27.7.–3.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista

Ammattilaiseksi

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ammattilaiseksi

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1314917 Ilmoita asiaton viesti

  Iltaa!

  Kysynpä pikkuveljeni puolesta neuvoa, ikää tällä hetkellä hänellä 29 vuotta ja ammattilaisuuddsta hän haaveilee. Pelannut golfia nyt 10 vuotta ja tasoitus tippunut 1,6:een! Hän on erittäin motivoitunut ja treenaa lähes kokoajan, kroppa tarkastettu ja on moitteettomassa kunnossa että vaikka ikää on, niin keho kestää rasitusta. Hän ajatteli jatkaa Finnish Tour-divisoonassa jossa hänellä 6 kautta takana ja sitten etenee nordic liigan kautta challenge ja europe tourille. Minua sukulaisena huoletta että jo lukion hän jätti kesken golfin takia eikä omaa minkäänlaista koulutusta, että alkaako mennä liian riskiksi panostaa vielä golfiin vai onko aika mennyt hänestä ohi. Hän on suullisesti sanonut omalla klubillansa että majoriin tähdätään, joten itseluottamusta ei todella häneltä puutu, tosin osaksi tämän takia häntä hävettää lopettaa tässä vaiheessa. Meriittinä hänellä on nuoruudesta aluetour voitto sekä finnish tourilla 5 top-10 sijoitusta, sekä Niitvälja Karikas top-25. Sanoo että kun tasoitus on saavuttanut numeron nolla niin ammattilaisuus kutsuu ja hän on tarpeeksi hyvä nordic liigaan tai Ecco tourille. Epäilen?

  #1314935 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Kyllä ammattilaiseksi voi ryhtyä kuka vain. Se iso kysymys on, kuka maksaa viulut?

  P.S. Aika myöhäisellä iällä on pikkuveljesi ollut lukiossa, jos hän on sen jättänyt kesken golfin takia ja aloittanut golfin vasta 19-vuotiaana…

  #1314937 Ilmoita asiaton viesti

  Eikös meidän jokaisen tulisi elää elämämme parhaaksi katsomallamme tavalla, tehdä niitä asioita joista tulemme onnellisiksi, unelmia pitää olla.

  #1326973 Ilmoita asiaton viesti

  Peesaan KL:ää. Keilailussa entisistä muun lajin huipuista on tullut pro-tason pelureita. Piirikunnallisista mestareista ei niinkään, paitsi niistä, jotka ovat valinneet lajin varhaisina teinivuosinaan.

  Taustaa tietämättä 10 vuotta ja vasta 1,6. Kyllä ryhtyisin itse opiskelemaan jotain toista ammattia, jos ei satu olemaan miljonääriä suvussa tai lähipiirissä, joka on valmis painamaan 100 k vuodessa kisa- ja treenibudjettiin. Ajatuksessahan on helppo kellua, mutta huippu valmennus ja säntillinen pitkäjänteinen työ vasta palkitsee eikä sekään aina riitä.

  Jos ei seuraavalla kaudella top-10:t FT:llä vaihdu voittoihin lähes joka startissa, niin ryhti suoraan ja todeta, että aloitti liian myöhään tai yksinkertaisesti katsoa totuutta silmiin, kovasta(?) treenaamisesta huolimatta ei taidot riittäny.

  Teini-iässä, 12-16-v ikäisenä tehtyjä toistoja pitää olla noin miljoona, että suoritus on huipulle riittävän toistettava. Vanhempana vastaavaan päästäkseen treeniä tarvitaan enemmän ja se saattaa tuntua enemmän työltä.

  Realistinen tulostaso pitää olla kotikentällä selvästi alle parin takatiiltä keskiarvoisesti, jotta maanosan pääkiertuetta voi pitää mitenkään realistisena tavoitteena.

  Ensi kesä tuo sukulaisellesi tervetulleen muutoksen, kun hän pääsee pelaamaan Mid-Tourille. Jos siellä pärjää 10-sakkiin mm. entisiä ET-pelureita vastaan ja voittaa SM:t, niin sitten voi Nordic Leaguessa päästä jo pisteille.

  #1327027 Ilmoita asiaton viesti

  Näitä ketjuja ja avauksia on paljonkin jenkkien keskustelufoorumeilla ja lyhyt vastaushan on aina tämä –> Ei mitään mahdollisuutta ammattilaiseksi. Ammattilaisten taso taitaa liikkua jossain +5 tasoituksessa tms. Mutta toki ammattilaistasoja on erilaisia, voihan olla vaikka opettava ammattilainen.

  Mutta todennäköisyydet ei varmasti ole hänen puolellaan, tsemppiä joka tapauksessa ja kannattaa ilman muuta treenata ja mennä kohta tavoitteita, jos intoa riittää. Mutta jossain vaihessa varmasti tulee taloudellinen puoli vastaan, että ehkä kannattaisi vaikka opettava pron tutkinto samalla suorittaa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ammattilaiseksi