Troia on luontoa, aurinkoa ja liikkumista arvostavan golfarin toivekohde - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
mainos MAINOS - Matkailu

Troia on luontoa, aurinkoa ja liikkumista arvostavan golfarin toivekohde

Lissabonin eteläpuolinen Portugali kylpee auringossa 300 päivää vuodessa. Golfarin helmi on Troia.

Suomen suurimpiin golfmatkatoimistoihin lukeutuvan Golfpassin toimitusjohtaja Juha Passi ja Troia Golf Resortin hyvin tunteva PGA Pro Henrik Sarajas avaavat sanaiset arkkunsa ja kertovat Troian salaisuudet.

Minkälaisesta kohteesta puhutaan, kun puhutaan Troiasta?

Henrik Sarajas: ”Troian niemimaa on uniikki paikka, jossa on 60 kilometriä hiekkarantaa. Troia on luontoa rakastavan ihmisen paikka.”

Juha Passi: ”Se on todella arvostettu kenttä, joka on erittäin hienolla paikalla. Troia on erinomainen kohde heille, jotka pitävät kauniin karuista wasteland- ja merimaisemista.”

Minkälainen on Troian kenttätarjonta?

Henrik Sarajas: ”Troian resortissa on tällä hetkellä yksi, vuonna 1982 avattu Robert Trent Jonesin suunnittelema links-tyylinen kenttä, joka kulkee meren rannalla. Pinjapuut tuovat oman lisänsä peliin. Alueelle on tulossa 3–4 uutta kenttää lähivuosina. Tällä hetkellä lähiseudulta löytyy yhteensä viisi kenttää, joiden kaikkien kanssa tehdään yhteistyötä. Pelimahdollisuuksia löytyy siis hyvin.”

Juha Passi: ”Troian kenttätarjonta on matkanjärjestäjän kannalta hyvä. Resortin oma kenttä on erittäin arvostettu, eikä sen hienoutta ole vielä välttämättä kaikki huomanneet. Meille on tullut paljon hyvää palautetta myös uudesta Pinheirinhon kentästä. Asiakkaat ovat tykänneet siitä todella paljon.”

Troia on asiakkaiden mielestä hyvä keskihintainen golfkohde, jossa hinta-laatusuhde on kunnossa

Entä Troian muut vahvuudet, mitä siellä voi tehdä golfin ohella?

Juha Passi: ”Luontoa arvostavalle ihmiselle Troia on erinomainen valinta. Golfin lisäksi siellä voi esimerkiksi ratsastaa ja pelata erilaisia mailapelejä, kuten padelia ja tennistä.”

Henrik Sarajas: ”Näiden lisäksi Setúbalin puolelta löytyy loistavat retkeily- ja pyöräilymaastot. Troia on kaiken kaikkiaan monipuolinen paikka aktiivilomalle.”

Mikä on paras ajankohta lomailla Troiassa?

Henrik Sarajas: ”Maalis–huhtikuu on keväällä sitä parasta aikaa, ja syksyllä syyskuusta marraskuuhun. Viime talvena oli tasaisesti 18 astetta läpi talven, joten silloinkin pystyi pelaamaan todella hyvin.”

Juha Passi: ”Troia on portugalilaisille todella perinteikäs lomakohde kesäkuukausina, mutta suomalaiset golfarit matkustavat Portugaliin pääsääntöisesti aina keväällä tai syksyllä, jolloin siellä on jo rauhallisempaa.”

Mitä palautetta asiakkaat ovat antaneet Troiasta?

Juha Passi: ”Troia on asiakkaiden mielestä hyvä keskihintainen golfkohde, jossa hinta-laatusuhde on kunnossa. Olemme tehneet Henrikin kanssa paljon töitä, jotta Troia olisi suomalaisille matkailijoille toimiva kohde.”

Kuinka Troiaan pääsee?

Henrik Sarajas: ”Troiaan on helppo tulla Lissabonin lentokentältä. Matkaa on noin 60 kilometriä. Moottoritie tuo suoraan Setúbaliin, josta on 20 minuutin lauttamatka Troiaan. Jos ei ole omalla autolla liikkeellä, niin voi tulla taksilla, ja sen jälkeen pääsee katamaraanikyydillä Troian niemimaan puolelle.”

Juha Passi: ”Finnair lentää Helsingistä suoria lentoja Lissaboniin, mikä on lomailijan kannalta mukava asia. Ja juuri tuli Finnairilta hyviä uutisia. He lentävät marraskuusta alkaen koko talvi- ja kevätkauden paljon paremmilla lentoaikatauluilla kuin aiemmin.”

Miltä Troian tulevaisuus näyttää?

Henrik Sarajas: ”Troiasta on tulossa golfarin paratiisi. Tulevaisuudessa Troiasta ja sen lähistöltä löytyy kymmenkunta kenttää. Mutta tälläkin hetkellä Troia on loistava golfkohde, joka kannattaa ehdottomasti kokea.”

Troia Golf Resort

Luonnon kauniin Troian niemimaan sydämessä on yksi Portugalin kiinnostavimmista golfkentistä, Troia Golf (par 72), jonka Golf World -lehti valitsi Manner-Euroopan 10 parhaan golfkentän joukkoon vuonna 2019.

Golfarkkitehtivelho Robert Trent Jones Seniorin suunnittelema championship-kenttä tarjoaa vaikuttavan golfelämyksen aidossa luonnossa, jossa hiekkadyynit, aluskasvillisuus ja kauniit pinjamännyt kohtaavat, unohtamatta upeita merinäkymiä sekä taustalla siintävää Arrábidan vuoristoa. Kenttä on suunniteltu todella hyvin osaksi alueen luontoa!

Robert Trent Jones Senior valitsi Troian golfkentän reiän 3 yhdeksi parhaista koskaan suunnittelemistaan ​​väylistä. Kentän greenit ova melko pieniä ja useat suuret hiekkaesteet tuovat lisää haastetta peliin. Pallo pysyy kuitenkin pelissä hyvin ja näin kenttä on hyvin pelattava. Kentällä on myös yksi iso järvi, joka tuo lisämausteensa ja vaikutuksen peliin neljälle eri väylälle.

Kenttä on avattu vuonna 1980 ja se on peruskorjattu vuonna 2008. Samalla rakennetiin myös klubitalo, josta löytyy golfarin tarvitsemat palvelut.

Lue lisää:

www.troiaresort.pt

www.golfpassi.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje