23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

AIJAI SUOMI!

Etusivu Foorumit Yleistä AIJAI SUOMI!

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 5-1 ja sitten kohta 5-6… Ja jälleen kerran ruotsi tuli takaa ohi ja voittoon.. Historia vain toistaa itseään… ei prkl.. Joutuu varmaan sitten huomenna tähän tappion tuskaan mennä pelaamaan golffia niin eiköhän se homma hymyksi käänny! 😉

    Elämä on kuolemista.

    Rick ’Jenkki-H*mo’ Looker heti hirteen. Miten tommonen *******n puusilmä pääsee tälle tasolle viheltämään? Varmaan tuomarille on nyt tulosvedosta runsaasti rahaa.

    Älä syytä tuomaria. Suomi ei taaskaan osannut pelata tuomarilinjan mukaan. Silloin viimeksi loppuottelussa jatkoajalla oli selvää ettei tuomari vihellä kuin kuolleet ja silti suomi pelasi ’kiltti poika’ lätkää. Turpiin tuli.

    Tänään sama juttu. Kaveri osaa lukea tilanteet aina paremmin ja suomalaiselle jää luu kouraan.

    Tuomari ei peliä ratkaissut. Liian paljon liian nopeasti —- hyvä, itsevarma olo — pari kavennusmaalia ja paniikkinappula pohjaan.

    Historia toisti itseään, Ruotsi on tehnyt lähes saman ennenkin, joten uskoa riitti.

    Ei juhlita torilla.

    Joo, kaikki kunnia ruotsalaisille, he olivat parempia, ihan oikeasti.. Heillä riitti moraalia pelata nöyrästi vielä 5-1 tappiotilanteessa ja kuten aina, pelit pelataan loppuun asti. Ei kannata alkaa tuijotella tulostaululle pelin puolivälissä.

    Sama se on muuten golfissakin. Kuinka monesti on sattunut että hyvän alun jälkeen on tullut romahdus viimeisillä väylillä. Ainakin itselle on näin käynyt eräitä kertoja.

    Totta puhut.

    Kuinka moni meistä on ollut etuysin jälkeen huipputuloksessa ja sitten siitä romahtanut?

    Tuttua puuhaa.

    Mutta silti…

    Eiköhän tehdä niin että puhutaan vaikka formuloista mieluummin jos tänne kerran jotain muuta kun golf -asiaa aletaan työntää… Eiku venatkaas vähän… Ei puhuta siitäkään kun muistellaan Kimin viime kisaa…

    Tämä oli kyllä Aran moka kun siniviivan yli päästettiin eikä isketty kiinni ennen sitä, varsinkin kun oli jo reilu johto. Aran kaudella on silti jostain syystä omasiniviiva annettu aina vastustajalle. Kun katsoi pelin loppua niin Ruotsalaiset kyllä tekivät kaikkensa että vauhti pysää ennen puolustussiniviivaa.

    Niin ja tähän lisäksi edelliset.

    Turha tappioa on enää jauhaa… Hävitty mikä hävitty ja sillä siisti.

    Totta on vain se, että ruottalaiset tiesi sen, että peliä on vielä yli puolet jäljellä ja suomalaisilla alkaa puntti tutista… Tosiasia on myös se, että ruotsalaisilla tarvitsi tehdä vain 1 maali/7 minuuttia Onko vaikea homma?!? Peliaikaahan oli noin 35min jäljellä kun suomi johti 5-1

    Joten muistetaan hyvät kanssa ihmiset että kiekko on pelattavista siihen asti kun taululla lukee 3 erä ja 20.00 ja pilli vislaa…

    Näprääjä mainitsi asian joka minuakin on häirinnyt leijonien pelissä erityisesti näissä kisoissa, eli pakit pakittelivat sinisellä b-pisteiden väliin ja swedut (ja muut huippumaat) kävelivät sisään hyökkäysalueelle.

    Ensimmäiset 25 min suomi piti viivan, mutta sitten taas pakiteltiin… Eikö itseluottamus riittänyt hyökätä birkkua, piti ’seiftata’ paria, ja tulos oli tuttu; tuli bogi, oikeastaan triplabogi.

    Kertokaapa kiekkoviisaat mistä moinen peruuttelu johtui? Oliko tilanne sama kuin golfissa, eli itseluottamuksen puute?

    Golfissa on muuten se hyäv puoli lätkään nähden, ettei voi jälkikäteen spekuloida pelaajavalinnoilla… Mutta ehkä tuon puutteen korva mailavalinnoilla arvuuttelu?!? 😉

    Minä en jaksa ymmärtää Suomen kansaa….

    Kevät kevään jälkeen se jaksaa uskoa ja toivoa, jos sittenkin. Lopputulos on kuitenkin aina samanlainen.

    Eikö ole jo aivan selvää, että suomalaisista ei ole joukkueurheilijoiksi kuin yksilöinä muiden joukossa. Kertokaapa joku toinen jääkiekkojoukkue jossakin isossa kisassa, joka olisi kyennyt samanlaiseen tunarointiin kuin ilmeisesti eilen tapahtui.

    Miksi pilata keväänsä katsomalla lätkän MM-kisoja. Minua ne eivät enää kiinnosta pätkänkään vertaa. Tällä hetkellä minua askarruttaa paljon enemmän, miten eilen onnistuin hankkimaan täydellisen chippikipsin. Siihen minä pystyn vaikuttamaan eikä se ollut tuomarien vika.

    Yhdessäkään Suomen pelissä meidän hyökkääjät eivät päässeet yhtä vapaasti pyörimään kuin vastustajat meidän päässä. Katellaan, tökitään ja huidotaan kiekkoa, ei se sillälailla vastustaja kaadu. Se pitää ottaa mies kiinni ja luulot pois, heti punasen jälkeen! Kyllä syö miestä…

    JJP

    Molarin hätähuuto….Missä pakit!

    Onneksi Virran Hantalla oli punainen lippu jolla saatiin pelaajat omaan vaihtoaitioon. Tosin pientä hämmennystä herätti se punainen vilkkuva valo (joka kertoi että on mainoskatko), jolloin ei oikein oltu selville minne pitää mennä, joka mielestäni kuvaa hyvin koko ottelua.

    Ja se verran että ei suomen omanpään peli ollut kummoista heti pelin alusta lähtienkään. Saatiin vain parit ’taito’maalit 😉 alkuun.

    Kuten me golfin harrastajat olemme saaneet huomata että tässäkin käy samoin, että heti kun liikaa alkaa puristaan niin tulos on….

    Mats Sundin är *******seksuel and Foppa is a GOD

    Nimetön

    Lisää vertauskuvia. Onhan teillekin käynyt varmaan niin että olet ihan varma että sieltä ei tule enää mitään ja olet ehtinyt jo pyyhkiä ja nouset pois pöntöltä, sitten huomaat että sieltähän tulee vielä =)

    Eiköhän tota suolaa ole jo tarpeeksi näissä märkivissä haavoissa… Jospa tämä ketju sensuraitaisiin pois niin ihmiset voisivat siirtyä elemässään eteenpäin… ;o)

    Nimetön

    Ei voi muuta sanoa, kun että nolotta ja oikeen itkettääkin!

    Nimetön

    No onhan Suomella vielä mahikset saada jälleen kerran Stanley Cup -voittaja, joka on paljon kovempi sana kuin Skoda-cupissa pärjääminen.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: AIJAI SUOMI!

Etusivu Foorumit Yleistä AIJAI SUOMI!