkää palllon lyömistä. Tai se varmaan riippuu ihan taitotasosta. Harjottelun laatua ei kuitenkaan kannata korvata volyymillä. Sopivan harjoitteluohjelman arkkitehdiksi kannattaa pyytää alansa ammattilainen eli pga pro.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Apua lyöntiin!!!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Apua lyöntiin!!!