15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

Adams golf…

Etusivu Foorumit Välineet Adams golf…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #400943 Ilmoita asiaton viesti

  Lährin tässä kyseleen onko kellään voorumilaisella kokemusta kyseisen mailamerkin hybridi rauroista(A3 olisko,tai jotain..).Ei oo nimittäin kentällä kävelly yhtään settiä vastaan.Vaimoke nimittäin lupas ostaa pyöreille vuosille mailasetin lahjaksi ja ajattelin että kys.setti vois sopia meikän mailanpään hitaudelle.Ja eikös tää malli ole ollut GD hot listin ykkönen jo parina vuonna.(Mukana tulevat raudatkin sai kehuja!)

  #311391 Ilmoita asiaton viesti

  Olen pelannut Adamsin A3 setillä tämän kesä ja ei voi kuin kehua mailoja. Pituutta tuli yksi maila lisää ja setti on hyvä lyötävä. Setissähän on 3 hybridiä, 3, 4 ja 5, toimivat hyvin ja ovat helpot hallita. Kannattaa ainakin testata, mielenkiintoinen kokonaisuus ja hintakaan ei ole aivan pilvissä.

  #311392 Ilmoita asiaton viesti

  get in the hole! kirjoitti: (31.8.2008 10:55:40)
  Ja eikös tää malli ole ollut GD
  hot listin ykkönen jo parina vuonna.

  Adamsin kepit on pärjätessään aina hot list:n ykkönen koska ovat aakkosissa ensimmäisenä! Samasta syystä Taylormadella ja varsinkin Titleistillä tuntuu menevän aina vähän heikommin… 😉

  #311393 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla on Adamsi Idea Pro-setti käytössä. Olen pelaillut niillä nyt vuoden ja ihan hyvältä vaikuttaa. Mailat ovat taotut ja varustettu pienellä kehäpainotteisuudella. Nelonen ja kolmonen on hybridejä Aldilan Proto-varrella. Idea Pro on ilmeisesti tarkoitettu ’paremmille’ pelaajille, mutta mun mielestä raudat ovat kohtuullisen helpot lyödä.

  Jos kiinnostaa, voi tulla kokeilemaan!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Adams golf…