9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Troia Golf hurmasi Audi Businessaamun finalistit – Mestaruus meni Jyväskylään

Suomen suurimman yritysgolfliiga Audi Businessaamun vuoden 2022 voittaja ratkottiin marraskuussa Troia Golfissa, Lissabonin eteläpuolella. Finaaliin oli pelannut toukokuussa alkaneiden kisatapahtumien kautta tiensä kaikkiaan 13 kahden hengen yritysjoukkuetta pääkaupunkiseudulta, Turusta, Tampereelta, Oulusta ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Jyväskylästä.

Finaalia isännöinyt Troia Golf sai finaalin osallistujilta estottomat kehut. Kenttä koettiin mielenkiintoiseksi, kauniiksi, tiukaksikin, mutta kuitenkin reiluksi peliareenaksi. Onnistuneet lyönnit palkitaan ja epäonnistuneidenkaan lyöntien jälkeen ei reikätulos ole välttämättä menetetty. Kun vielä Troian niemimaan sääolosuhteet olivat golfille ideaalit, olivat ainekset loistavalle finaaliturnaukselle kasassa.

Businessaamun mestarit 2022: Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy / Ari Kinnunen ja Niko Pitkänen

Finaali pelattiin kahden päivän mittaisena, ja pelimuoto oli kahden hengen best ball lyöntipeli ¾-tasoituksin. Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä tuloksessa -4 olivat Keski-Suomen Ilmastointihuolto Jyväskylästä ja Teknorakennus Oulusta. Heidän takanaan monella joukkueella oli vielä vähintään teoreettiset mahdollisuudet nousta kisaamaan voitosta.

Toisena päivänä Teknorakennus pisti edelleen tiukasti kampoihin, mutta Keski-Suomen Ilmastointihuollon joukkueelle sekään ei mahtanut mitään. Mestaruus tuli lopulta kahden lyönnin turvin. Jyväskylä liittyi Audi Businessaamuun uutena kaupunkina tänä vuonna mukaan ja heti mestaruus vietiin tunnettuun urheilukaupunkiin.

Voittajajoukkueen kapteeni Ari Kinnunen hehkutti voittopuheessaan konseptia ja finaalin olosuhteita.

”Kiitokset Golfpisteelle mahtavan turnauksen järjestämisestä, on ollut ilo olla ensimmäistä kertaa mukana. Erityisesti tietysti kiitos Audille ja muille kiertueen kumppaneille, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista”, Kinnunen totesi.

”Erityiskiitos tietysti vielä Muurame Golfille ja toimitusjohtaja Joonas Niemiselle Audi Businessaamun mahdollistamisesta Keski-Suomessa”, Kinnunen jakoi tunnustusta myös kotiin päin.

Voittajajoukkueen menestyksen sapluuna oli monista parikisoista hyvin tuttu: Troian tiukalla kentällä bogeja ja tuplia lipsahtaa korttiin helposti, mutta Keski-Suomen Ilmastointihuolto onnistui kuitenkin välttämään isoimmat sudenkuopat sopivasti ristiin pelaamalla, toinen paikkasi toisen epäonnistumisia onnistuneesti.

”Troia Golfin kenttä oli kyllä todellakin tämän kilpailun arvoinen areena”, totesi henkilökohtaisilla pistebogipisteillä laskien finaalin paras pelaaja Ari Kinnunen voiton ratkettua.

Finaali top5:

1. Keski-Suomen Ilmastointihuolto / Ari Kinnunen ja Niko Pitkänen, Jyväskylä -6
2. Teknorakennus / Antti Kivelä ja Jyrki Huotari, Oulu -4
T3. Kankaisten Golf / Timo Tuominen ja Teppo Vihervä -3
T3. LifeMed / Marko Linnala ja Tommi Ratilainen -3
5. Innomate / Riku Riuttamäki ja Roni Lauronen -2

Kaikki tulokset löydät täältä!

2023 on Audi Businessaamun 15. juhlavuosi

Audi Businessaamun kausi 2022 on takana ja katseet on käännetty jo kohti vuotta 2023, joka tulee olemaan kiertueen 15. juhlavuosi. Kiertuetta kehitetään entisestään ja juhlavuoden kunniaksi luvassa on monenlaista pientä ja isompaakin viihdykettä ja uudistusta.

Golfpisteen kiertueista vastaava Antti Jantunen näkee kiertueen tulevaisuuden entistäkin kirkkaampana.

”Audi Businessaamu on saavuttanut ansaitusti paikkansa golfaavien yrityspäättäjien tehokkaana ja luontaisena verkostoitumiskonseptina golfillista nautintoa ja jännitystä unohtamatta. Golf ja bisnes sopivat hyvin yhteen ja olemmekin erittäin iloisia päästessämme juhlistamaan tämän menestyksekkään yritysliigan viidettätoista juhlavuotta kaudella 2023”, Jantunen toteaa.

Kiertueen järjestäjä Golfpiste haluaa kiittää kaikkia mukana olleita yrityksiä ja ennen kaikkea kiertueen tärkeitä yhteistyökumppaneita kaudesta 2022 ja toivottaa kaikki mukaan ensi vuonna juhlavuoden merkeissä.

Lue lisää: www.businessaamu.fi

Lue seuraavaksi: Troia on luontoa, aurinkoa ja liikkumista arvostavan golfarin toivekohde

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje