18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

PGA Tourin suosikkihahmo kehottaa vetämään kalsarikännit – takana suomalaisfirma

Joel Dahmen pitää syöpätietoisuutta yllä muun muassa hattunsa kautta. Kuva: Getty Images

Hyväntekeväisyys on Yhdysvalloissa isossa roolissa, ja Joel Dahmen on kantanut oman kortensa kekoon suomalaisen lonkeroyhtiön kanssa.

Suomalaisille termi kalsarikänni on varsin tuttu. Sitä ei tarvitse sen enempää avata. Amerikkalaisille pantsdrunk-termi sen sijaan vaatii vähän selontekoa. PGA Tourilla kulttimaineeseen noussut Joel Dahmen on nyt lähtenyt The Long Drink Company -yhtiön kanssa kertomaan amerikkalaisille kalsarikännin ilosanomaa tärkeä hyväntekeväisyysteema edellä.

Vuonna 2011 kivessyöpään sairastunut Dahmen ja suomalainen lonkeroyritys ovat käynnistäneet hyväntekeväisyyskampanjan, jossa kerätään varoja kivessyöpätutkimukseen. Lahjoittaminen on tehty helpoksi: ota itsestäsi kuva kalsarit jalassa kotona lonkerotölkin kanssa, ja jaa se Twitterissä.

Lonkeroyhtiö maksaa 10 dollaria jokaisesta hyväksytystä kuvasta Dahmenin perheen säätiölle, joka ohjaa kertyneet lahjoitusvarat tärkeään kohteeseen.

Syöpätutkimuksen tukeminen on Netflixin Full Swing -dokumentin kautta suuren yleisön tietoisuuteen nousseelle Dahmenille sydämen asia. Syövästä selvittyään hän on ollut aktiivinen syöpäjärjestöjen tukija omalla hyväntekeväisyystoiminnallaan. Lonkeroyhteistyö on tähän sopivaa ja suomalaisnäkökulmasta positiivista jatkoa.

Lonkeroyhtiöllä on Dahmenin lisäksi muitakin golfkytköksiä. Yhtiön omistajaportaaseen kuuluvat nimittäin Matilda Castren, Rickie Fowler ja Justin Thomas.

Lue seuraavaksi: Rickie Fowler ja Justin Thomas osakkaina yrityksessä, joka valloittaa USA:n markkinoita lonkerolla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)