Steve Williams palaa Adam Scottin caddieksi - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Steve Williams palaa Adam Scottin caddieksi

Adam Scott juhli Steve Williamsin kanssa Mastersissa 2013. Uusinnassa kukistui Angel Cabrera. Kuva: Getty Images.

Adam Scottin peli ei ole kulkenut alkukauden aikana niin hyvin kuin on totuttu näkemään. Ehkä kyse on ainakin osaltaan ollut siitä, että kierroksilla Scottia vuodesta 2011 tukenut Steve Williams päätti viime vuoden lopulla panna pillit pussiin ja vaihtaa eläkkeelle.

Scott oli vuoden 2014 lopussa maailmanlistalla kolmantena. Vaikean ja tuloksellisesti heikon alkukauden jälkeen hän on ilman Williamsia vajonnut samalla listalla jo sijalle 12.

Kahdeksassa pelaamassaan kisassa Scott on karsiutunut kahdesti ja ollut kerran neljäs. Muita top 10 -sijoituksia listalla ei ole.

Ehkä tilanne muuttuu, kun Williams lähtee taas Uudesta-Seelannista maailmalle.

”Steve ilmoitti järkähtämättömästi jättävänsä cädäämisen vuonna 2015, joten hänen suostuttelemisensa ei ollut ihan helppoa. Mutta olen todella iloinen siitä, että hän suostui”, Adam Scott sanoi tiedotteessa.

Willimasin toimiessa Scottin caddiena, aussi voitti kertaalleen Mastersin ja pokkasi sen lisäksi kahdeksan muuta top 10 -sijoitusta majoreissa. Kesällä 2014 Scott piti maailmanlistan kärkisijaa hallussaan 11 viikon ajan.

”Olemme menestyneet yhdessä ja odotan innolla tulevaa”, Scott jatkoi.

Williams toimii Scottin caddiena tiettävästi U.S. Openissa, The Openissa, WGC-Bridgestone Invitationalissa ja PGA Championshipissa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje