16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Almeria, Espanja

Etusivu Foorumit Yleistä Almeria, Espanja

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190482 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minkälaisia kokemuksia teillä on alueen kentistä ja palveluista.

    #520170 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olin Almeriassa viitisen vuotta sitten pari viikkoa ja silloin Playa Serena oli menossa remonttiin, en tosin tiedä kuinka perusteeeliseen.

    La Envia on aika vuoristorata.

    Almerimar oli mielestäni miellyttävin kokemus näistä kolmesta kentästä. Muistaaksen paria doglegiä lukuunottamatta kenttää ekaa kertaa pelaavalle täysin pelattavissa eli pelasin silloisen händärini mukaisesti vähän yli 80.

    Jos lähtisin uudestaan Almeriaan valmismatkalle menisin luultavasti asumaan Almerimarin kentän vieressä olevaan hotelliin (Melia Golf Almerimar tms) ja pelailisin Almerimarissa piipahtaen kerran noilla kahdella muulla kentällä.

    #520171 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Parit kerrat käyty nimenomaan tuolla almerimarissa ja asuttukin siellä. Tosi nasta paikka – kaikki sisältyy pakettiin ja ei tarvi vuokrata autoa. Kenttä tarjoaa haasteita kaikentasoisille ja on kevyt kävellä vaikka 36 holea päivässä. Teimme usein niin, että menimme aamulla heti päivän valjetessa klo 07 eka yhdeksän (ilman varausta) ja sit aamiaiselle. Klo 10-11 maissa oli varatut ajat 18 reiälle ja vielä illalla saatettiin käydä heittämässä ysit jotakin porukkaskabaa (scrambleä tai vast). Illallinenkin kuului hintaan eli se nassuun ja parit drinkit hotellin baarissa biljardia pelaten ja sit nukkumaan…

    Menisin kolmannenkin kerran – hyvällä porukalla viihtyisää.

    #520172 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Juu…Almerimarin kentällä olin tuossa edellisellä viikolla pelailemassa. Ihan mukava kenttä, täysin pannukakku-tasainen ja tuuli vaikutti peliin aina enemmän tai vähemmän (ainakin kun tiiausajat olivat 13:20-13:50).

    Siitä hotellista (Melia Golf….) kentän vieressä sen verran, että ruoka ei ollut mitään kovin erikoista; illallisella oli lähes aina joko kalan, kanan tai lihan kanssa RANSKALAISIA. Lisäksi viidellä meidän ryhmästämme oli vatsa pipinä jossain vaiheessa.

    #520173 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Almerimar – helpohko kenttä, kunto arvoitus, vaivatonta lomailua, jos asuu kentän hotellissa.

    Playa Serena – pelillisesti ja kunnollisesti alueen haastavin ja kaikin puolin paras kenttä, pitkä jos tiit siellä missä pitää.

    La Envia – vuoristoinen, ’erilainen’ golfkenttä, kauniit maisemat, vierailun arvoinen, mutta en suosittele loman pääkentäksi.

    tiedot perustuu syksyn 2000 tilanteeseen ja silloiseen pitkähköön oleiluun alueella…

    Ainakin Finnmatkojen avulla pääsee Almerian alueelle lomailemaan!

    #520174 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Täsmälleen samaa mieltä T. Hill:n kanssa.

    #520175 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Olen kerran käynyt Almeriassa ehkä 5-6 vuotta sitten ja mielestäni paikka oli tosi tylsä. Almerimarin kenttä on ok, mutta ei sitä viitsi 2-3 kertaa enempää pelata ja jos pyörii pelkästään viereisessä hotellissa ja samalla kentällä hulluksihan siellä tulee. Serena ainakin siihen aikaan oli lähinnä harjoittelukentän oloinen ja La Envia, kuten muutkin ovat sanoneet, vuoristorata. Laakson pohjalta ylös ja alas. Almerian kaupungissa/kylässä ei sitten mitään mielenkiintoista ollutkaan. Viikko on ehdoton max.

    #520176 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitti kannatuksesta…!!

    vielä voisi lisätä, että jos aloittelijajengi lähtee liikenteeseen, kannattanee mennä Almerimariin ja skinimiehet ainakin osittain Serenaan.

    #520177 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    oot osittain ehkä oikeassakin, mutta Playa Serena laitettiin täysremonttiin vuosituhannen vaihteessa ja kenttä oli ainakin pari vuotta sitten todella hyvässä kunnossa, ainakin suomalaisen mittapuun mukaan. sama pätee lay-outtiin. Sama pätee Almerimariin, hulluksi voi tulla jos liian kauan pyörii samassa paikassa, mutta alue on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, satama kunnostettu jne. Almerian kaupunki itsessään todella aito espanjalainen, toisille löytyy tekemistä ja toisille ei, makuasia. Oikeilla koordinaateilla loistava yöelämä esimerkiksi huvisatamassa Roquetasin ja Almerian kaupungin välisessä maastossa. PALJON TAPAHTUNUT KÄYNTISI JÄLKEEN SIIS, mutta golfillisesti kohde ihan asiallinen, varsinkin vähemmän pelanneille Almerimar mielestäni ’täydellinen’ kohde. Hotellin safkan taso tosin vaihtelee… ja yöelämää hakevan kannattaa majoittua Roquetas De Mariin, pelata Playa Serenaa ja cäbillä painua Almerian suuntaan…

    #520178 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    minkähän takia ihmisten, jotka pelaa kymmeniä kierroksia vuodessa kotikentällään vuosi vuoden jälkeen, pitää mennä Almeriaan asti sekoamaan 4-5 kierroksesta viikossa? Ei siinä ajassa edes opi kenttää tuntemaan..

    #520179 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ???????????

    tai ylipäätänsä mihinkään… olisikohan golfin, auringon, hyvän seuran, ylipäätänsä lomafiiliksen takia… ja vaihtelun, eikö oma kenttä ala kypsyttää jossain vaiheessa?? ainakin talvella…

    #520180 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ’Ei toista kertaa’ kertoi tulevansa hulluksi, jos pelaa viikon (=5-6 kertaa) samaa kenttää. Sitä tässä ihmettelin, että mahtaa olla kotikenttäänsä jo tympiintynyt

    #520181 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Okei, nyt meni jakeluun – oikeassa oot, viikon aikana ei vielä edes opi kenttää kunnolla – paitsi se Almerimarin kenttä on kyllä maailman lyhyin ja selkein, siellä voi oikeasti esim. single -tason pelaajalle pelillisesti viikko olla maksimi…

    #520182 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos kommenteista, tuli ’hätäseen’ varattua Finnmatkojen reissu maaliskuulle, kriteereinä olemisen helppous, sopivasti suomalaisen pron sparrausta ja myös vaimolle sopiva kenttälayout. Tuntuu siltä että olemme saamassa mitä kuvittelimmekin. Easy living… ei mitään scorepaineita.

    #520183 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Olen 2 kuukautta sitten golfin aloittanut aloittelija ja tasoituskin on se 54 joten onko mitään mahdollisuuksia päästä tuonne Almerian kentille ’tökkimään’? Finnmatkojen sivuilla tasoitusrajaksi sanottiin 28 mutta onko se aivan ehdoton vai joustavatko siitä esim. jos a) on hotellin asiakas tai b) kentällä ei ole ruuhkaa?

    Jos on, niin missäpäin olisi kenttiä seuraavilla kriteereillä:

    – ei tasoitusrajoja

    – lämmin tammikuussa. väh. n. 15 astetta

    – 18-reikäinen kenttä

    – Lentomatka max n. 6 tuntia.

    Teemu

    #520184 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Soittele vaan Finnmatkoille siellä on erikseen golfmatkatuotteista vastaava henkilö, saattavat tosin myydä Almeriaan ei-oota, senverran vähän oli matkoja enää jäljellä. Muistaakseni Reka Partasen (voin suositella!) Finnmatkat-golfmatkoja on myös muualle ja nimenomaan uran alkutaipaleella oleville golfareille.

    #520185 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Noilla kriteereillä kannattaa katsoa tämän sivun

    golfmatkat/matkakertomukset Pohjois-Portugal.

    Takaan ettei tule ongelmia hcp-rajoitusten tai ajanvarausten kanssa.

    Voit myös ottaa suoraan yhteyttä allaolevaan e-mailiin niin kerron lisää.

    kalevi.vesterinen@netvisao.pt

    Lue lisää: Pohjois-Portugal

    #520186 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen ollut muutaman kerran Almeriassa asuen sekä

    Almerimarin hotellissa sekä siellä kylässä missä Playa Serena on. Almerimarin golfkenttä on mukava pelata, paitsi tuulella, jolloin se tulee haastavaksi. Olen nähnyt kentän sekä loistavassa että surkeassa kunnossa. Hotelli on ihan ok. Muutoin paikka on keskellä ei mitään.

    Playa Serenasta en muista juuri muuta kuin, että kaveri löi rangella topperin ja pallo osui joutseneen.

    Kaipa kentällä voi pelata huipugolfia, koska yksi tuntemani espanjalainen (silloin) amatööri pelasi siellä kilpailussa takaysin tulokseen 27.

    Pohjois-Portugalista, kun oli tuossa Kalevi Vesterisen kirjoituksessa puhe, sen verran että aluetta en muuten tunne mutta olen muutama vuosi siten pelannut viikon Golden Eaglessa ja mielestäni se oli erinomainen kenttä. Luulisi kyllä että sinne vaadittaisiin joku tasoitus.

    #520187 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kalevi Vesterisen mainostamassa Pohjois-Portugalissa ei siis ongelmia tasoitusrajojen kanssa. Tämä kuulostaa hieman oudolta. Tarvitaanko edes green cardia. Jos ei niin menee jo vaaralliseksi.

    Tasoitusrajattomuus ei välttämättä ongelma, jos kerran kentät melkein tyhjiä, kuten Kalevi kertoilee.

    Mutta kyllä hieman pistää pohtimaan.

    Kalevi: Varmaan tarkentanet lausuntoasi???

    #520188 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Täälläkin ns. ’virallinen’ tasoitus on 36 mutta pelaajien vähyyden vuoksi ei tasoituskortteja

    tiskillä yleensä kysellä. Ja jos sinulla on peliseuraa

    joilla on tasoitus 36 tai alle niin varmasti pääset kentälle vaikka sinun korttisi näyttäisi 54.

    Jos ei muuta seuraa löydy 54 hcp-pelaajille voin

    lähteä mukaan ja takaan että ongelmia ei tasoituksesta tule.Itse pelin vaarallisuudesta olen

    hieman eri mieltä.En ole täällä nähnyt yhdenkään

    aloittelevan golfarin aiheuttavan vaaratilannetta,

    mutta kylläkin joskus nämä pelimiehet saattavat

    lyödä kantapäille.

    Tulin juuri kentältä ja pelasin vieraitteni kanssa

    20 asteen auringossa Montebelon kentällä jossa oli

    tungokseen asti kolme muuta pelaajaa.

    Terveisiä aurinkoisesta Portugalista.

    Kalevi Vesterinen

    Lue lisää: Pohjois-Portugal

    #520189 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Almerimar voisi olla teille yksi ehdotus juuri oikeaksi paikaksi, tasoitusraja ei kyllä ole ihan ehdoton eli asia voidaan mahdollisesti saada siellä päässä junailtua… Riippuu tietysti ajankohdan ruuhkaisuudesta ja muiden golfmatkalaisten keskimääräisestä pelitasosta. Finnmatkojen golftoimisto ja paikallinen opas auttaa.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Almeria, Espanja

Etusivu Foorumit Yleistä Almeria, Espanja